Multimédiás mindentudók: a Sharp AQUOS LE630/LE632 TV-k

forrás Prim Online, 2011. augusztus 7. 10:15

Az új Sharp LE630/632 sorozatot bőkezűen ellátták számos olyan jellemzővel, melyek a felhasználónak kiemelkedő multimédiás élményt és kiváló képminőséget nyújtanak. Kivételesen alacsony energiafogyasztásuknak köszönhetően a készülékek megfelelnek az A+ energiahatékonysági osztályba sorolás szigorú követelményeinek. Emellett az LE632E sorozat tagjait hármas HD-tunerrel is felszerelték.

A Sharp új készülékeit a vonzó dizájn és az általuk kínált szolgáltatások széles választéka révén igazi multimédiás mindentudókká váltak. Az integrált médialejátszóval a felhasználók televíziójukon akár az USB-, akár a DLNA-csatlakozással kényelmesen élvezhetik fotóikat, videóikat és zenéiket. Az internet-hozzáférés szintén egyetlen gombnyomással elérhető. Az AQUOS NET+ használója ingyenes internethozzáférést és mintegy 70 különböző widgetet élvezhet, például a video-on-demand platformot képviselő Viewstert. Így a reklámok alatt a felhasználó bármikor megnézheti az e-mailjeit vagy kedvenc honlapjait, még ha laptopja vagy asztali számítógépe nincs is a közelben. Az elektronikus programkalauz (EPG) segítségével az aktuális adások listája és a következő hét nap műsora is bármikor, egyetlen gombnyomással elérhetők.

Kiváló képminőség – alacsony energiafogyasztás
Az új AQUOS televíziók a 630/632-es sorozatban Full HD X-Gen LCD-panellal vannak felszerelve. 100 Hz-es technológiájuknak és LED-es háttérvilágításuknak köszönhetően kiemelkedő képminőséget és páratlan televíziós élményt nyújtanak. Rendkívül alacsony energiafogyasztásukkal a 630/632-es sorozat tagjai megfelelnek az A+ energiatakarékossági osztály szigorú előírásainak. Az LE630/632-es sorozat televíziói ugyancsak magas osztályzatot érdemelnek a számos csatlakozási lehetőségükkel, melyek közt SCART, HDMI, CI+ kártyaolvasó és USB-csatlakozó is megtalálható. Az LE630-as sorozat két integrált HD-tunert tartalmaz (DVB-T és DVB-C), míg az LE632-est egy DVB-S2-tunerrel is ellátták, amivel műholdas, kábel- és antennajelek vételére is alkalmas. E technológiának köszönhetően nincs szükség többé minden jeltípus vételéhez külön set-top-boxra.

Az LC-LE630E és LC-LE632E sorozat televíziói 32, 40 és 46 hüvelykes (80, 102 és 177 cm-es) képernyővel is elérhetők, és már kaphatók a boltokban.

Az QAUOS LE630E LCD TV-sorozat ajánlott fogyasztói ára:
32 inches (LC32LE630E):     159.990 Ft
40 inches (LC40LE630E):     209.990 Ft
46 inches (LC46LE630E):     299.990 Ft
 

Kulcsszavak: TV Sharp

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megállapodott a Vodafone és az AMCNI

Fontos hazai és nemzetközi sportmérkőzéseket és a legkedveltebb ismeretterjesztő és szórakoztató csatornák tartalmait élvezhetik továbbra is zavartalanul a Vodafone Magyarország televíziós előfizetői, mert az AMC Networks International ("AMCNI ") népszerű hazai csatornái a Sport1, Sport2, AMC, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Minimax, JimJam, FilmCafe, FilmMania megmarad a szolgáltató televíziós előfizetői kínálatában. A két cég megállapodott a terjesztési szolgáltatás hosszútávú folytatásáról. 

2022. október 3. 20:01

Új klímatechnológiai befektetési alap jön létre

A portugáliai Lisszabonban megrendezett szeptemberi esemény, a The Business Booster keretein belül bejelentették, hogy a Santander Asset Management (Santander AM) és az EIT InnoEnergy összefogásával új kockázati tőkealapot hoznak létre, amelyen keresztül a jövőben az energiaátállást segítő induló vállalkozásokat kívánják támogatni.

2022. október 3. 18:22

Már nincs messze, hogy kriptovalutában kapjuk a jutalompontokat

A kereskedelem régóta jól bevált marketingeszközei a vásárlások után járó jutalompontok, hűségpontok, kuponok. Hamarosan azonban könnyen lehet, hogy a matricák és vonalkódos cetlik helyett kriptovalutát kaphatnak majd az emberek. Legalábbis ezen dolgozik a Crypto Chip Token (BVC) csapata, felhasználva az elérhető legmodernebb blokklánctechnológiát és a nagyforgalmú webshopon történő tesztelés lehetőségét.

2022. október 3. 16:47

Miért éri meg NVMe SSD-re váltaniuk a vállalatoknak és a tartalomgyártóknak?

A digitális átállással világszerte exponenciálisan nő a használatban lévő technológiai eszközök száma és az online tevékenység mértéke, különösen a felhőben. Ezzel a növekedéssel párhuzamosan erősödik a digitális szolgáltatások iránti kereslet, valamint az igény a nagyobb adatfeldolgozási teljesítményre és a fejlettebb adattárolási protokollokra, hiszen a kezelt adatmennyiség bővülése fokozódó nyomást gyakorol az üzleti környezetre. 

2022. október 3. 15:01

A nyár végével sincs megállás a lakossági klíma-piacon

Nincs idő pihenésre a nyári főszezon után a klímás cégeknél – folyamatosan érkeznek a megrendelések annak ellenére, hogy betört az országba a hideg időjárás. A szakemberek arra számítanak, hogy egész ősszel érkeznek majd megkeresések és sokan már téli telepítéseket is beírtak a naptárba. A jelenség kialakulásában többek között a rezsiárak emelkedésének és a kedvezményes H tarifának van szerepe.

2022. október 3. 12:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38