Személyi változások a Számalknál

forrás Prim Online, 2011. július 13. 13:06

2011. július 1.-től Zárda Olivér a Számalk Oktatási és Informatikai Zrt. új vezérigazgatója.

Az okleveles pénzügyi közgazdász korábban a banki szektorban dolgozott, többek között a német Dresdner Bank AG. magyarországi képviseletén volt kockázatelemzés, majd ügyfél-kapcsolattartó osztályvezető. Ezt követően az Euler Hermes Magyar Hitelbiztosító Zrt.-nél töltött be vezető pozíciót, mint értékesítési vezető, majd értékesítési igazgató és igazgatósági tag.  2010-től az Eudoros Pénzügyi Tanácsadó és Biztosítási Alkusz Kft. tulajdonosa és ügyvezetője.

További változás, hogy a Számalk Zrt. Igazgatóságának elnöke Havass Norbert lett, aki a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán végzett. A diploma megszerzését követően számvitel területen szerzett gyakorlati tapasztalatokat, majd számvitelt tanított a BGF PSZFK-n. 2009-ben megalapította a Számalk Szakképzési Központot.

A Számalk Holding Vagyonkezelő Zrt. új igazgatója 2011. június 1-től Havass Zsombor. A gazdasági mérnök diplomával rendelkező igazgató tanulmányait követően 8 évig a biztosítási szektorban dolgozott, majd 2009-től a Számalk Holding Vagyonkezelő Zrt. munkatársa és igazgatóságának tagja volt.

Kulcsszavak: CIO Számalk

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Bionika, robotika és intézményi spinoff fejlesztések az idei Innovációs Napon

Hatodik alkalommal rendezi meg a kutatókat és ipari partnereket összekötő eseményét, az Innovációs Napot a Műegyetem - FIEK (Felsőoktatási Innovációmenedzsment és Együttműködési Központ) június 8-án. Az idei év központi témája az egyetem innovációs sokszínűsége lesz. Dróntechnológiai, bionikai és robotikai fejlesztések is bemutatkoznak a programban. Az Innovációs Napon debütál az egyetem új spinoffokat és startupokat támogató programja a BME U[S]³.

2023. június 4. 10:22

így adóznak a kriptovaluták Európában és a FÁK országaiban

A kriptovaluták iránti fokozódó érdeklődés nyomán a Binance egy új, Binance Tax Watch elnevezésű blogsorozatban foglalja össze a digitális pénzügyi eszközök adózásával kapcsolatos tudnivalókat. Ennek első része az Európában és a Független Államok Szövetségében 2023 első negyedévében foganatosított adózási szabályokat mutatja be. A Binance szerint a jogkövető adózás révén az egész Web3 iparág megítélése javulhat, ami a szektor további bővülését eredményezheti.

2023. június 3. 14:05

A digitalizáció a magyar gazdaság kitörési pontja

A digitális gazdaság már ma is a teljes GDP legalább 25 százalékát adja, a fejlett technológiák – úgy mint az 5G, a mesterséges intelligencia, vagy a Big Data – használata pedig a gazdaságok legfontosabb kitörési pontjává vált. 

2023. június 3. 11:36

Együtt alkot különleges digitális világot az Emirates és az AWS

Az Emirates légitársaság az Amazon Web Services-zel (AWS) együtt indul el egy jövőbemutató, magával ragadó digitális utazásra, hogy az iparágban elsők között teljesen átalakítsa a munkavállalói élményt. 

2023. június 3. 09:59

Magyar cég a leginnovatívabbak között Európában

Akár negyedére rövidíti az ipari gépészeti központok, légtechnikai rendszerek és más összetett épületgépészeti megoldások kivitelezési idejét és gyakorlatilag nullára csökkenti az anyagveszteséget egy nemzetközi díjjal elismert magyar technológia. Az Európa tíz leginnovatívabb építőipari cége közé beválasztott GLT Delta az épületszkennelés, a négydimenziós tervezés és az előregyártás kombinálásával vált pécsi családi vállalkozásból európai referenciákkal rendelkező céggé.

2023. június 2. 21:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39