Az 50 legjobb weboldal – zene és film

Vértes Judit, 2011. augusztus 20. 18:56
Akik a hétvégi melegben inkább a virtuális barangolást választják, azoknak érdemes ellátogatniuk a Time magazin weboldalára. Az újság szerkesztői kiválasztották az 50 legjobb weboldalt  témák szerint csoportosítva. Az oldalak között egyaránt szerepelnek régi klasszikusok, és új hódítók. A cikksorozat első részében az öt legjobb zenei és videó portált mutatjuk be.

 

A Music&Video oldalak között szerepel az 8track internet rádió, ahol a tagok maguk tölthetnek fel legalább 8 számból álló „műsort”, melyet a többiek meghallgathatnak. A közösségi oldalakhoz hasonlóan követhetjük a hasonló zenei ízlésű embereket. A műsor mindig új és változatos, hiszen a zenei szerkesztők mi magunk vagyunk.
 
Szintén a közösség és a zene kapcsolatát erősíti a turntable.fm, mely egyelőre csak az Egyesült Államokból érhető el, de ha van olyan Facebook-os ismerősünk, aki már csatlakozott, kérhetünk tőle meghívót. A video portálok közül a HBO GO , a Howcast  és a My Damn Chanel  került az első 50 közé. Az HBO GO a kábelcsatornán vetített filmeket és sorozatokat teszi elérhetővé, míg a másik két oldalon főleg rövid, humoros vagy komolyabb videók nézhetők és tölthetők fel.
 
 
Kulcsszavak: TOP50 videó zene

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Leáldozott az emeltdíjas hívásokkal való visszaéléseknek?

Se szeri se száma azoknak az eseteknek, amikor valaki furcsa számokról hívást kap, és ezeket felvéve a telefonszámlája az egekbe szökik. Az alapvető óvatosság mellett, – hogy ne fogadjunk olyan hívásokat, amik egzotikus országhívószámokról érkeznek – mostantól a törvény is véd bennünket. Az ilyen csaló hívások számlái ugyanis a jövőben a szolgáltatót terhelik – hívja fel a figyelmet a téma két szakértője, a KPMG Legal Tóásó Ügyvédi Iroda és dr. Bocsák Attila ügyvéd. 

2020. július 12. 15:10

Új területeken hódít a DIGIMobil

Újabb 32 településen tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatásait a DIGI, így összesen már 579 városban és községben tesztelhetik a DIGIMobil szolgáltatást a cég ügyfelei.

2020. július 12. 12:07

Digitális képességekkel a munkanélküliség ellen

A digitális képességek fejlesztése lehet a leghatékonyabb módja, hogy olyan embereket segítsünk vissza a munka világába, akik a közelmúltban valamilyen okból kiszorultak a munkaerőpiacról. A hátrányos helyzetű álláskeresőket karolja fel a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Incorpora projektje, amelyhez a Microsoft Magyarország is csatlakozott – digitális kompetenciafejlesztő tréninggel.

2020. július 12. 10:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás