Új Xerox A3-as multifunkciós nyomtató

forrás Prim Online, 2011. július 11. 13:35

A Xerox új színes többfunkciós nyomtatója (MFP) kiváló lapolvasási és dokumentumkezelési megoldásokat, valamint hatékony biztonsági szolgáltatásokat kínál kedvező áron.

Az árérzékenyebb kis- és középvállalkozásoknak szánt Xerox WorkCentre 7125 színes MFP használatával figyelemfelkeltő színes dokumentumokat – például prezentációkat és költségvetési ábrákat – nyomtathatunk. Az MFP a Xerox „Emulsion Aggregate High Gloss” (EA-HG) festékkazettájának köszönhetően színesben és fekete-fehérben is percenként 25 oldal kinyomtatására képes, ami gyorsabb nyomtatást eredményez a már eddig is elérhető WorkCentre 7120 berendezésnél.  A toner egyforma méretű és alakú festékszemcséket visz fel a papírfelületre, ezáltal tisztább szövegképet és élesebb színes ábrákat kapunk.

A WorkCentre 7125 olyan magas szintű dokumentumkezelési szolgáltatásokat kínál, amelyekkel kényelmesebbé és egyszerűbbé válik az irodai munka:
·    A dokumentumok átirányíthatók e-mailbe, hálózati célpontokra és tartalomkezelő szoftverekbe akár egyidejűleg is, ami segíti az ismétlődő feladatok elvégzését.
·    Kiváló minőségű színes lapolvasás percenként akár 55 oldalnyi sebességgel.
·    Faxküldés IP hálózaton, fax továbbítása e-mail fiókba, és USB eszközökről történő nyomtatás illetve azokra való beolvasás.
·    A Xerox Auditron nyomon követi a színes nyomtatás költségeit.

A többfunkciós berendezés lehetőséget kínál a vállalatoknak arra, hogy csökkentsék a környezetre gyakorolt hatásukat:
·    Ez az egyik legkisebb helyigényű, irodába telepíthető, színes A3 MFP berendezés.
·    A szkennerben a hagyományos xenonlámpák helyett harmad akkora fogyasztású LED-alapú lámpák üzemelnek.
·    Készenléti üzemmódban csak 3,08 Wattot fogyaszt.
·    A bejövő dokumentumok előnézete saját kijelzőjén vagy egy PC képernyőn ellenőrizhető, elkerülendő a felesleges nyomtatást.
·    Az Earth Smart nyomtatóvezérlő alapértelmezésben kétoldalas nyomatokat készít fedőlapok nélkül.

A WorkCentre 7125 a Xerox „Extensible Interface Platform” (EIP) technológiájára épül, mellyel a munkafolyamatokat támogató alkalmazások személyre szabhatók.

A berendezés ENERGY STAR minősítésű.
 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Influence Media nyerte a Continental Magyarország kommunikációs tenderét

Többfordulós, meghívásos tenderen az Influence Media integrált kommunikációs ügynökség nyerte el a Continental Magyarország vállalati kommunikációs és PR feladatokra kiírt tenderét. A közös munka már áprilisban elindult, az együttműködés keretében az ügynökség a Continental országos vállalati kommunikációs osztályának, illetve a gumiabroncs üzletágának nyújt kommunikációs szolgáltatást.

2023. május 31. 21:27

Hamarosan rendelhető a Lenovo új VR headsetje

A kiemelt nemzetközi piacokon (többek között Magyarországon is) júniustól rendelhető a Lenovo vállalatok számára kifejlesztett új ThinkReality VRX all-in-one virtuális valóság (VR) headsetje. A magával ragadó, kényelmes, vékony kialakítású, hat mozgási szabadságfokú (6DoF) VR-megoldást a Snapdragon XR2+ Gen 1 processzor vezérli, színes, nagy felbontású átviteli képességeket biztosítva a kevert valóság alkalmazásokhoz. A ThinkReality VRX-et egy teljes körű, végponttól végpontig terjedő szolgáltatáscsomag is támogatja, amely biztosítja a szervezeti projektek sikerességét és megtérülését.

2023. május 31. 20:08

A Nikon kiadja az első tükör nélküli DX formátumú fix objektívet

A Nikon ma bővíti a NIKKOR Z DX objektívek kínálatát az első DX formátumú fix objektívvel. A NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 objektív nagy fényerejű, éles, és közeli felvételekhez is kiváló, valamint gyenge fényben is remekül teljesít. A kompakt és sokoldalú objektív tökéletes fix objektív élénk mindennapi fényképekhez.

2023. május 31. 18:31

NIS2 és DORA: a kiberbiztonsági felzárkóztatás motorjai vagy újabb felesleges terhek?

Egyre inkább foglalkoztatja a vállalatokat az Európai Unióban, hogy hogyan fogja érinteni őket a NIS2, a felülvizsgált kibervédelmi irányelv, amely a 2016-os hálózat és információbiztonsági irányelv helyébe lép (NIS), illetve a Digital Operational Resilience Act (DORA), a pénzügyi szektor védelmének erősítését célzó rendelet. A NIS2 esetében a részletek még pontosításra várnak és a tagországok csak később ültetik át a nemzeti jogba az irányelveket, de az biztos, hogy az EU-n belül tevékenykedő cégeknek komoly munkát kell fektetniük abba, hogy eleget tegyenek a jogszabályoknak. Ha észszerűen implementálják az előírásokat a helyi jogrendbe, az jelentős előrelépést hozhat a hazai vállalatok kibervédelmi fejlettségében, ám ehhez kulcsfontosságú, hogy már most elkezdjék a felkészülést. A BlueVoyant szakértői áttekintették, hogy várakozásaik szerint mit jelentenek majd a gyakorlatban a jogszabályok.

2023. május 31. 17:00

A SteelSeries bővíti a díjnyertes Arctis Nova headset termékcsaládot

A SteelSeries, az úttörő Arctis headsetek és az új Arctis Nova sorozat létrehozója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, valamint a gaming- és esport perifériák világelső gyártója kiterjeszti az Arctis Nova univerzumot az Arctis Nova 4 bevezetésével, amely már Magyarországon is elérhető.

2023. május 31. 14:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39