A magyar IAB nemzetközi kapcsolatokért felelős elnökségi tagját beválasztották az IAB Europe elnökségébe

forrás Prim Online, 2011. június 8. 17:05

Somogyi Endre, az IAB Magyarország elnökségének nemzetközi kapcsolatokért felelős tagja képviseli ezután a tagországokat az IAB Europe elnökségében. Somogyi részt vesz az IAB EU barcelonai esemény-sorozatán, ahol az első nap a különböző nemzeti IAB-k tapasztalatot cseréltek kutatás, szabályozás és nemzetközi együttműködés témában. Ezt követte az európai tagok közgyűlése, ahol elfogadták az IAB Europe elmúlt éves munkáját majd sor került a tisztújításra, amelynek során a magyar képviselőt beválasztották az IAB európai elnökségébe. 

Somogyi Endrét az Adverticum Zrt. delegálta az IAB (Interactive Advertising Bureau) magyarországi szervezetébe, s mivel a hazai tagszervezet megalakításánál már az induló feladatokból is jelentősen kivette a részét, az IAB Magyarország első közgyűlésén elnökségi taggá választották, amit - az első ciklus elteltével - a tisztújításnál is megerősítettek. 

 

Somogyi Endre az Adverticum Zrt. felsővezetésében betöltött munkaköre előtt dolgozott az Argo és a Carnation részvénytársaságoknál valamint a WD Project nevű IT-cégnél. Egyetemi diplomáját a Hertfordshire (B.A.) illetve a Budapesti Műszaki Egyetemen (M.B.A.) szerezte. 

 

Az online marketing-szakemberek barcelonai találkozója a globális eszmecserék után az Interact konferenciával és a Mixx Awards díjátadóval folytatódik. (http://www.interactcongress.eu/)

 

Kulcsszavak: IAB IAB-hu

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Facebook-nak ki kell fizetni az 1,2 milliárdos büntetést Magyarországnak

A Gazdasági Versenyhivatal megállapította, hogy a Facebook Ireland Ltd. jogsértő magatartást tanúsított azzal, hogy szolgáltatását éveken át ingyenesen hirdette. Bár a fogyasztóknak a szó szoros értelmében nem kell díjat fizetniük a szolgáltatás igénybevételéért, azonban megadott és felhasználói aktivitásukból nyert adataik jelentős üzleti hasznot generálnak a vállalkozás számára, tehát tulajdonképpen adatainkkal fizetünk a szolgáltatásért. A GVH rekordméretű, 1.2 milliárd Ft összegű bírságot szabott ki a Facebook-ra, az esetet Dr. Bitai Zsófia reklámjogász elemzi. 

2019. december 13. 18:56

MKB Karácsonyi Gyermekgála

December 15-én, vasárnap délelőtt már 22. alkalommal szervezi meg a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) az MKB Karácsonyi Gyermekgálát, amelynek programja idén is a klasszikus, karácsonyi hangulatot idéző mesebalett, „A diótőrő” Csajkovszkijtól. A kezdetek óta közel 27 000 gyermek részesülhetett már ebben a maradandó élményben.

2019. december 13. 17:18

Hátrány helyett esély: hallássérülteket tanít kódolni a Microsoft

Az informatika és a digitalizáció új lehetőségeket nyit. A digitális képességek, azon belül is a programozás a legpiacképesebb tudás, amely a hátránnyal élők előtt is új távlatokat nyit. A Microsoft és a Digitális Tudásért Alapítvány kezdeményezése hallássérültek előtt tárja föl a digitális jövőt.

2019. december 13. 15:40

A félautomatizálás az új varázsszó a logisztikában

Mit tesz egy logisztikai szolgáltató, ha egy fontos megrendelője másnaptól 50%-al több árut tárolna a raktárában, és gyorsabb kiszolgálási sebességet vár el? A helyzetét csak tetézi a munkaerőhiány, a változást pedig tovább motiválja a folyamatok során előforduló hibalehetőségek százalékos arányának javítási igénye. 

2019. december 13. 13:35

Amit a fürdőszoba költöztetésénél figyelembe kell venni

Amikor költözés előtt állunk, a pakolás heteket is igénybe vehet, főleg, ha munka mellett próbáljuk elvégezni a szükséges teendőket. A konyha és a nappali bedobozolása után úgy érezhetjük, hogy a fürdőszobával már csak a pakolászás könnyebbik fele van hátra, hiszen a fürdő a többi helyiséghez képest kicsi, és amúgy sem tárolunk ott túl sok mindent.

2019. december 13. 12:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23
online sportfogadás