Az 50 legjobb weboldal – zene és film

Vértes Judit, 2011. augusztus 20. 18:56
Akik a hétvégi melegben inkább a virtuális barangolást választják, azoknak érdemes ellátogatniuk a Time magazin weboldalára. Az újság szerkesztői kiválasztották az 50 legjobb weboldalt  témák szerint csoportosítva. Az oldalak között egyaránt szerepelnek régi klasszikusok, és új hódítók. A cikksorozat első részében az öt legjobb zenei és videó portált mutatjuk be.

 

A Music&Video oldalak között szerepel az 8track internet rádió, ahol a tagok maguk tölthetnek fel legalább 8 számból álló „műsort”, melyet a többiek meghallgathatnak. A közösségi oldalakhoz hasonlóan követhetjük a hasonló zenei ízlésű embereket. A műsor mindig új és változatos, hiszen a zenei szerkesztők mi magunk vagyunk.
 
Szintén a közösség és a zene kapcsolatát erősíti a turntable.fm, mely egyelőre csak az Egyesült Államokból érhető el, de ha van olyan Facebook-os ismerősünk, aki már csatlakozott, kérhetünk tőle meghívót. A video portálok közül a HBO GO , a Howcast  és a My Damn Chanel  került az első 50 közé. Az HBO GO a kábelcsatornán vetített filmeket és sorozatokat teszi elérhetővé, míg a másik két oldalon főleg rövid, humoros vagy komolyabb videók nézhetők és tölthetők fel.
 
 
Kulcsszavak: TOP50 videó zene

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kihirdették a „Digitális Esély 2019” pályázat nyerteseit

Az SAP Hungary és a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács idén hatodik alkalommal támogatja hátrányos helyzetű fiatalok infokommunikációs képzését. A „Digitális Esély” pályázat keretében 2019-ben 7 non-profit szervezet között 7,8 millió forintot osztottak szét innovatív, előremutató helyi kezdeményezések megvalósítására.

2019. december 10. 19:03

Optimistább cégvezetők, erősödő beruházási szándék

A Rentasystem immár hatodikkal alkalommal volt kíváncsi a KKV-k és a nagyvállalatok IT és egyéb eszköz-beruházásaira és azok finanszírozási hátterére. A tavalyi évhez hasonlóan továbbra is stagnálnak az IT beruházások, a tartós bérleti konstrukció azonban óriási növekedésnek indult.

2019. december 10. 18:22

Működnek az új magyar zsebműholdak

2019. december 6-án magyar idő szerint 9:18-kor Új-Zélandról startolt a Rocketlab amerikai cég Electron típusú rakétája, fedélzetén két új magyar műholddal: a műegyetemi fejlesztésű 5x5x5 cm-es SMOG-P-vel és a magánfinanszírozású 5x5x10 cm-es ATL-1-gyel.

2019. december 10. 16:41

Firmware-frissítést adott ki a Panasonic a LUMIX S1H fényképezőgéphez

Továbbfejlesztett funkciókat és még jobb használatot biztosító firmware-frissítést adott ki a Panasonic a tükör nélküli, digitális LUMIX S1H fényképezőgéphez. A frissítés letölthető a LUMIX Global Customer Support oldalról: https://av.jpn.support.panasonic.com/support/global/cs/dsc/.

2019. december 10. 15:16

Influencer Marketing Kisokost és Fogalomtárat adott ki az IAB Hungary

Az IAB Hungary honlapjáról ingyenesen letölthető kiadványokat a szakmai szervezet Influencer Munkacsoportja készítette. Az Influencer Fogalomtár abban segít a piaci szereplőknek, hogy fogalmi kérdésekben egy nyelvet beszéljenek. Az Influencer Marketing Kisokos pedig a teljesség igénye nélkül kitér az influencer marketing típusaira, formáira, bemutatja az ideális brief sablont és folyamatmenedzsmentet. Egy gyakorlatias tudásanyag, amely minden piaci szereplő munkáját segíti.

2019. december 10. 13:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás