Laptop az érettségizőknek: az ötösök kedvezményre válthatók

forrás Prim Online, 2011. június 16. 17:07

Az Acer Magyarország és a Bluechip.hu webáruház idén egyedi kedvezményt ad az új laptopok árából az érettségizőknek - legalábbis azoknak, akiknek elég jók a jegyeik.

A Bluechip.hu továbbtanulási programjának célja, hogy megkönnyítse a jó eredményekkel érettségiző diákok számítógéphez jutását. A webáruház ezért az Acer magyarországi képviseletével közösen úgy döntött, hogy a programban részt vevő középfokú tanintézményekben legalább jó átlaggal érettségiző diákok számára kedvezményt biztosít az akcióban meghatározott új laptopok és netbookok árából.

A kedvezményre jogosító 4-es átlagért 5% engedmény jár, aminek mértéke 1%-kal nő minden tizedes után, amivel a diák javítja eredményeit. Így a 4,5-ös érettségi átlag 10%, a kitűnő pedig 15% engedményt jelent. Az akcióban részt vevő hordozható számítógépeket az átlag igazolása után a diákok a http://erettsegi.bluechip.hu oldalon keresztül tudják megvásárolni.

„A notebook piacon igen alacsony árrésekkel dolgoznak a kereskedők, így komoly engedményt jelent ez a kedvezmény” - emeli ki Vince Ákos, a Bluechip.hu üzletvezetője. A szakember reméli, hogy minél több iskola csatlakozik a most induló továbbtanulási programhoz. A csatlakozás a tanintézményeknek is érdekében áll, mivel a diákok vásárlásai után visszatérítést kapnak, melyet saját számítógépeik korszerűsítésére használhatnak fel.

A továbbtanulási programot gondozó Bluechip.hu webáruház tavaly elnyerte az Év Innovatív Internetes Kereskedője díjat, és rendelkezik az Arukereso.hu, az Olcsobbat.hu és a Depo.hu Megbízható bolt minősítésével is.

Az akcióban részt vevő notebookok listája a http://erettsegi.bluechip.hu oldalon tekinthető meg.

Kulcsszavak: Acer oktatás notebook

Infotársadalom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Díjeső a HONOR-nak Kínában

A HONOR innovációs díjat nyert az okoseszközök kategóriájában a Kantar BrandZ China gálaeseményen.

2023. szeptember 28. 12:53

Ötven Airbus A350-es repülőgépet rendel az Air France-KLM Csoport

A szélestörzsű flotta megújításának felgyorsítása érdekében a korábban leadott megrendelést kiegészítve újabb 50 darab Airbus A350-es repülőgépet rendel az Air France-KLM Csoport. A francia-holland vállalat fogja a legtöbb A350-est üzemeltetni a világon az évtized végére.

2023. szeptember 28. 11:28

Itt a tökéletes elmosódást nyújtó objektív

A Nikon új magaslatokba emeli az S sorozat optikai kiválóságát a NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena objektívvel. Legyen szó állóképekről vagy videókról, e prémium, teljes képes objektív elhozza a tökéletességre emelt elmosódást. A képzőművészeti fotózástól kezdve a portrékon, a divaton, a természeten át az egyéb témákig még a legigényesebb fotósok is lenyűgöző mélységű és művészi képeket alkothatnak. 

2023. szeptember 28. 09:57

Akár 70 százalékkal is csökkenteni lehetne az irodaépületek szén-dioxid-kibocsátását

Digitális épület- és energiagazdálkodási megoldások alkalmazásával, valamint elektrifikációval, illetve megújuló energiaforrások használatával és mikrohálózatok telepítésével akár 70 százalékkal is csökkenteni lehetne az irodaépületek szén-dioxid-kibocsátását a Schneider Electric kutatása szerint. Az alacsony CO2-kibocsátású épületekre történő átállás jelentős mennyiségű új munkahely létrehozását is eredményezheti. 

2023. szeptember 27. 20:19

Smart company – 2024. Jövőre még okosabban!

A smart company nem attól okos, mert a legfejlettebb technológiák által vezérelt. Az az okos cég és okos iroda, amit folyamatosan egyre kevesebb költséggel sokkal hatékonyabban, jóval nagyobb árbevétellel, nyereséggel működtetünk. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Smart company – 2024” című konferenciáján a cégtulajdonosok megtudhatják, hogy milyen eszközök és módszerek szükségesek az okos céggé váláshoz.

2023. szeptember 27. 18:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59