Megérkezett a Dell EqualLogic adattárolási megoldásainak új generációja

forrás Prim Online, 2011. augusztus 23. 12:36

A Dell új EqualLogic adattárolási megoldásai teljeskörű kiszolgálói és adminisztrációs csomagot tartalmaznak, amelyek a vállalati szintű adattárolói és biztonsági funkciókkal rendelkeznek. Mindemellett a vállalat bemutatta a tárolási rendszerek és a következő VMware vSphere virtualizált és felhő alapú infrastrukturális platformjai közti magasabb szintű integrációt is.

Az EqualLogic PS6100 és PS4100 család a virtualizált, IP alapú tárolási megoldások új rendszere. A Dell EqualLogic 5.1-es firmware-rel a Dell az EqualLogic következő generációját hozza el a felhasználóknak, amelyek tökéletesen illeszthetők a meglévő infrastruktúrába, üzemszünet és nagyobb karbantartás igénye nélkül. Ezáltal a felhasználók ténylegesen tárolási megoldásokra koncentrálhatnak az infrastruktúra manuális fejlesztése helyett.

A kibővült portfolió 2,5 hüvelykes meghajtókat is támogat, amelyek által nagyobb adatsűrűséget, ezáltal több adat tárolását teszi lehetővé kisebb helyen. Mindemellett a felhasználók akár 60%-os teljesítmény-javulást is észlelhetnek a mindennapi terhelés során, az előző generációs EqualLogic termékekhez képest.

Az EqualLogic PS sorozatú adattárolók – generációtól függetlenül – tökéletes összhangban dolgozva automatikusan elosztják egymás között a terhelést és a növekvő tárolási igényekkel járó munkafolyamatokat.

Az új adattárolók:

EqualLogic PS4100 sorozat – növekvő tárolási igény kiszolgálása elsősorban kis- és középvállalkozások vagy távoli eléréssel dolgozó vállalatok számára. A SAN-ok kapacitása fokozatosan növelhető: maximum 36TB egy tömbben vagy 72 TB egy storage group esetén. A növekvő tárolási igények kiszolgálása így a felhasználó számára észrevétlenül megoldható további PS4100 vagy PS6100-as EqualLogic csoporthoz  illesztésével.

EqualLogic PS6100 sorozat – közepes méretű vállalkozások számára akár 72TB-os kapacitást is lehetővé tesznek egy tömbben vagy akár 1,2 BP-os kapacitást egy storage group esetén. Ideális megoldást nyújt az olyan ügyfelek számára, akiknek erőteljesen virtualizált környezetben magasfokú adat -és alkalmazás biztonságot igényelnek.

Mindemellett a Dell megkezdte az EqualLogic FS7500 szállítását is, amely a vállalat legújabb NAS eszközzel egyesített adattároló  megoldása.

A Dell és a VMware stratégiai együttműködése az elmúlt évtized során folyamatos fejlődésen ment keresztül. A virtualizált adattárolási környezet iránti igény növekedésével a Dell és a VMware speciális tárolási infrastruktúrákat dolgozott ki, fejlett virtualizált adatközpontokat és tárolási megoldásokat létrehozva.

A legújabb EqualLogic firmware 5.1 segítségével például csökkenthető a rendszer-visszaállítási idő és az adatvesztés kockázata. A Dell, a WMware egyik legnagyobb nemzetközi viszonteladójaként kiemelkedő módon támogatja felhasználók virtualizált adattárolási struktúrák iránti valós igényeinek felismerését.

Kulcsszavak: adattárolás Dell

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Siemens infrastruktúrán tölti kibocsátásmentes elektromos buszait Ausztrália

A Custom Denning, Ausztrália egyik vezető buszgyártója, a Siemens elektromos busztöltő állomásait és digitális pályaudvar-felügyeleti megoldását választotta hazai tervezésű és gyártású Element e-buszaihoz.

2021. október 23. 12:13

Megerősítették a Magyar Telekom BBB+ hitelminősítését stabil kilátással

A Scope Ratings GmbH a hitelminősítés éves felülvizsgálata eredményeként megerősítette a Magyar Telekom BBB+ kibocsátói hitelkockázati besorolását, amelyhez stabil kilátás tartozik, valamint a nem alárendelt, nem biztosított adósságához tartozó BBB+ minősítést egyaránt.

2021. október 22. 16:59

Az ABB 2021 harmadik negyedévének eredményei

Az erős kereslet és a szállítói lánc korlátai jelentős hatást gyakoroltak az ABB 2021 harmadik negyedévének árbevételére.

2021. október 22. 15:37

Növényekből is lehet műanyag

Tisztán kőolajszármazék-alapú erőforrások mellett növények felhasználásával részben helyettesíthetők a műanyagok, ami nagyban hozzájárulhat a fenntartható fejlődéshez. Ezt a területet kutatja dr. Lendvai László, a győri Széchenyi István Egyetem adjunktusa, aki elnyerte a Magyar Tudományos Akadémia Bolyai János-ösztöndíját.

2021. október 22. 14:03

Ötödik a Samsung a Best Global Brands listáján

A Samsung 74,6 milliárd dolláros értékkel, az ötödik helyen szerepel az Interbrand száz céget bemutató Best Global Brands listáján. A vállalat a tavalyi, 2020-as eredményekhez képest 20 százalékos növekedést mutatott, így megerősítette pozícióját a világ legjobb 5 márkája között. 

2021. október 21. 20:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20