Online Sziget pólótervező pályázat

Kiss Ádám Zoltán, 2011. június 24. 16:50

A Sziget, a Meex és a birdband közös pályázata: Sziget törzslakók pólótervező pályázat, cél a 2011-es Sziget dizájndíj és a vele járó kedvezmények megszerzése.

A Sziget és a MEEX közös diákprogramjának tavalyi visszatérői a fesztivál iránti hűségükért cserébe belépőjük mellé egyedi mintájú pólót kapnak ajándékba. Az ajándék azonban csak a végcélja annak a pályázatnak, amelyre a szervezők most felhívják a figyelmt. A birdband Magyarország első kreatív közösségi ruházata a MEEX-szel együttműködve elindította pólótervező pályázatát, melynek lényege, hogy a beküldött rajzok közül a legjobbakat kiválasztják, és a nyertes pályamunkát rányomtatják a pólókra, amik sok ezer szigetlakón díszelegnek majd. A nyertes továbbá gazdagodik egy Sziget heti jeggyel, a második helyezett két szabadon választott napra páros (azaz naponként kettő darab) napijegyet kap, a harmadik nyertest pedig egy napi páros belépővel jutalmazzák a szervezők.

A pályázat témája: „Sziget az őslakók szemében”
Facebook oldalon is elindult egy ötletelés, akit érdekel, mindenképpen nézzen be, hátha kap egy kis ihletet! 
A terveket  a szervezők folyamatosan várják a regisztrációs oldalon.
A beküldési határidő: július 14, csütörtök.
Az beérkezett pályamunkák itt nyomon követhetők.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39