Új Xerox A3-as multifunkciós nyomtató

forrás Prim Online, 2011. július 11. 13:35

A Xerox új színes többfunkciós nyomtatója (MFP) kiváló lapolvasási és dokumentumkezelési megoldásokat, valamint hatékony biztonsági szolgáltatásokat kínál kedvező áron.

Az árérzékenyebb kis- és középvállalkozásoknak szánt Xerox WorkCentre 7125 színes MFP használatával figyelemfelkeltő színes dokumentumokat – például prezentációkat és költségvetési ábrákat – nyomtathatunk. Az MFP a Xerox „Emulsion Aggregate High Gloss” (EA-HG) festékkazettájának köszönhetően színesben és fekete-fehérben is percenként 25 oldal kinyomtatására képes, ami gyorsabb nyomtatást eredményez a már eddig is elérhető WorkCentre 7120 berendezésnél.  A toner egyforma méretű és alakú festékszemcséket visz fel a papírfelületre, ezáltal tisztább szövegképet és élesebb színes ábrákat kapunk.

A WorkCentre 7125 olyan magas szintű dokumentumkezelési szolgáltatásokat kínál, amelyekkel kényelmesebbé és egyszerűbbé válik az irodai munka:
·    A dokumentumok átirányíthatók e-mailbe, hálózati célpontokra és tartalomkezelő szoftverekbe akár egyidejűleg is, ami segíti az ismétlődő feladatok elvégzését.
·    Kiváló minőségű színes lapolvasás percenként akár 55 oldalnyi sebességgel.
·    Faxküldés IP hálózaton, fax továbbítása e-mail fiókba, és USB eszközökről történő nyomtatás illetve azokra való beolvasás.
·    A Xerox Auditron nyomon követi a színes nyomtatás költségeit.

A többfunkciós berendezés lehetőséget kínál a vállalatoknak arra, hogy csökkentsék a környezetre gyakorolt hatásukat:
·    Ez az egyik legkisebb helyigényű, irodába telepíthető, színes A3 MFP berendezés.
·    A szkennerben a hagyományos xenonlámpák helyett harmad akkora fogyasztású LED-alapú lámpák üzemelnek.
·    Készenléti üzemmódban csak 3,08 Wattot fogyaszt.
·    A bejövő dokumentumok előnézete saját kijelzőjén vagy egy PC képernyőn ellenőrizhető, elkerülendő a felesleges nyomtatást.
·    Az Earth Smart nyomtatóvezérlő alapértelmezésben kétoldalas nyomatokat készít fedőlapok nélkül.

A WorkCentre 7125 a Xerox „Extensible Interface Platform” (EIP) technológiájára épül, mellyel a munkafolyamatokat támogató alkalmazások személyre szabhatók.

A berendezés ENERGY STAR minősítésű.
 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Akár 70 százalékkal is csökkenteni lehetne az irodaépületek szén-dioxid-kibocsátását

Digitális épület- és energiagazdálkodási megoldások alkalmazásával, valamint elektrifikációval, illetve megújuló energiaforrások használatával és mikrohálózatok telepítésével akár 70 százalékkal is csökkenteni lehetne az irodaépületek szén-dioxid-kibocsátását a Schneider Electric kutatása szerint. Az alacsony CO2-kibocsátású épületekre történő átállás jelentős mennyiségű új munkahely létrehozását is eredményezheti. 

2023. szeptember 27. 20:19

Smart company – 2024. Jövőre még okosabban!

A smart company nem attól okos, mert a legfejlettebb technológiák által vezérelt. Az az okos cég és okos iroda, amit folyamatosan egyre kevesebb költséggel sokkal hatékonyabban, jóval nagyobb árbevétellel, nyereséggel működtetünk. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Smart company – 2024” című konferenciáján a cégtulajdonosok megtudhatják, hogy milyen eszközök és módszerek szükségesek az okos céggé váláshoz.

2023. szeptember 27. 18:57

A Zyxel új modellekkel bővíti népszerű switch sorozatát

A hagyományos switchek továbbra is az üzleti hálózati infrastruktúra gerincét képezik még a vezeték nélküli hálózatok korában is. A Zyxel GS1915 switchek gazdag funkciókészletet kínálnak, beleértve a nagy teljesítményű Power of Ethernetet (PoE) és a Nebula felhőalapú kezelést. Ráadásul rendkívül megfizethető áron kaphatók, emellett remek ár-érték arányú csomagban is elérhetők élvonalbeli vezeték nélküli hozzáférési pontokkal együtt.

2023. szeptember 27. 18:45

A Thermaltake The Tower 200 Mini toronyház új zöld színekben debütál

A Thermaltake bejelentette a The Tower 200 Mini toronyházak új verzióit a PC-rajongók kedvenc Turquoise, Racing Green színeiben, valamint az idei év új árnyalatában, Matcha Greenben. A Tower 200 egy kicsi, mégis tágas mini-ITX toronyház, amely egy ikonikus, függőleges kialakítással érkezik, képes befogadni akár egy 4090-es grafikus kártyát, és akár egy 280 mm-es AIO-t is támogat. A felhasználók már nagyon várták a The Tower 200 különböző színű változatait, a Thermaltake pedig meghallotta ezeket az igényeket. 

2023. szeptember 27. 17:19

Új Xiaomi AIoT eszközök a nemzetközi piacokon

A Xiaomi bemutatta legújabb csúcstechnológiás okoseszközeit, köztük a Xiaomi Watch 2 Pro okosórát és a Xiaomi Smart Band 8 okoskarkötőt. Az új eszközöket úgy tervezték, hogy könnyen összekapcsolhatók legyenek a nemrégiben bemutatott okostelefon-termékcsalád, a Xiaomi 13T készülékeivel. Az új, innovatív termékek az egészségi állapot és a sportteljesítmény folyamatos nyomonkövetésével, változatos kényelmi és hatékonyságnövelő szolgáltatásokkal épülnek be felhasználóik mindennapjaiba.

2023. szeptember 27. 15:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59