Még 10 napig olcsóbb a Balatonsound, újdonság a Metapay

Kiss Ádám Zoltán, 2011. június 13. 15:41

A Balatonsound a Sziget fesztivállal ellentétben még mindig kínál kedvezményes időszakot. Mindkét fesztiválon jelen lesz azonban az idei fesztiválszezon legfontosabb technikai újítása: nem használhatunk készpénzt a rendezvényeken.

A Sziget nyári fesztiváljain a hivatalos fizetőeszköz az idei évtől a Fesztiválkártya.
A készpénzmentes szórakozást kikényszerítő, érintésnélküli kártyával működő rendszerrel a Balatonsoundon is találkozhatunk – az újdonság bevezetésének gördülékenysége és a fizetés valóban gyorsabbá és biztonságosabbá tételének érdekében számos Fesztiválkártya feltöltő pont, helpdesk, több tucat szakember és hostess segít majd a rendezvényeken.

Minden látogató a belépéskor, a karszalagjával együtt kapja meg a kártyát, melynek az egyenlege nulla Forint – tehát az első kártyáért nem kell fizetni. A kártya az első feltöltést követően, vagy a regisztrációt követően válik aktívvá. A Fesztiválkártyával ugyanúgy lehet borravalót adni, mintha készpénzzel vagy bankkártyával fizetnének. A Fesztiválkártya egyenlege kizárólag az adott fesztivál utolsó napjáig váltható vissza, a kártyán maradt egyenlegeket a későbbiekben a szervezőknek nem áll módjukban visszaadni.

A Fesztiválkártya a kizárólagos fizetőeszköz a VOLT, a Heineken Balaton Sound és a Sziget fesztiválokon. A kereskedők nem fognak készpénzt elfogadni. Az utolsó pont ahol még tudunk készpénzzel fizetni, azok a jegypénztárak lesznek.

További információ: www.metapay.hu/fesztivalkartya

A Balatonsound esetében érdemes a naptárat is figyelni, míg a Sziget május 1-ig kínált kedvezményes jegyárakat, a balatoni fesztivál esetében ez egy második lépésben, ugyan kisebb kedvezménnyel, de még elérhető. A Július 7-10. között megrendezére kerülő eseményre egészen június 24-ig érvényes az akció:

Napijegy

    Május 1-től június 24-ig: 13 500 Ft (50 €)
    Június 25-től és a helyszínen: 15 000 Ft (56 €)
    VIP napijegy: 25 000 Ft (93 €)

Bérlet

    Május 1-től június 24-ig: 32 900 Ft (122 €)
    Június 25-től és a helyszínen: 35 000 Ft (130 €)
    VIP bérlet: 60 000 Ft (223 €)

Kulcsszavak: fesztivál

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59