Megérkezett a Dell EqualLogic adattárolási megoldásainak új generációja

forrás Prim Online, 2011. augusztus 23. 12:36

A Dell új EqualLogic adattárolási megoldásai teljeskörű kiszolgálói és adminisztrációs csomagot tartalmaznak, amelyek a vállalati szintű adattárolói és biztonsági funkciókkal rendelkeznek. Mindemellett a vállalat bemutatta a tárolási rendszerek és a következő VMware vSphere virtualizált és felhő alapú infrastrukturális platformjai közti magasabb szintű integrációt is.

Az EqualLogic PS6100 és PS4100 család a virtualizált, IP alapú tárolási megoldások új rendszere. A Dell EqualLogic 5.1-es firmware-rel a Dell az EqualLogic következő generációját hozza el a felhasználóknak, amelyek tökéletesen illeszthetők a meglévő infrastruktúrába, üzemszünet és nagyobb karbantartás igénye nélkül. Ezáltal a felhasználók ténylegesen tárolási megoldásokra koncentrálhatnak az infrastruktúra manuális fejlesztése helyett.

A kibővült portfolió 2,5 hüvelykes meghajtókat is támogat, amelyek által nagyobb adatsűrűséget, ezáltal több adat tárolását teszi lehetővé kisebb helyen. Mindemellett a felhasználók akár 60%-os teljesítmény-javulást is észlelhetnek a mindennapi terhelés során, az előző generációs EqualLogic termékekhez képest.

Az EqualLogic PS sorozatú adattárolók – generációtól függetlenül – tökéletes összhangban dolgozva automatikusan elosztják egymás között a terhelést és a növekvő tárolási igényekkel járó munkafolyamatokat.

Az új adattárolók:

EqualLogic PS4100 sorozat – növekvő tárolási igény kiszolgálása elsősorban kis- és középvállalkozások vagy távoli eléréssel dolgozó vállalatok számára. A SAN-ok kapacitása fokozatosan növelhető: maximum 36TB egy tömbben vagy 72 TB egy storage group esetén. A növekvő tárolási igények kiszolgálása így a felhasználó számára észrevétlenül megoldható további PS4100 vagy PS6100-as EqualLogic csoporthoz  illesztésével.

EqualLogic PS6100 sorozat – közepes méretű vállalkozások számára akár 72TB-os kapacitást is lehetővé tesznek egy tömbben vagy akár 1,2 BP-os kapacitást egy storage group esetén. Ideális megoldást nyújt az olyan ügyfelek számára, akiknek erőteljesen virtualizált környezetben magasfokú adat -és alkalmazás biztonságot igényelnek.

Mindemellett a Dell megkezdte az EqualLogic FS7500 szállítását is, amely a vállalat legújabb NAS eszközzel egyesített adattároló  megoldása.

A Dell és a VMware stratégiai együttműködése az elmúlt évtized során folyamatos fejlődésen ment keresztül. A virtualizált adattárolási környezet iránti igény növekedésével a Dell és a VMware speciális tárolási infrastruktúrákat dolgozott ki, fejlett virtualizált adatközpontokat és tárolási megoldásokat létrehozva.

A legújabb EqualLogic firmware 5.1 segítségével például csökkenthető a rendszer-visszaállítási idő és az adatvesztés kockázata. A Dell, a WMware egyik legnagyobb nemzetközi viszonteladójaként kiemelkedő módon támogatja felhasználók virtualizált adattárolási struktúrák iránti valós igényeinek felismerését.

Kulcsszavak: adattárolás Dell

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szárnyal a vállalati aukciók világa, jövőre újabb robbanás jöhet

A törlesztési moratórium lejártával sok cég kényszerülhet megválni a hitelre vásárolt korszerű gépeitől, eszközeitől, amelyek így a másodpiacra kerülhetnek. A jó állapotú, használt berendezések újabb lökést adhatnak a felfutóban lévő online árveréseknek. A legnagyobb magyar vállalati aukciósház, a régióban is piacvezetőnek számító Intergavel Kft. épp most bonyolította le 1000. aukcióját, és akad szektor, ahol már több vagyontárgyat adnak el, mint mindenki más együttvéve.

2021. december 2. 15:21

Okoseszközzel erősít a DACHSER

Egész Európában, így Magyarországon is új eszközök kísérik mostantól a DACHSER szállítmányait, az új  kézi szkennerek – SAM (Short distance Assistance Mobile) - segítségével jelentős mértékben csökkent a logisztikai cég papírfelhasználása, egyszerűbb és gyorsabb lett a szállítások mindennapi adminisztrációja, követése. A jövőben az eszközök online összeköttetésben lesznek a tervezőprogramokkal, amelyek valós forgalmi adatok alapján és nyitva tartási idők figyelembe vételével egy algoritmus segítségével tervezik majd meg az útvonalakat.   

2021. december 2. 13:46

A MATE és a KITE Zrt. közösen dolgozik a magyar agrárium modernizálásán

Kölcsönös előnyökön alapuló együttműködési megállapodást kötött a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE), valamint Magyarország piacvezető mezőgazdasági integrátora, a nádudvari központú KITE Zrt. A megállapodás elsősorban a gyakorlati képzési lehetőségek fejlesztése és a modern agrárdigitalizációs megoldások elterjesztése területén teremti meg a két szervezet közötti együttműködés lehetőségét.

2021. december 2. 12:20

Új nemzetközi értékesítési vezetővel erősít a Prefixbox

A Prefixbox, e-kereskedelmi termékkereső megoldásokat fejlesztő vállalat, új értékesítési alelnököt és operatív vezetőt üdvözöl a csapatában Deák Árpád személyében, akinek fő feladata a vállalat növekedési ütemének felgyorsítása, új értékesítési csapat kiépítésével, új nemzetközi piacok meghódításával, és a vállalat üzletfejlesztési stratégiájának vezetésével.

2021. december 2. 11:18

Digitalizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország

Másfél év alatt modernizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország. Az évente 9-11 ezer tonnányi, tizenhét országot – közte hazánkat is – ellátó, élelmiszeripari segédanyagokat gyártó vállalat meglévő gyártósorait digitalizálja jánossomorjai üzemében. 

2021. december 2. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59