Samsung MV800 - Digitális fényképezőgép felhajtható érintőképernyővel

Kütyü magazin, 2011. szeptember 8. 08:49

A Samsung fényképezője 180 fokban elfordítható, 3 hüvelykes TFT LCD érintőképernyőjével próbál kitűnni társai közül.

A 16 megapixeles képérzékelővel felvértezett MV800 5x-es optikai zoomra képes, készíthetünk vele MPO formátumú 3D képeket, melyek egy második szenzor hiányában ugyan nem lesznek teljes értékűek, de minőségük még bőven az elviselhető keretek között marad.

A Live Panorama funkciónak köszönhetően mozgó panoráma módban készíthetünk felvételt, továbbá 14 effekttel színesíthetjük az elkészült fotókat. Ha bekapcsoljuk a Pose Guide-ot, akkor egyszerűen a képernyőre firkanthatjuk a fotóalany helyzetét. Természetesen akkor sem hagy minket cserben a Samsung kütyüje, ha HD minőségű MPEG videókat szeretnénk készíteni.

Mivel az MV800 elég nagy érintőképernyőt kapott, ezért nem találjuk rajta gombok garmadáját, s mivel a megjelenítő forgatható, ezért - a gépet az asztalra helyezve - akár állványként is használható. A készülékben található menü és kezelőfelület kissé az okostelefonokéra emlékeztet, ezen talán nem is kell csodálkozni.

A hamarosan megjelenő Samsung MV800 várható ára 280 dollár (cirka 55 000 Ft) körül alakul.

Kulcsszavak: kamera Samsung

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az IOI Tudományos Bizottságának tagjává választották az ELTE oktatóját

Németh Zsoltot, az ELTE Informatikai Karának oktatóját a  Nemzetközi Informatikai Diákolimpia Tudományos Bizottságába választották 5 éves időtartamra.

2021. január 25. 19:26

Együttműködik a Team Vitality és a Philips monitors

A Team Vitality globális esports szervezet örömmel jelenti be, hogy szövetségre lépett az MMD-vel, a vezető képernyő-specialistával és a Philips monitors márka licencpartnerével. A Philips monitors a partnerség keretében támogatja a Team Vitality FIFA csapatát, akik kizárólag a Philips Momentum prémium terméksorozaton fognak játszani. A Philips monitors megjelenik a FIFA csapat hivatalos mezén is és a felek szorosan együttműködnek a személyre szabott tartalmak és az egyedi történtek megformálásában.

2021. január 25. 18:14

Online gyermekvédelmi kampányt indít a Magyar Telekom

A Magyar Telekom a Hintalovon Alapítvánnyal partnerségben, véleményvezérek bevonásával indít edukációs programot Digitális Szülő vagyok! néven. A kampány célja, hogy felhívja a szülők figyelmét a gyermekek online térben való megjelenésének lehetséges veszélyeire és iránymutatást adjon, hogyan lehet tudatosan és biztonságosan tartalmakat megosztani a közösségi média felületeken. 

2021. január 25. 16:33

Az ABB környezetbarát szuperjachthoz szállít Azipod elektromos hajtást

A luxusjachtokat építő, holland Oceanco vállalattal kötött, az Azipod-technológia beépítését célzó projekthez kapcsolódó első szerződés megalapozza a két vállalat együttműködését a fenntartható elektromos hajtások piacán, amelynek forgalma 2025-re várhatóan meghaladja a 10 milliárd dollárt is. 

2021. január 25. 14:59

A Vodafone Csoport 20 millió eurót fektet a digitális készségek és oktatás fejlesztésébe világszerte

Az oktatás világnapja alkalmából a Vodafone Csoport bejelentette, hogy a Vodafone Alapítvány a következő 5 évben 20 millió euróval támogatja a helyi Alapítványok digitális készségeket fejlesztő és oktatási programjait. A támogatás így a hazai oktatás mellett az Albániában, Csehországban, Németországban, Görögországban, Írországban, Olaszországban, Luxemburgban, Hollandiában, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Törökországban és az Egyesült Királyságban tanuló diákokat fogja segíteni. A befektetés 2025-re várhatóan 16 millió tanulót fog elérni.* 

2021. január 25. 13:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás