InterCity: Ingyenes wifi, okostelefon-nyeremény

forrás Prim Online, 2011. szeptember 2. 17:32

A MÁV-START Zrt. a mai napon indítja el a díjmentes, fedélzeti internetszolgáltatását tíz InterCity kocsijában, amelyek az északkeleti országrészben közlekednek. A megvalósítás részleteiről, szeptember 13-án ad a vasúttársaság, minden részletre kiterjedő tájékoztatást a megoldást szállító Magyar Telekommal közösen, addig pedig játékra hívja utasait.

Szolgáltató vállalatként kiemelten fontos a MÁV-START Zrt. számára, hogy az utasainak a vasúti utazást komfortossá, a vonatokon töltött időt pedig hasznossá tegye. Ennek érdekében a személyszállító vasúttársaság szeptember 2-tól ingyenes fedélzeti internetszolgáltatást nyújt tíz 3. generációs InterCity kocsiján. Az utasok számára az internetelérés díjmentes.

Azok az utasok, akik utazásaik során felismerik és lefotózzák a kocsik külső oldalán található wifi matricát és fotóikat beküldik szeptember 12-én 12 óráig az ertekesites@mav-start.hu e-mail címre, okostelefont nyerhetnek, amelyet a Magyar Telekom Nyrt. ajánlott fel.
A nyertesek nevét a szeptember 13-án délelőtt megrendezésre kerülő sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra a  személyszállító vasúttársaság, amelyen a Magyar Telekom Nyrt.-vel közösen ad tájékoztatást a wifi-program megvalósulásának részleteiről, illetve a további fejlesztési tervekről.
 

Kulcsszavak: MÁV utazás Wi-Fi

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A KPMG és a Microsoft globális ESG Akadémiát indított

A „KPMG ESG Akadémia” a KPMG, a Microsoft és számos elismert egyetem együttműködésében indult el. Célja, hogy elérhetővé tegye a naprakész és nélkülözhetetlen ESG-tudást, támogassa és képezze az üzleti élet szereplőit a legváltozatosabb fenntarthatósági témákban.

2023. szeptember 30. 16:52

Mesterséges intelligenciával harcol a Binance a tiltott piacbefolyásolás ellen

Nagy mennyiségű adat elemzésére alkalmas, mesterséges intelligenciát alkalmazó szoftvert használ a Binance a tiltott piacbefolyásolás azonosítására a kriptoszektorban. A világ legnagyobb kriptotőzsdéje más cégekkel és a hatóságokkal is együttműködik annak érdekében, hogy a gyanús szereplőket ne csak a saját platformjáról, hanem a teljes piacról el lehessen távolítani. Ugyanakkor a befektetőknek is érdemes odafigyelniük azokra a jelekre, amelyek az árakat manipuláló tevékenységekre utalnak.

2023. szeptember 30. 13:24

Mostantól a Liberty irodaházban működik az eMAG hazai központja

2023 nyarának végén az eMAG Magyarország új székházba, a Wing Zrt. által fejlesztett Liberty irodaház déli szárnyába költözött a Könyves Kálmán körúton. A legnagyobb magyar e-kereskedő*  a 40 ezer négyzetméter alapterületű irodaház harmadik és negyedik emeletét, mintegy 3800 négyzetméternyi irodaterületet bérel. Ide tette át székhelyét a cégcsoport két másik brandje, a Sameday futárszolgálat és a felújított okostelefonok piactereként működő Rejoy.hu is.

2023. szeptember 30. 11:40

Stratégiai megállapodást írt alá a Corvinus és az ExxonMobil

A piacvezető magyar gazdasági egyetem és az energiaipari cég magyarországi leányvállalata együttműködésének fő célja, hogy a kölcsönös fejlődés érdekében szorosabbra fűzzék az oktatás-kutatás, valamint a gazdasági szféra kapcsolatát. 

2023. szeptember 30. 10:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38