A djuice az EFOTT főtámogatója a következő három évben

forrás Prim Online, 2011. május 5. 17:09

A fiatalok mobilmárkája, a djuice lett a legnagyobb hazai hallgatói fesztivál, az EFOTT főtámogatója.

A djuice és az EFOTT a tavalyi sikeres együttműködés folytatásaként 3 éves megállapodást kötött, azaz 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban is a djuice lesz a legrégebbi kulturális és könnyűzenei fesztivál főtámogatója.

Az új együttműködés első lépéseként április elejétől az EFOTT egyetemi roadshow-n az egészséges életmód jegyében, izzasztó sportos játékokkal (pl. porszívófoci) repülhettek vissza gyermekkorukba a fiatalok. Ugyanitt a lelkes diákok komoly felnőttek felelősségtudatával ülhettek be a helyszíni véradó állomás kabinjába, természetesen értékes myLife pontokért. Az EFOTT roadshow a legnagyobb egyetemi városok érintésével halad, május 7-én, Pécsett már EFOTT-váró hangulatban zárul.

A felsőoktatásban tanuló hallgatatókra szabott djuice intercampus tarifájának előfizetői és a djuice myLife tagjai is félárú EFOTT napijegy vásárlási lehetőséggel élhetnek. Az EFOTT részletes programjairól hamarosan bővebb információk látnak napvilágot. Az már biztos, hogy a 2011-es EFOTT djuice U26 színpadon fiatal, feltörekvő bandák számára is teret adnak a szervezők.

Kulcsszavak: fesztivál Djuice

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59