Megduplázta kapacitását a Percalapú Fesztiváljegy szolgáltatás a Szigeten

forrás Prim Online, 2011. augusztus 11. 12:20

A termék nagy sikerére való tekintettel a Szigeten már két Percalapú Fesztiváljegy Ponton juthatnak be a percjeggyel rendelkezők a rendezvényre.

A mobilszolgáltatók és az EME Zrt. Percalapú Fesztiváljegy szolgáltatást igénybe vevő ügyfelei a K hídnál és a Sziget hajókikötőnél is külön sávon közelíthetik meg a fesztiválhelyszínt.

A Percalapú Fesztiváljegyet igénylő ügyfelek csak annyit fizetnek a jegyért, amennyi időt a rendezvényen töltöttek. A vásárlás a fesztivál adott napján egy egyszerű SMS küldésével bárhonnan elindítható, és mindehhez készpénz sem kell, elegendő csupán egy havidíjas vagy feltöltőkártyás mobil előfizetés.

A vásárlás menete egyszerű, a saját mobilszolgáltató előhívójának kiválasztása után a +36-20/30/70-810-9998-as telefonszámra kell elküldeni a fesztivál kódját (sziget) a kiszemelt napján, majd a vásárlást megerősítő üzenetre érkező válasz SMS-ben szereplő tranzakciós kódot a Percalapú Fesztiváljegy Pontnál felmutatni, vagy bemondani, ahol a belépésre jogosító karszalag átvehető. Az SMS-ben kapott egyedi kóddal a kódkérést követő nap 01:59-ig lehet a Percalapú Fesztiváljegy Pontnál belépni a rendezvény területére. Ha valaki a kiválasztott koncert után mégis szívesen maradna tovább, nyugodtan megteheti, hiszen a jegyek ára maximalizálva van, ez a Sziget Fesztivál esetében 13.500 forint. Ha pedig a Percalapú Fesztiváljegy maximális árának elérése előtt távozna, nincs más teendője, mint a rendezvény bejáratánál lévő Percalapú Fesztiváljegy Pontnál leadni a karszalagját, ahol a percszámlálást ekkor leállítják.

A Percalapú Fesztiváljegy maximális díját a tranzakciós kód kiküldésekor elkülönítik az egyenlegen vagy a mobilvásárlásra rendelkezésre álló keretből, de ebből végül csak annyit von le belőle a mobilszolgáltató, amennyi időt a felhasználó a fesztiválon töltött. A fesztivál elhagyását követően, a karszalag leadása után a megmaradt rész visszakerül az ügyfél egyenlegére vagy a mobilvásárlásra rendelkezésre álló keretbe. A Percalapú Fesztiváljegy ténylegesen kifizetett áráról SMS-ben kapnak az ügyfelek értesítést. A percalapú jegyvásárlás előtt tanácsos ellenőrizni, hogy a havi mobilvásárlási kereten vagy mobil egyenlegen rendelkezésére áll-e a fesztiváljegy maximális ára, illetve két, az ügyfél díjcsomagjának megfelelő SMS díja (kártyás Vodafone ügyfelek esetén további 200 Ft egyenleg).

A percalapú fesztiváljegy az EME Zrt. (Első Mobilfizetés Elszámoló Szolgáltató Zrt.) és a három mobilszolgáltató – a Vodafone, a T-Mobile és a Telenor – együttműködése révén valósult meg, és mindhárom mobilszolgáltató ügyfelei, valamint az EME Zrt. regisztrált ügyfelei számára is elérhető.

További részletek: www.percjegy.hu

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

VoWiFi szolgáltatás a Yettel lakossági ügyfeleinek is

Az üzleti ügyfelek után 2023 decemberétől lakossági ügyfelei számára is díjmentesen hozzáférhetővé teszi a VoWiFi (Voice over WiFi) szolgáltatást a Yettel. A technológia segítéségével olyan épületekben és belső helyiségekben is elérhető válik a kiváló minőségű hanghívás és – arra alkalmas készülékeken – az SMS-küldés lehetősége, ahol a kültéri mobiljel már gyengébben érhető el, vagy be sem jut odáig: a telefonok a helyi vezeték nélküli internet (WiFi-hálózat) segítségével csatlakozhatnak a mobilhálózatra, teljes lefedettséget biztosítva az épületen belüli WiFi hatósugarán belül.

2023. december 9. 12:19

2 in 1 alkalmazással tehetik könnyebbé a parkolást az autósok

Többféle biztosítás meghosszabbítása, adók befizetése, parkolási díjak számontartása, vizsgáztatás – az autótulajdonosoknak egyre több kifizetést és adminisztrációt kell fejben tartania. Nekik lehet nagy segítség egy mobilapp, amin egyszerre több ügyet is elintézhetnek.

2023. december 7. 11:28

Egy új fejlesztésnek köszönhetően egyszerűsödik a parkolás a Yettelesek számára

Számos előnye miatt máig növekvő népszerűségnek örvend a mobilszámlára történő "vedd meg most, fizesd később" típusú kisértékű vásárlás, mint a mobilparkolás, az autópályamatrica, a lottó vagy a közösségi közlekedési jegy vásárlása. A Yettel alkalmazásban megjelent új fejlesztés most a mobilparkolás területén hoz el egy sokak számára jelentős kényelmet nyújtó új megoldást.

2023. december 5. 19:13

A QNAP frissíti a Qfile Pro mobilalkalmazást

A QNAP Systems, Inc. kiadta az új Qfile Pro mobilalkalmazást, amely integrálja a Qsync Pro fájlszinkronizálását. Ez az integráció biztosítja a felhasználóknak a teljes NAS-fájl hozzáférést, szinkronizálást, és mobil fotó-/videómentési élményt egyetlen mobilalkalmazás használatával.

2023. december 5. 17:45

Hazaérni csak oda lehet, ahol megértenek

Egymás megértését, az odafigyelés fontosságát, a szeretet és az empátia jelentőségét hangosítja ki a Telekom idei karácsonyi kampánya, melynek központi eleme egy nemzetközi alkotói koprodukcióban elkészült reklámfilm. Karácsonykor a szeretteink társaságára vágyunk, akikhez akkor igazán jó megérkezni, ha tudjuk, hogy körükben valódi figyelmet kapunk. A Telekom a kampány kísérőzenéjeként némi humorral fűszerezve újraértelmezte az „Ó szép fenyő” kezdetű népszerű karácsonyi dalt.

2023. december 1. 13:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27