Gyorsabb Multi-kittek és új SDHC kártyák a nyárra

Kiss Ádám Zoltán, 2011. május 22. 12:08

A Kingston még gyorsabb multi-kitt készleteket és aktualizált SDHC memória kártyákat kínál a nyárra, az egyre növekvő tárolási és teljesítménybeli szükségletek kielégítésére.

Ne higgyük azt, hogy a jó csak drága lehet. A Kingston vonzó áron kínálja különféle Class 10-es memória kártyáit és a gyorsabb sebességgel időt spórolhatunk magunknak, még több kiváló nagyfelbontású képet készíthetünk rájuk. A Class 10 garantált 10 MB/s adatátviteli sebességet jelent és az új kártyaválasztéknak köszönhetően a teljes kapacitás kínálatban, 4 GB-től 32 GB-ig választhatjuk őket.

Az új Multi-kitt készletek ára még kedvezőbb lett azáltal, hogy a ritkán használt miniSD adapter kikerült belőlük. Egyetlen szett megvásárlásával egy komplett multimédia készletünk lehet, ami kompatibilis az összes SD/SDHC, valamint USB eszközzel. A Multi-kitteket 4GB-tól 16 GB-ig szerezhetjük be.

A jók között is vannak jobbak. A Kingston SDHC Class 10 Ultimate memória kártya 20 MB/s olvasási és 15 MB/s írási sebességet tesz lehetővé számunkra. Ez a sebesség már alkalmas - megfelelő, kompatibilis eszközben használva - HD fényképek és HD videók készítésére. A nagyfelbontású sorozatképek elkészítéséhez nagy írási sebességre van szükség, de fontos az is, hogy a fényképezőgépünk kezelni tudja az adott kártyát. Erről könnyen meggyőződhetünk a Kingston flash memória keresőjének használatával.

Kulcsszavak: memóriakártya Kingston

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mesterséges intelligenciára épülő számítástechnikai erőmű

A Huawei a Connect 2019 innovációs kiállítás keretében, Sanghajban mutatta be legújabb fejlesztéseit.  Az idei rendezvény témája a „Fejlett Intelligencia” volt, célja pedig egy nyitott, együttműködő, közös platform létrehozása a felhasználók és partnerek számára, amelyben mindannyian felfedezhetik az intelligens jövő új lehetőségeit. 

2019. szeptember 20. 16:42

Új forgalmazói partnere van a Sophosnak

A Sophos forgalmazói megállapodást írt alá a RelNettel. A biztonsági ágazat és channel szolgáltatások szakértője a Sophos biztonsági megoldásait terjeszti Magyarországon. A RelNet a Sophos megoldásainak teljes választékát terjeszteni fogja, beleértve az endpoint biztonsággal, a titkosítással és adatvesztés elleni védelemmel (Data Loss Prevention, DLP), a web és email védelemmel, a vezetéknélküli és mobil biztonsággal, egységesített veszélyforrás menedzsmenttel (Unified Threat Management, UTM) kapcsolatos termékeit és következő generációs tűzfalát is.

2019. szeptember 20. 11:55

A HP a V4 Future Sports Festivalon mutatja be legújabb OMEN gaming eszközeit

 A HP az OMEN termékek széles kínálatát mutatja be szeptember 21-én és 22-én a V4 Future Sports Festivalon. A kilátogató játékosok megismerhetik az OMEN 15 és OMEN X 17 laptopokat, amelyek a Tempest hűtési technológiának köszönhetően kiemelkedő teljesítményre képesek és az új OMEN Desktop asztali gépet, amely minden elemében játékosoknak készült. A vállalat emellett olyan kiegészítőket mutat be, mint például az OMEN Photon vezeték nélküli egér, amely könnyedén személyre szabható és Proaktív Vezeték nélküli Technológiájával 0,2 ms-os válaszidőre képes. A HP ezek mellett bemutatja a játékosoknak OMEN kijelzőit is, köztük a 32 colos vagy 27 colos monitorait NVIDIA® G-SYNC® technológiával. 

2019. szeptember 19. 14:17

Vírushelyzetkép a mobil-világban

Az ESET átfogó áttekintést készített arról, hogyan alakult a mobilbiztonsági helyzete a 2019-es esztendő első félévében. Az elemzés tanulságai szerint az iOS operációs rendszerben észlelt sebezhetőségek és a platformot támadó rosszindulatú programok száma nőtt az előző időszakhoz képest, míg az Android esetében a bejelentett biztonsági rések száma ugyan csökkent, a kritikus hibák száma viszont emelkedett.

2019. szeptember 19. 11:30

Új minősítés: szemkímélő kijelző

Komoly elismerésben részesültek az LG OLED paneljei: a kijelzők teljesítették a független minősítési eljárások globális vezető vállalata, a német TÜV Rheinland szigorú feltételeit, így kiérdemelték a szervezet „szemkímélő kijelző” minősítését.

 

2019. szeptember 18. 10:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás