Intelligens képrögzítési megoldás a Canon hálózati szkennereibe

forrás Prim Online, 2011. július 7. 10:49

A Drivve LLC díjnyertes képrögzítő szoftvere a ScanFront 300 és 300P hálózati szkennereiben is elérhető lesz.

A Drivve | Image beágyazott megoldással – amelyet a ScanFront szoftverfejlesztői készletének (SDK) felhasználásával fejlesztettek ki – a vállalatok tovább finomíthatják dokumentumrögzítési folyamataikat. A fejlett intelligens feldolgozás így segít az üzleti munkafolyamatok automatizálásában, valamint minimálisra csökkenti a költséges emberi hibákat.

A Canon ScanFront Edition felhasználói speciális képtisztító funkcióval biztosíthatják a tiszta beolvasást, a beolvasott dokumentumok pedig a vonalkód-felismerés és a zónákra bontott optikai karakterfelismerés (OCR) használatával automatikusan indexelhetők és osztályozhatók. Ezt követően intuitív módon – a mappák beolvasás közbeni böngészésével – csatlakoztathatók a meglévő munkafolyamatokhoz, amely kényelmes osztályozást tesz lehetővé.

A termelékenység növelése érdekében a Drivve | Image többféle kimeneti lehetőséget kínál a felhasználók számára: a beszkennelt dokumentumok webes e-mail címekre, hálózati mappákba, FTP helyekre, Microsoft SharePoint platformra, valamint a népszerű faxkiszolgálókra is elküldhetők. A Drivve | Image zökkenőmentesen integrálható a Drivve díjnyertes böngészőalapú megoldásával, a Drivve | DM szoftverrel, amely helyszíni vagy felhőalapú szolgáltatásként is elérhető.

A Canon ScanFront szoftverfejlesztői készlete minden független szoftverforgalmazó számára elérhető, így a fejlesztők tovább javíthatják a piacvezető ScanFront 300 és 300P szkennerek meglévő funkcióit. Egyszerűen és gyorsan készíthetnek testreszabott funkciókat a ScanFront kijelzőjén, valamint kifejleszthetik, vagy integrálhatják a saját, egyedi dokumentumrögzítési megoldásaikat.

 

Kulcsszavak: szkenner Canon

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szerverhardver frissítés vs. váltás a legújabb platformra – melyik éri meg jobban?

Az elmúlt időszak gazdasági kihívásai az adatközponti IT-infrastruktúrákat sem kímélik. Egy korábbi felmérés adatai szerint 2020-ban még a válaszadók 42 százaléka azt vallotta, hogy két-három évente frissíti adatközponti szervereit, míg 26 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy ezt minden évben megteszi. 

2023. június 1. 11:19

Ez várható idén az okosotthon eszözök piacán

Az okosotthon-technológia folyamatosan fejlődik, ez 2023-ban sincs másképp. Az okosotthon megoldások az elmúlt néhány évben hosszú utat tettek meg, új trendek és technológiák léptek színre a hatékonyság, a kényelem és a biztonság érdekében. A cseh Tesla okosotthon márka bemutatja az idei év legforróbb okosotthon trendjeit. 

2023. június 1. 09:57

Az Influence Media nyerte a Continental Magyarország kommunikációs tenderét

Többfordulós, meghívásos tenderen az Influence Media integrált kommunikációs ügynökség nyerte el a Continental Magyarország vállalati kommunikációs és PR feladatokra kiírt tenderét. A közös munka már áprilisban elindult, az együttműködés keretében az ügynökség a Continental országos vállalati kommunikációs osztályának, illetve a gumiabroncs üzletágának nyújt kommunikációs szolgáltatást.

2023. május 31. 21:27

Hamarosan rendelhető a Lenovo új VR headsetje

A kiemelt nemzetközi piacokon (többek között Magyarországon is) júniustól rendelhető a Lenovo vállalatok számára kifejlesztett új ThinkReality VRX all-in-one virtuális valóság (VR) headsetje. A magával ragadó, kényelmes, vékony kialakítású, hat mozgási szabadságfokú (6DoF) VR-megoldást a Snapdragon XR2+ Gen 1 processzor vezérli, színes, nagy felbontású átviteli képességeket biztosítva a kevert valóság alkalmazásokhoz. A ThinkReality VRX-et egy teljes körű, végponttól végpontig terjedő szolgáltatáscsomag is támogatja, amely biztosítja a szervezeti projektek sikerességét és megtérülését.

2023. május 31. 20:08

A Nikon kiadja az első tükör nélküli DX formátumú fix objektívet

A Nikon ma bővíti a NIKKOR Z DX objektívek kínálatát az első DX formátumú fix objektívvel. A NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 objektív nagy fényerejű, éles, és közeli felvételekhez is kiváló, valamint gyenge fényben is remekül teljesít. A kompakt és sokoldalú objektív tökéletes fix objektív élénk mindennapi fényképekhez.

2023. május 31. 18:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39