Photoshop Elements különleges kiadása a Mac App Store-ban

forrás Prim Online, 2011. július 21. 08:49

Az Adobe Systems bejelentette az Adobe Photoshop Elements 9 Editor megjelenését a Mac App Store áruházban, így a Mac felhasználók mostantól ezzel a hatékony, ugyanakkor könnyen használható fényképszerkesztővel készíthetnek lenyűgöző képeket.

A Photoshop Elements 9 Editor magában foglalja az összes népszerű szerkesztési szolgáltatást, amelyek megtalálhatók a  legkedveltebb fotószerkesztő szoftverben. Az Adobe Photoshop Elements 9 utasításokkal támogatott szerkesztési műveletek könnyen követhető tanácsokkal látja el a felhasználót lépésről lépésre, hogy olyan művészi hatásokat hozhasson létre, mint például az Out of Bounds effektus, amely hatására a fotó látszólag kilóg a keretéből, a Pop Art effektus, amellyel retro stílusú képek hozhatók létre, vagy a Perfect Portraits effektus, amely megkönnyíti a retusálás folyamatát. A felhasználók azonnal eltávolíthatják az esetleges hibákat a képekről, vagy javításokat hajthatnak végre a Helyi javító ecset használatával, amely a Photoshop CS5 alkalmazásból átvett, hatékony és tartalomérzékeny technológiára épül.

A tökéletes csoportkép elkészítése érdekében a Photoshop Elements 9 Editor egyetlen, tökéletes képben ötvözi a számos képből származó legjobb arckifejezéseket. Ezenkívül az új Adobe Photomerge Style Match funkció megvizsgálja a fotó stílusjellemzőit – például a kontrasztot vagy a színtónust – és ezeket a tulajdonságokat automatikusan alkalmazza egy másik fotóra. Az egy lépésből álló gyorshivatkozások segítségével gyorsan végrehajthatók az egyes javítások (például a fogak fehérítése, vagy élénk kék ég létrehozása), és az automatikus elrendezési lehetőségekkel gyorsan megjeleníthetők a kijelölt képek. Ezenkívül a felhasználók akár otthonról is készíthetnek és nyomtathatnak testreszabott naptárakat, kártyákat és albumokat.

Az Adobe Photoshop Elements 9 Editor 79,99 USD-ért azonnal letölthető a Mac App Store áruházból.
 

Kulcsszavak: Mac Photoshop Adobe

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent az OPPO új ColorOS 12 mobil operációs rendszere

Az OPPO elérhetővé tette az új ColorOS 12 nyilvános bétáját Indonéziában, Thaiföldön és Malajziában, kezdetben a Find X3 Pro 5G készüléken. A globális bevezetés lépésről lépésre folytatódik további országokban és eszközökön 2021 és 2022 folyamán. A ColorOS 12 több mint 110 OPPO készüléktípus és 150 millió felhasználó számára kínál teljesen megújult felhasználói felületet és új megoldásokat.

2021. október 16. 14:33

Új, az adatok korának megfelelő, rugalmas NAS-rendszerek

A Dell Technologies bejelentette új Dell EMC PowerScale rendszerét, amely a világ legrugalmasabb, bővíthető NAS-megoldása. A legutolsó generációban megtalálható fejlesztések rugalmasabb lehetőségeket kínálnak a felhasználás, a felügyelet és a biztonság terén, amelyek elkerülhetővé teszik a különböző silószerű adattárolást. Segítségükkel a strukturálatlan adatok kezelése hatékonyabbá tehető. 

2021. október 16. 12:40

Újabb extrákat kínál a Telenor a Hiper tarifák előfizetőinek

A Telenornál a Hiper tarifák előfizetői eddig is igénybe vehettek kifejezetten az előfizetésükhöz kapcsolódó extra szolgáltatásokat, kedvezményeket, ezek köre pedig most tovább bővül. Készülékvásárlás esetén 30 napon belüli elállási lehetőséget és cseregaranciát, illetve okoskiegészítőre járó állandó kedvezményt vehetnek igénybe, és az ügyfélszolgálat kényelmi lehetőségei is bővültek számukra.

2021. október 16. 10:31

Az ügyfélszolgálati technológia fejlesztése a kkv-kat is versenyhelyzetbe hozhatja

Itthon is elindította felhőszolgáltatását az Avaya.  A nagyvállalatok közül már Magyarországon is sokan áthelyezték üzleti kommunikációjukat a felhőbe, de most a hazai kis- és középvállalkozásokat is versenyhelyzetbe hozhatja a világ egyik legnépszerűbb ügyfélkommunikációs felhője. Az online értékesítésben ugyanis már nem az ár az egyetlen tényező, legalább ilyen fontos szerepe van az ügyfélkiszolgálás minőségének is.

2021. október 15. 19:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20