imageRUNNER 1700: Új A4-es multifunkciós Canon modellek

forrás Prim Online, 2011. szeptember 4. 07:31

A Canon bemutatta új, nagysebességű, A4-es irodai multifunkciós nyomtatóit. A fekete-fehér imageRUNNER 1700 sorozat a Canon uniFLOW költségfigyelő és eszközkezelő platformjával a hatékony költségfelügyelet és biztonsági funkciók mellett szofisztikált beolvasási lehetőségeket is kínál a vállalatok számára.

Az új imageRUNNER sorozat modelljei 30–50 oldal/perc nyomtatási sebességgel dolgoznak, és az első nyomatokat alig öt másodperc alatt készítik el. A MFD készülékek a robusztus és egyben kompakt kialakításnak köszönhetően 2.300 lapos maximális kapacitást kínálnak, így a nyomtatás során ritkábban kell a papírt újratölteni. Az imageRUNNER 1700 sorozat hatalmas, 5,7 hüvelykes érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, valamint könnyen használható menüelemeket és egy állítható kezelőfelületet kínál. A felhasználók akár USB-memóriáról is nyomtathatnak, valamint be is olvashatnak rá dokumentumokat. A Canon eMaintenance és iWMC (iW Management Console) megoldásainak köszönhetően a rendszergazdák pedig egyszerűen hozzáférhetnek a valós idejű teljesítményadatokhoz.

A beépített uniFLOW-kompatibilitás biztosítja a konzisztenciát a Canon imageRUNNER ADVANCE készülékekkel, ennek köszönhetően a felhasználók bármilyen dokumentumot kinyomtathatnak és begyűjthetnek minden olyan hálózati multifunkciós készülékről, amelyen elérhető a „My Print Anywhere” funkció. Az egyéni felhasználó-azonosítás és a natív biztonságos nyomtatás (Native Secure Print) védelmet nyújt az üzleti dokumentumok és információk számára. A uniFLOW-kompatibilitás – a részletes nyomkövetésnek és jelentéskészítésnek köszönhetően –pedig segít az informatikai vezetőknek a nyomtatási költségek hatékony felügyeletében.

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A gyermekeket érő folyamatos pénzügyi nyomás veszélyeire hívja fel a figyelmet az NMHH

A videójátékok térhódítása ma már a társadalom széles köre számára érzékelhető jelenség. A játékok az elmúlt években a gyermekek és a felnőttek számára is népszerű kikapcsolódási formává váltak, éppen ezért a videójátékkal kapcsolatos pénzügyi műveletek kérdésére is érdemes néhány percet szánnunk. A játékosok, vagy „gamerek” ma már nem csupán a szoftverek vásárlásakor, de azokon belül is számos olyan bevételszerzési formával találkoznak, amely a nagyobb pénzügyi tudatosság kialakításának szükségességét jelzi számunkra.

2023. június 5. 19:06

A diákmunkában elindult a nyári szezon

A Prohuman Diákmunka tapasztalatai alapján az átlagos órabérek 1700 és 2000 forint között alakulnak idén, de a kiemelt területeken akár 4000 forintos órabért is kézhez kaphat egy diákmunkás. 

2023. június 5. 17:10

Mesterséges intelligencia ír hirdetéseket egy ingatlanirodának

Az ingatlanpiac olyan szektor, ahol az ügynököknek gyakran szembe kell nézniük a mindennapi teendők mellett nagy mennyiségű adminisztrációs feladatokkal is. Egy forradalmi innováció azonban egészen új távlatokat nyit a szakmában: egy magyarországi ingatlanos hálózatnál már a mesterséges intelligencia (MI) generálja a hirdetési szövegeket. 

2023. június 5. 15:41

Irodát nyit Budapesten az Amazon Web Services

Az Amazon Web Services 2023. június 5-én nyitja meg az első budapesti irodáját, ami része az AWS folyamatos közép-kelet-európai bővülésének a növekvő számú régiós ügyfelek, partnerek kiszolgálásához. Az új magyarországi központ révén a munkatársak még több támogatást adhatnak az AWS felhőszolgáltatásaira való átálláshoz a különböző méretű magyarországi szervezetek, köztük induló vállalkozások, startup-ok, vállalatok, valamint a közszféra szervezetei számára.

2023. június 5. 14:09

A Széchenyi István Egyetem újabb 32 fiatal kutatója nyerte el az Új Nemzeti Kiválóság Program ösztöndíját

A győri Széchenyi István Egyetem újabb 32 hallgatója és oktatója nyerte el a Kulturális és Innovációs Minisztérium által meghirdetett Új Nemzeti Kiválósági Program (ÚNKP) ösztöndíját, akik idén is kétnapos konferencián mutatták be az általuk vizsgált témákat. A pilóta nélküli járművektől a kis- és középvállalkozások helyzetén át egészen az egészséges csokoládé előállításáig számos érdekes kutatás hangzott el a rendezvényen.

2023. június 5. 12:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39