Canon színes lézernyomtatók új generációja

forrás Prim Online, 2011. szeptember 4. 07:43

A Canon bejelentette az i-SENSYS LBP7680Cx és LBP7660Cdn színes lézernyomtatókat, amelyek kiváló nyomtatási teljesítményt biztosítanak a munkacsoportok és kisebb vállalkozások számára. Az iparágban elsőként a MEAP-kompatibilis LBP7680Cx integrálható a Canon uniFLOW platformjával, így nagyvállalati szintű funkciókat biztosít a kisebb vállalati felhasználók számára.

A lézernyomtatók új generációjának első tagjai a Canon imageRUNNER ADVANCE platformjával kompatibilis, új architektúrára épülnek. A MEAP technológiának köszönhetően az LBP7680Cx lézernyomtató egy integrált nyomtatás- és dokumentumbeolvasás-kezelési megoldás része lehet. Ez lehetővé teszi a vállalatok számára a teljes költségfelügyeletet és helyreállítást, valamint a felhasználók nyomon követését és naplózását.

A beépített biztonsági funkcióknak – mint például a biztonságos nyomtatás vagy kulcsszó felismerés – köszönhetően szabályozható a bizalmas tartalmak terjesztése. Így az új lézernyomtatók a munkacsoportok és kisebb vállalkozások számára elsőként biztosítják a nagyvállalati szintű biztonságot, funkciókat és kimagasló teljesítményt.

A helytakarékos és kompakt kialakítású lézernyomtatókat egyszerű és letisztult formavilág jellemzi. Az intuitív és könnyen használható kezelőpanel, valamint az animált, ötsoros LCD kijelző könnyű beállítást és használatot biztosít. A Adobe PostScript level 3 támogatás pedig lehetővé teszi a professzionális minőségű szöveg- és képnyomtatást, valamint a nyomtató teljesítményének növelését.

A modellek – fekete-fehér és színes nyomtatás esetén is – akár 20 oldalt/perc nyomtatásra képesek, jellemző átlagos energiafogyasztásuk (TEC)* pedig mindössze 0,9 kWh hetente, azaz az egyik legalacsonyabb a piacon elérhető azonos kategóriájú készülékek közül.

Az i-SENSYS LBP7680Cx és LBP7660Cdn 2011 szeptemberétől lesz elérhető Európában.

Kulcsszavak: printer Canon

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A gyermekeket érő folyamatos pénzügyi nyomás veszélyeire hívja fel a figyelmet az NMHH

A videójátékok térhódítása ma már a társadalom széles köre számára érzékelhető jelenség. A játékok az elmúlt években a gyermekek és a felnőttek számára is népszerű kikapcsolódási formává váltak, éppen ezért a videójátékkal kapcsolatos pénzügyi műveletek kérdésére is érdemes néhány percet szánnunk. A játékosok, vagy „gamerek” ma már nem csupán a szoftverek vásárlásakor, de azokon belül is számos olyan bevételszerzési formával találkoznak, amely a nagyobb pénzügyi tudatosság kialakításának szükségességét jelzi számunkra.

2023. június 5. 19:06

A diákmunkában elindult a nyári szezon

A Prohuman Diákmunka tapasztalatai alapján az átlagos órabérek 1700 és 2000 forint között alakulnak idén, de a kiemelt területeken akár 4000 forintos órabért is kézhez kaphat egy diákmunkás. 

2023. június 5. 17:10

Mesterséges intelligencia ír hirdetéseket egy ingatlanirodának

Az ingatlanpiac olyan szektor, ahol az ügynököknek gyakran szembe kell nézniük a mindennapi teendők mellett nagy mennyiségű adminisztrációs feladatokkal is. Egy forradalmi innováció azonban egészen új távlatokat nyit a szakmában: egy magyarországi ingatlanos hálózatnál már a mesterséges intelligencia (MI) generálja a hirdetési szövegeket. 

2023. június 5. 15:41

Irodát nyit Budapesten az Amazon Web Services

Az Amazon Web Services 2023. június 5-én nyitja meg az első budapesti irodáját, ami része az AWS folyamatos közép-kelet-európai bővülésének a növekvő számú régiós ügyfelek, partnerek kiszolgálásához. Az új magyarországi központ révén a munkatársak még több támogatást adhatnak az AWS felhőszolgáltatásaira való átálláshoz a különböző méretű magyarországi szervezetek, köztük induló vállalkozások, startup-ok, vállalatok, valamint a közszféra szervezetei számára.

2023. június 5. 14:09

A Széchenyi István Egyetem újabb 32 fiatal kutatója nyerte el az Új Nemzeti Kiválóság Program ösztöndíját

A győri Széchenyi István Egyetem újabb 32 hallgatója és oktatója nyerte el a Kulturális és Innovációs Minisztérium által meghirdetett Új Nemzeti Kiválósági Program (ÚNKP) ösztöndíját, akik idén is kétnapos konferencián mutatták be az általuk vizsgált témákat. A pilóta nélküli járművektől a kis- és középvállalkozások helyzetén át egészen az egészséges csokoládé előállításáig számos érdekes kutatás hangzott el a rendezvényen.

2023. június 5. 12:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39