Akciódús képek kreatív effektekkel, elképesztő felbontásban

forrás Prim Online, 2011. június 12. 09:44

A Sony új α35 (SLT-A35) fényképezőgépe a dinamikus képek rajongóinak készült. A folyamatos autofókusz, a 7 kép/mp sorozatfelvételi sebesség és a beépített kreatív képeffekt funkciók segítségével a nehezen elkapható, akciódús pillanatokról is professzionális minőségű képek készíthetők.

Könnyű, kompakt és egyszerűen használható az új α35 (SLT-A35), amelyben a Sony α33 és α55 fényképezőgépeiből már ismert félig áteresztő tükör technológia biztosítja a precíz autófókusszal kiegészített sorozatfelvételi lehetőséget. Ezt a teljesítményt az α35 innovatív, dinamikus funkciói fokozzák, a nehezen elkapható pillanatokhoz kifejlesztve.

A „Tele-zoom High Speed Shooting” titka, hogy nem használja az érzékelő egész területét, hanem hozzávetőleg 1,4x nagyítással dolgozik, így ebben a kategóriában is lehetővé teszi a 7 kép/mp sebességgel történő fényképezést. Mivel az autófókusz folyamatosan követi a jelenetet, a „Tele-zoom High Speed Shooting” ideális sportesemények, kisgyerekek vagy távolban lévő tárgyak sorozatfényképezéséhez. (Az 5,5 kép/mp módban a teljes felbontás rendelkezésre áll, követéses AF funkció mellett.)

A 16,2 megapixeles felbontással az újonnan kifejlesztett Exmor APS HD CMOS szenzor fantasztikus részletgazdagságot és alacsony zajszintet kínál mind a fotók, mind a HD videofelvételek esetében, akár ISO 12800-es érzékenység mellett is.

Az α35 fényképezőgép beépített „Picture Effect” funkciója segítségével a felhasználók extra effekteket adhatnak fényképeikhez vagy HD videofelvételeikhez, így megspórolható a számítógépes utómunka. Az effektek hatásai a fényképezőgép kijelzőjén azonnal láthatóvá válnak. A művészi színvonalú, inspiráló funkciók között megtalálható a „Retro Photo”, a „High-key”, a „Toy Camera” és a „Posterisation” eszközök is.

Az új α35 digitális fényképezőgép félig áteresztő tükör technológiával 2011 augusztusában jelenik meg.

Kulcsszavak: kamera Sony

Digicam ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Négymillió kép elemzése alapján készített átfogó tanulmányt a Huawei

A mobilfotózás trendjeit vizsgáló tanulmányt mutatott be a Huawei a barcelonai Mobil Világkongresszuson. A mintegy 4 millió* okostelefonnal készített fotó, illetve videó szoftveres és szakértői elemzése alapján összeállított „HUAWEI XMAGE Trend Report 2023”** a modern képalkotás sajátosságait igyekszik feltárni. 

2023. március 5. 15:13

Rekorddöntést örökített meg a HONOR Magic5 Pro

A HONOR az MWC 2023-on jelentette be, hogy a Guinness Rekordok Könyvét jegyző Guinness World Records-cal együttműködve örökített meg egy világrekord-kísérletet. A HONOR Magic5 széria megjelenése alkalmából a két cég együtt kereste fel Piotr Grabowski lengyel kosárlabdázót, aki kétszeres FIBA 3x3-as világbajnok és profi zsákoló. A kihívás: rekordot dönteni a világ legmagasabb, ugrás közbeni, lábak között kivitelezett kosárlabdazsákolásának kategóriájában.

2023. március 3. 19:37

A Varázslatos Magyarország átadja 2022-es természetfotó pályázatának nagydíját

Nívós helyszínen kerül átadásra a Varázslatos Magyarország által és az Agrárminisztérium ajánlásával megalapított díj: A magyar természetfotó nagydíját április 4-én adják át a Magyar Nemzeti Múzeumban. A Múzeum dísztermében megrendezésre kerülő ünnepélyes díjátadó egyben kiállításmegnyitó is lesz, a Múzeumban elsőként mutatják be idén a VM 2022-es pályázati évadának legszebb képeiből összeállított tárlatot.

2023. március 2. 21:16

Fotózási és videózási tippek a HONOR-tól a téli szezonhoz

A hideg téli hónapokban is számtalan lehetőség nyílik kiváló minőségű fényképek és videók készítésére. Az okostelefonok fejlődésének köszönhetően már nem csak a profi fényképezőgépekkel lehet lélegzetelállító felvételeket készíteni, hanem zsebünkben elférő készülékeinkkel is – akár otthon vagyunk, akár elutazunk sportolni valahova. 

2023. január 26. 12:39

Ezek a 2022-es év legjobb Huawei mobilos képei

Kihirdették a Huawei nemzetközi mobilfotós pályázata, a HUAWEI NEXT IMAGE Awards 2022 győzteseit. A beérkezett alkotásokat neves fotósokból, művészekből és további szakemberekből álló zsűri bírálta el; összesen 54 pályaművet díjaztak. Varázslatos tűzijáték, természetesen bájos portréfotó és ősi erőt sugárzó ménes nyerte el a verseny három fődíját, és az azzal járó egyenként 10 ezer amerikai dolláros pénzjutalmat.

2023. január 17. 16:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08