imageRUNNER 1700: Új A4-es multifunkciós Canon modellek

forrás Prim Online, 2011. szeptember 4. 07:31

A Canon bemutatta új, nagysebességű, A4-es irodai multifunkciós nyomtatóit. A fekete-fehér imageRUNNER 1700 sorozat a Canon uniFLOW költségfigyelő és eszközkezelő platformjával a hatékony költségfelügyelet és biztonsági funkciók mellett szofisztikált beolvasási lehetőségeket is kínál a vállalatok számára.

Az új imageRUNNER sorozat modelljei 30–50 oldal/perc nyomtatási sebességgel dolgoznak, és az első nyomatokat alig öt másodperc alatt készítik el. A MFD készülékek a robusztus és egyben kompakt kialakításnak köszönhetően 2.300 lapos maximális kapacitást kínálnak, így a nyomtatás során ritkábban kell a papírt újratölteni. Az imageRUNNER 1700 sorozat hatalmas, 5,7 hüvelykes érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, valamint könnyen használható menüelemeket és egy állítható kezelőfelületet kínál. A felhasználók akár USB-memóriáról is nyomtathatnak, valamint be is olvashatnak rá dokumentumokat. A Canon eMaintenance és iWMC (iW Management Console) megoldásainak köszönhetően a rendszergazdák pedig egyszerűen hozzáférhetnek a valós idejű teljesítményadatokhoz.

A beépített uniFLOW-kompatibilitás biztosítja a konzisztenciát a Canon imageRUNNER ADVANCE készülékekkel, ennek köszönhetően a felhasználók bármilyen dokumentumot kinyomtathatnak és begyűjthetnek minden olyan hálózati multifunkciós készülékről, amelyen elérhető a „My Print Anywhere” funkció. Az egyéni felhasználó-azonosítás és a natív biztonságos nyomtatás (Native Secure Print) védelmet nyújt az üzleti dokumentumok és információk számára. A uniFLOW-kompatibilitás – a részletes nyomkövetésnek és jelentéskészítésnek köszönhetően –pedig segít az informatikai vezetőknek a nyomtatási költségek hatékony felügyeletében.

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Lenovo Yoga laptopjainak legújabb generációja az inspirációtól az önkifejezésig segíti a kreatív alkotókat

A hibrid világban való alkotás, fogyasztás és együttműködés most egyszerűbbé vált a Lenovo legújabb generációs Windows 11 Yoga laptopjaival, amelyek lenyűgöző teljesítményt, hihetetlen sokoldalúságot és egyszerű mobilitást biztosítanak elegáns és hordozható kivitelben.

2023. március 29. 21:30

A felhő gyors és kényelmes, de hogyan lesz biztonságos?

A felhőalapú IT rendszerekkel a vállalatok gyors, megbízható és könnyen elérhető technológiai szolgáltatásokhoz jutnak, amelyek maximálisan képesek támogatni az üzleti igényeket és a működést.  A felhőtechnológia alkalmazása ugyanakkor biztonsági kihívást is jelent a hozzáférések kezelése szempontjából, hiszen a vállalati IT infrastruktúra határai kibővülnek, így a védendő adatok köre is. Ezért elengedhetetlenül fontos egy felhőstratégia megalkotása és alkalmazása a vállalatok számára.

2023. március 29. 20:08

Így lehetünk sikeres streamerek

Az utóbbi pár évben hazánkba is nagy erőkkel robbant be a streaming piac, és egyre többen szeretnének belekóstolni a tartalomgyártás ezen formájába. De hogyan tudunk teljesen kezdőként elindulni ezen az úton? Az Euronics összegyűjtötte, hogy milyen alapeszközökre van szükség, és tippeket ad ahhoz, hogy sikeres streamerek legyünk. 

2023. március 29. 18:39

„Élj sokszínűen!” üzeni a Xiaomi az új Redmi Note 12 sorozattal

A Xiaomi bejelentette a piacon már jó ideje várt Redmi Note 12 sorozatot. A népszerű termékcsaládhoz négy készülék tartozik: a Redmi Note 12 Pro+ 5G, a Redmi Note 12 Pro 5G, a Redmi Note 12 5G, és a Redmi Note 12. 

2023. március 29. 17:11

Itt a kriptoról is mindent tudó ChatGPT és AI-képgenerátor

Kriptovilággal kapcsolatos, mesterséges intelligencián alapuló chatbotot és ingyenes AI-alapú képalkotó technológiát fejlesztett a Binance. A Bicasso nevű programban olyan alkotásokat hozhatunk létre a mesterséges intelligencia segítségével, amiket eddig inkább csak sci-fikben tudtunk elképzelni. 

2023. március 29. 15:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08