Újdonság a Dell honlapján – Latitude XT3

Kütyü magazin, 2011. augusztus 12. 09:42

A rendkívül izgalmas átalakítható táblagépet már korábban bemutatta a Dell ebben az évben, most pedig szép csendben feltette a weboldalára is a kütyüt.

Az XT3 sarkait kemény magnézium ötvözet erősíti, emellett cseppálló billentyűzettel is rendelkezik. De ez csak a hab a tortán, ugyanis a gép specifikációját elnézve kellemes felhasználó élményben lesz részünk a használata során.

1366 x 768 pixel felbontású, 13,3 hüvelykes multitouch-ot támogató érintőképernyővel érkezik a 2,02 kg súlyú táblagép, melynek méretei (323x221x30,9) igencsak jó benyomást keltenek. Akik a sebességre gerjednek, azoknak elárulom, a gép lelke – választástól függően – egy második generációs Intel Core i3, i5, illetve i7 processzor lehet, videokártyája pedig egy Intel HD 3000. A memória 8GB DDR3-ig, a merevlemez kapacitása 320GB-ig kiterjesztett (szintén változattól függően). A Latitude XT3 a WiFi 802.11 b/g/n, a Bluetooth, valamint az opcionális GPS és mobil szélessáv támogatás mellett Ethernet általi kapcsolódási lehetőséget is kínál.

A gépből nem maradt ki a HD felbontású webkamera, az ExpressCard foglalat és a multi-kártyaolvasó, de a VGA és HDMI csatlakozókról, a DVD meghajtóról és dokkoló-csatlakozóról sem kell lemondanunk. Kérhetünk ujjlenyomat-olvasóval ellátott változatot is, továbbá jócskán kiterjeszthetjük a 3, vagy 6 cellás akkumulátor üzemidejét egy külső, 9 cellás akku segítségével.

Sajnos az XT3 áráról és megjelenésének pontos dátumáról egyelőre nincs információ.

 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mobil robotok támogatják az okostévék összeszerelését is

A Mirgor gyárában televíziók, okostévék és monitorok készülnek, 24-től 85 colos méretben, okos 4k és 8k technológiával. A TV-gyár ellátási folyamatának technológiai továbbfejlesztése érdekében a vállalat lecserélte korábbi félautomata, sofőrök által vezetett szállítójárművekre támaszkodó, szinte manuálisan működtetett rendszerét öt MiR AMR-re, amelyeket a MiR Fleet rendszerén keresztül irányít. Az újítás nagymértékű javulást eredményezett a biztonság, a helykihasználás és az anyagok gyártósorra való érkezése tekintetében.

2022. január 17. 19:50

Blockchain: átalakulás vár a legtöbb iparágra

A megosztott főkönyvi megoldások jelenlegi helyzetét leginkább az internet '90-es években betöltött szerepéhez lehetne hasonlítani: a Deloitte szakértői szerint a blokklánc technológia alapvetően változtatja meg a telekommunikáció, média és szórakoztatás, termelés, egészségügy és kereskedelem területeit, ahol alkalmazásában jelentős növekedés tapasztalható. Mostanra azonban a blockchaint övező hurráoptimizmust felváltotta a stratégiai gondolkodás.

2022. január 17. 18:01

Az új hírközlési szabályokról tájékoztat az NMHH

A hazai hírközlési szabályok legfontosabb módosításait összegezi a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) fogyasztói tájékoztató aloldala, az nmhh.hu/hirkozlesiszabalyok. Néhány fontosabb változásról a hatóság már korábban beszámolt, ebben a közleményben pedig további újdonságokat mutat be. A tavaly nyáron életbe lépett változások között szerepel például, hogy a szolgáltatóknak ingyen, egyszerűen biztosítaniuk kell az utólagos számhordozást, az internetszolgáltatók közötti úgynevezett szünetmentes váltást, és rendszeresen tájékoztatniuk kell előfizetőiket a legolcsóbb díjszabásaikról.

2022. január 17. 16:32

Hogyan hasznosíthatók az NFT-k a pénzügyi szolgáltatói szektorban?

Az NFT-k egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, a jelenségre már a pénzügyi szolgáltató szektor képviselői is felfigyeltek. De pontosan hogyan alkalmazhatók a tokenek a pénzügyi szektorban? Mik a legjellemzőbb kritikák, milyen kockázattal járhat a befektetés? Vajon lesz hosszútávú jövője a pénzügyi szektorban? Orbók Ilona, a BDO Magyarország ügyvezetője összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat.

2022. január 17. 14:59

Két új hírcsatornával bővült a Direct One applikációjának kínálata

Két új hírcsatornával bővültek a Direct Now alkalmazásban elérhető tartalmak – ezzel 96-ra emelkedett azon csatornák száma, melyek mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén hozzáférhetőek a Direct One előfizetői számára.

2022. január 17. 13:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35

Digitális műtárgyként árverezi el a Vodafone a világ első SMS-ét

2021. december 14. 15:32