EISA díjak az LG 3D házimozi megoldásaiért

forrás Prim Online, 2011. augusztus 18. 15:44

Az LG Electronics két díjat kapott idén az EISA díjkiosztó gáláján. Az LG 3D házimozi megoldásért és 5.1-es házimozi rendszerért kapta a legjobb megnevezést.

Az LG idei teljesítményét az alábbi díjakkal ismerték el: Európa legjobb 3D házimozi megoldása az 55LW650S CINEMA 3D Smart TV és a HLX56S 3D Blu-ray Sound Bar lett, az LG HX966TZ Smart 3D Blu-ray házimozi rendszernek pedig Európa legjobb 5.1-es házimozija díjat ítélték oda.

Az LG az 55LW650S CINEMA 3D Smart tévéjéhez kedvező árú, kényelmes és könnyű szemüvegeket kínál, így ez a készülék ideális választás családi vagy baráti 3D házimozizáshoz. Az 55LW650S rendelkezik a 2D-3D konvertálási funkcióval, ami egyfajta megoldást jelent a korábbi 3D tévéknél tapasztalt tartalomhiányra. A tv éles és extra fényerejű 3D képet ad, a TÜV és az Intertek által odaítélt „villódzásmentességi” tanúsítvány pedig szavatolja, hogy a nézők hosszabb ideig nézhetnek 3D tartalmakat, mellőzve a régebbi 3D televíziók okozta fejfájást és émelygő érzést.
Az 55LW650S a széles látószögének köszönhetően még teljesebb 3D élményt nyújt, mert a nézők egymás mellett ülve ugyanazt a képet látják. A funkciók tárházát bővíti a beépített Smart Share (intelligens megosztás) funkció, utóbbi gyerekjátékká teszi a digitális eszközök közötti tartalommegosztást.

A HLX56S 3D Blu-ray Sound Bar tökéletesen kiegészíti az 55LW650S tévét, együtt teremtve meg mindent, ami a tökéletes otthoni 3D szórakozáshoz kell. Az elegáns, ugyanakkor kompakt készülék csúcsminőségű 3D Blu-ray tartalomlejátszást, valamint 4.1 csatornás, 430W teljesítményű lenyűgöző hangzást nyújt. A vezeték nélküli mélysugárzó teljes és még inkább sztereoszkóp hangzást kölcsönöz a zeneszámoknak. A Wi-Fi Direct (azonnali Wi-Fi) funkció pedig lehetővé teszi a Wi-Fi hotspot nélküli tartalommegosztást. A HLX56S készülékkel könnyedén hozzáférhet az LG Prémium tartalmaihoz, az LG Remote funkcióval pedig a felhasználók egy egyszerűen letölthető alkalmazás segítségével vezeték nélküli távvezérlővé varázsolják Androidos okostelefonjukat.

A HX966TZ házimozi bármely otthoni mozi szett tökéletes alkotóeleme, köszönhetően a 3D Blu-ray lejátszásnak és az 1100W teljesítményű, élénk és elsöprő hangzásvilágnak. A falra szerelhető, minőségi alumínium kivitelezés letisztult és egységes külsőt kölcsönöz a rendszernek. A Wi-Fi Direct (azonnali Wi-Fi) és az LG Smart tv funkció pedig az internetes szórakozás, valamint a globális és helyi szolgáltatók által biztosított Prémium tartalmak legjavát hozza el a felhasználók otthonába. A HX966TZ hozzáférést biztosít az egyedi fejlesztésű LG alkalmazások egyre bővülő kínálatához. A házimozi rendszer vezérelhető az LG Remote funkcióval, illetve két HDMI bemeneti és egy HDMI kimeneti csatlakozót tartalmaz.
 

Kulcsszavak: házimozi 3D EISA LG

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ahol jelen és jövő találkozik

Októberben második alkalommal szervezi meg a hazai járműipar egyik kiemelkedő eseményét, a TECHTOGETHER+-t az autopro.hu csapata, ahol jelen és jövő találkozik. A rendezvény keretében megtartott járműipari konferencián hazánk meghatározó iparvállalatainak top menedzserei adnak elő, az innovatív ipari trendekre fókuszáló szakmai találkozón pedig az itthon tevékenykedő kulcsszereplőkkel találkozhatnak az érdeklődők. A rendezvény harmadik pillérjeként hazánk legtehetségesebb egyetemistái mérik össze tudásukat a mérnökhallgatói verseny keretében. 

2023. szeptember 29. 17:20

A Széchenyi István Egyetem debütált a Times Higher Education világranglistáján is

Története során először került fel az egyik legnagyobb presztízsű világranglistára a győri Széchenyi István Egyetem, ami azt jelenti, hogy a világ egyetemeinek legjobb öt százalékába tartozik. Az eredmény óriási siker, a Times Higher Education rangsorának készítői ugyanis a felsőoktatási intézmények tudományos teljesítményét a legszigorúbb sztenderdek alapján mérik.

2023. szeptember 29. 15:49

E-kereskedelmi útmutató: Hogyan növelhetjük a konverziót és az eladásokat az üzenetküldő alkalmazásokkal?

Bár az üzenetküldést általában hétköznapi, kötetlen beszélgetésekhez társítják, mára a marketing és a kereskedelem szempontjából is nagyszerű csatornává vált.

2023. szeptember 29. 14:21

Tiltólistás időrabló vagy egyre inkább hasznos edukációs eszköz a platform?

A TikTok népszerűsége az oldal 2017-es indulása óta töretlen. Egy friss felmérés szerint a 4 és 18 év közötti gyerekek naponta átlagosan 91 percet töltenek el rajta. A tiktokozó diákok több, mint 60%-a szerint a rövid videók segítenek a tanulásban és a házi feladat elkészítésében is, tehát edukációs céllal is pörgetik a feed-et, nem csak a szórakozás miatt.

2023. szeptember 29. 12:53

Új típusú uniós digitális jelentés

Bár Magyarország nagyot lépett előre az 5G lefedettséget és a digitális közszolgáltatások elérhetőségét tekintve, és uniós átlag felett teljesít a gigabites otthoni internetkapcsolatok lefedettsége vagy éppen az egészségügyi adatok online hozzáférhetősége terén, továbbra is jelentős lemaradással küzd számos olyan területen – a társadalom digitális készségei, vállalkozások és főként a kisvállalkozások digitális felkészültsége kérdésében –, amelyek elengedhetetlenek egy versenyképes gazdaság működéséhez. 

2023. szeptember 29. 11:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38