Aktív zajszűrős ASUS headset játékokhoz

forrás Prim Online, 2011. július 24. 10:27

Az ASUS piacra dobta a ROG Vulcan ANC-t, a világ első aktív zajszűrős, a professzionális játékhoz optimalizált headsetjét, amely – azzal, hogy minden eddiginél jobban kiküszöböli a zavaró zajokat - segít a felhasználóinak még jobban elmerülni a játékokban.

A ROG-csapat a professzionálisan versenyző játékosok igényei alapján – a versenyek alatti jobb koncentrálásra fókuszálva – fejlesztette ki a Vulcan ANC-t, mind a teljesítményt, mind a kényelmet szem előtt tartva. A Vulcan ANC 85%-os aktív zajszűrője képes kiszűrni az olyan zajokat, mint például a számítógép ventilátorainak alacsony frekvenciájú zaja, a 30 decibeles passzív zajszűrő pedig tompítja az olyan környezeti zajokat, mint például a háttérben folyó beszéd.

Tartós kényelem a könnyű, ergonomikus dizájnnak köszönhetően

A Vulcan ANC nemcsak magával ragadó élményt nyújt a játékosoknak a zajszűrő funkciókkal, hanem kényelmes is. A mindössze 320 grammos eszköz könnyebb, mint az ugyanilyen méretű, hasonló modellek, mivel a többi headset jellemzően 350 gramm körül van. A puha, „emlékező” hab és a lélegző, speciális japán szerves műbőr borítás garantálja a felhasználó kényelmét a hosszabb játékmenetek során is. Remekül hordozható: a headset összehajtható és könnyedén belerakható egy tokba a versenyek vagy LAN-partik közötti szállításhoz.

Kristálytiszta hang 40 mm-es hangszórókkal és zajszűrő mikrofonnal
A Vulcan ANC nagyméretű, 40 mm-es fejhallgató-hangszórókkal van szerelve a tiszta, pontos hangvisszaadás érdekében. Az ASUS audioszakemberei széles hangtartományra optimalizálták a headsetet, így a visszaadott hang jól kiegyenlített, dübörgő basszusokkal és kristálytiszta közép- és magas hangokkal. A stílusos, levehető, penge formájú boom-mikrofonba zajszűrő technológia került, hogy a csapattársa tisztán hallják a beszédet a játékokban, ne zavarjanak a környező hangok.

Kulcsszavak: ASUS headset játék

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jelentős forgalomnövekedés a Candy Hoover Hungary-nél

Lényegében azonnal láthatóvá vált a rezsiáremelkedés bejelentése a nagy háztartási gépek forgalmán. Akadt olyan termékkör, amely esetében az „A” energiaosztályú, azaz legenergiatakarékosabb eszközök iránti kereslet rögötön duplájára ugrott – derül ki a Candy Hoover Hungary Kft. 2022-es évet összefoglaló előzetes számaiból. Még nincsenek meg a végleges adatok, ám az bizonyos, hogy a vállalat tavaly százalékban kifejezve kétszámjegyű árbevétel-növekedést ért el.  

2023. január 30. 14:59

2023-ban tovább zöldíti gépjárműflottáját a vállalat

A fenntarthatóság és környezettudatosság jegyében idén újabb 122 belsőégésű motorral ellátott autóját cseréli le plug-in hibrid és 100%-ban elektromos gépjárművekre a Vodafone Magyarország. A vállalat 2021 szeptemberében kezdte meg a közel 400 autóból álló járműparkjának cseréjét, ezáltal is közelebb kerülve azon vállalásához, hogy 2025-re teljes gépjárműflottája elektromos autóból álljon. A most bejelentett intézkedéssel a Vodafone gépjárműinek közel 80%-a lesz zöld rendszámos és környezetbarát.

2023. január 30. 13:40

Keresztféléves felvételi 2023: vonzóak a fiatalok körében a Széchenyi-egyetem minőségi képzései

Az Oktatási Hivatal közzétette a keresztféléves felvételi eljárás ponthatárait, melyek értelmében több mint kétszáz hallgató kezdheti meg tanulmányait februártól a győri Széchenyi István Egyetemen. A technológiai képzési területeken az intézmény vonzereje továbbra is kiemelkedő. Az elsőéveseket a minőségi oktatás mellett európai színvonalú hallgatói szolgáltatások és modern infrastruktúra várja.

2023. január 30. 12:15

Kiszivárogtak az orosz Yandex keresőmotor forráskódjai

Egy korábbi alkalmazott kiszivárogtatta a világ 4. legnagyobb keresőmotorjának forráskódjait, köztük annak 1922 rangsorolási tényezőjét. Feltételezések szerint politikai indokok vezethették a kiszivárogtatót.

2023. január 30. 11:27

Történetének legnagyobb árbevételét érte el az LG Electronics 2022-ben

Az LG Electronics (LG) 2022-ben az egy évvel korábbit 12,9 százalékkal meghaladó, 83,5 ezer milliárd von konszolidált árbevétel mellett 3,6 ezer milliárd von üzemi nyereséget ért el. 

2023. január 30. 10:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46