Kingston USB 3.0 kártyaolvasó nagy adatátviteli sebességgel

forrás Prim Online, 2011. augusztus 2. 09:03

A Kingston bejelentette legújabb kártyaolvasójának, a Kingston USB 3.0 Media Reader megjelenését. A számos kártyaformátumot, beleértve az új, nagy kapacitású SDXC-kártyákat is támogató olvasó az USB 3.0 technológia teljesítménybeli előnyeit aknázza ki, ezáltal gyorsabb adatátvitelt biztosít.

A Kingston USB 3.0 Media Reader Plug and Play kialakításának köszönhetően gyors és egyszerű használatot tesz lehetővé, és akár 5,0 Gb/mp sebességű adatátvitelt biztosít a nagyfelbontású képek és nagy adatfájlok mozgatásához. A készülék további előnye, hogy kompatibilis az USB 2.0 technológiával.
A Kingston USB 3.0 Media Reader tartozéka egy háromcsatlakozós USB 3.0 kábel. A termékhez kétéves garancia és napi 24 órában elérhető támogatás jár.
 

Kulcsszavak: Kingston memóriakártya

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új raktárbázisba költözött a MediaMarkt

A MediaMarkt vásárlóinak száma a korábbi évek többszörösére növekedett. A fokozott igények teljesítése és a kiszolgálás minőségének további javítása érdekében a társaság új raktárbázis mellett döntött.

2019. szeptember 15. 10:43

Még biztonságosabbá vált a bankolás a Budapest Banknál

A 2019. szeptember 14-én hatályba lépő új, európai uniós pénzforgalmi irányelv két fő újdonságot hoz a mindennapi bankolásban: egyfelől az eddiginél is biztonságosabbá válnak a banki tranzakciók, másfelől megnyílik az út az új, innovatív szolgáltatások bevezetése előtt. Az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése Budapest Bank ügyfelei esetében már idén január óta működik. 

2019. szeptember 15. 09:48

5 tipp a digitális útonállók elkerülésére

A legtöbb vállalatnál napjaink slágertémájának számít a digitális átalakulás, mivel a modern megoldások segítségével a szervezetek jobb termékeket és szolgáltatásokat kínálhatnak ügyfeleiknek. Ez azonban biztonsági kockázatokat is felvet, hiszen a digitális térben a támadási felület is nagyobb a kiberbűnözők számára. A Micro Focus szakértői bemutatják azt az öt lépést, amelyek segítségével a szervezetek jelentősen csökkenthetik a digitális átállással járó veszélyek számát.  

2019. szeptember 15. 08:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás