Motorola FIRE XT – Stílusos és megfizethető

Kütyü magazin, 2011. augusztus 6. 08:36

A Motorola alacsonyabb árkategóriát megcélzó modellje augusztus folyamán XT531 típusszámmal debütál Kínában, majd ősszel Európa egyes országaiban is forgalomba kerül FIRE XT néven.

Az amerikai gyártó sajtóközleménye szerint már nem sokat várat magára a jövevény, mely Android 2.3 Gingerbread operációs rendszerrel landol majd a piacon. Tudását tekintve elmarad a csúcskategóriás készülékektől, de pénztárcakímélő ára ellenére nem követel majd különösebb kompromisszumokat a FIRE XT.
A két kamerával (hátul: 5MP, elől: VGA) ellátott telefon támogatja a HSPA adatátvitelt, a Wi-Fi és Bluetooth technológiákat, rendelkezik GPS modullal és RDS FM rádiót is tartalmaz. A 112 grammos eszközben egy 800MHz órajelű processzor, valamint 512MB RAM és ugyanennyi ROM kapott helyet az akadásmentes felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az energiaellátást egy 1540 mAh teljesítményű akkumulátortól kapja az XT531, mellyel akár 8 óra beszélgetést is kibír egy töltéssel.
Jó választás lehet ez a mobil azoknak, akik nem HD videók készítésére szeretnék használni készüléküket, de egy viszonylag olcsó és jó megjelenésű okostelefonra vágynak.
 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fenntarthatósági okokból felére csökken a Vodafone SIM kártyák mérete

Hitelkártya méretű SIM kártya-tartóit fele akkora formátumra cseréli a Vodafone. Az intézkedéssel 50%-kal csökkenti a SIM kártyák előállításához felhasznált műanyag mennyiségét. Az újítás része annak a hosszú távú stratégiának, amely a nem alapvető műanyagok felhasználását igyekszik minimalizálni a vállalaton belül. 

2019. december 7. 12:25

Legendás otthoni számítógépet adományoztak a Neumann Társaság múzeumának

1977-es megjelenésekor az amerikai Tandy által gyártott TRS-80-as az Apple II és a Commodore PET mellett az egyik legsikeresebb személyi számítógép volt, hirdetéseiben a neves sci-fi író, Isaac Asimov ajánlotta a potenciális vásárlóknak, mint a hagyományos írógép fejlett alternatíváját.

2019. december 7. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás