Boldog munkavállalók és az üzleti siker

A mentális intelligencia: csodafegyver a válságban

forrás Prim Online, 2011. május 19. 14:01

Minden ember tehetséges, kiemelkedő teljesítményre képes valamiben. Ha ezt a tevékenységet végzi, az önfeledt boldogságérzés ritkán marad el. Képességei kiteljesednek, s a munka eredménye kimagasló, kiemelkedik az átlagteljesítmények közül. A munka pozitív élményének létrehozása és fenntartása tehát az üzleti siker biztosítéka. A Piac&Profit és a Profil Training szervezésében megvalósuló tréningre invitáljuk!

Jöjjön el Ön is, győződjön meg arról, hogy miért érdemes megismerni személyiségünk kereteit és lehetőségeit!

Helyszín: Budapest, Best Western Hotel Hungaria (Rákóczi út 90.)
Időpont: 2011. június 15., 9.40-16.00

Részvételi díj: 25 000 Ft + áfa/fő (Tartalmazza az egész napos programot ebéddel, teljes ellátással)

Kedvezmény:
20% kedvezmény azok számára, akik a rendezvény Szakmai Partnere/Támogatója tagjai, meghívottjai és június 10-ig regisztrálnak, illetve a részvételi díjat meg is fizetik. (Kérjük, a regisztrációkor szíveskedjen az utolsó sorban - "Szervezeti tagság" - megjelölni, mely szervezet által kíván a kedvezménnyel élni!)
10% kedvezmény azok számára, akik június 10-ig regisztrálnak, s a részvételi díjat meg is fizetik.

Regisztráció a Piac&Profit honlapján.

Várjuk jelentkezését, regisztráljon mielőbb, hogy igénybe tudja venni a kedvezményes regisztrációs díjainkat!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ és részletesen program: www.piacesprofit.hu
Telefon: 06 (1) 239-9597, e-mail: konferencia@piacesprofit.hu
 

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Évértékelő: Már komolyan veszik a vállalatok a digitalizációt

2019. év markáns változásokat hozott az üzleti élet digitalizációjában. Az omnichannel módszertanon működő digitális platformok alkalmazása jelentősen átalakította a tartalomstratégiát a pénzügyi szolgáltatói, az egészségügyi, a kormányzati, az elektronikus kereskedelmi, illetve a telekommunikációs szektorban. Az év második felében pedig már a gyártási szektor is felfigyelt a digitális platformok nyújtotta előnyökre. A számítási felhő és a Software as a Service (Saas) kombinációja még sok kérdést felvet ugyan, de egyre népszerűbb megoldásnak tűnik a hibrid vállalati környezet kialakítása. 2020-ban mindezek a trendek erősödnek tovább és egészülnek ki a B2B szegmens újabb elvárásaival, foglalja össze Balogh Zsolt, a nyílt forráskódú, digitális élményplatform-keretrendszert fejlesztő Liferay Hungary ügyvezetője.

2019. december 12. 11:35

Különleges fejlesztéssel hódíthatnak az MI-megoldások

Új szintre emeli a nagy mennyiségű adat feldolgozását, a mesterségesintelligencia-alkalmazások és a gépi tanulás használatát a Schneider Electric és partnerei által bejelentett fejlesztés. Az első, kereskedelmi forgalomban is elérhető, integrált, folyadékhűtéses szerverszekrény azon túl, hogy támogatja a nagy számításigényű feladatok elvégzését, hatékony energiafelhasználást is biztosít.

2019. december 12. 09:08

A legveszélyesebb szokások az utakon

A magyar autósok 67%-a szerint idegesítő, ha valaki használja a mobilját vezetés közben. – derül ki Európa egyik vezető gumi- es autószerviz hálózatának, a KwikFit internetes felméréséből. A közlekedésbiztonsági kérdőívet több mint 1000 jogosítvánnyal rendelkező autóvezető töltötte ki minden korosztályból.

2019. december 11. 17:16

Hogyan lehet legjobban megtéríteni az automatizációs befektetésünket?

A robotikával kapcsolatos összköltség mértéke folyamatos csökkenésben van. A McKinsey szerint az átlagos ár, amit egy robotért kell kifizetni, az elmúlt 30 év alatt minimum a felére esett, és az elkövetkező években még ennél is nagyobb csökkenésre lehet számítani*.

2019. december 11. 15:40

Google BERT: Magyarországon is fut a valaha volt egyik legjelentősebb algoritmus-módosítás

Danny Sullivan Twitteren jelentette be, hogy az angol után 70 másik nyelven köztük magyar nyelven is fut már a BERT algoritmus. És hogy mi az a BERT algoritmus? A Google hivatalos közleménye szerint: ” talán a legnagyobb lépés a keresés történetében“.

2019. december 11. 11:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23
online sportfogadás