Nagy teljesítményű grafikus kártya az Asustól

forrás Prim Online, 2011. szeptember 9. 08:48

A HD 6770 DirectCU Silent nevű új kártyájával az ASUS a jelenleg elérhető legfejlettebb és legnagyobb teljesítményű ventilátor nélküli grafikus kártyát dobta a piacra. A tökéletes csendben működő, az általános passzív kialakításoknál 16 százalékkal hűvösebb Asus DirectCU Silent család hűtési teljesítménye jobb, és ezáltal megbízhatóbb és tartósabb használatot biztosít úgy, hogy közben megfelel minden grafikai elvárásnak, legyen az alkalmi multimédia vagy éppen mindennapos játék.

A DirectCU Silent technológia 95 százalékkal nagyobb hűtőbordákat használ és így ér el 16 százalékkal hűvösebb teljesítményt

Az Asus mérnökei által kidolgozott, exkluzív DirectCU hűtési technológia a GPU-val közvetlenül érintkező réz hőcsöveket alkalmaz a hő gyorsabb és hatékonyabb elvezetése – és így az alacsonyabb hőmérséklet és jobb teljesítmény elérése – érdekében. Ezen elvek mentén építkezve készítették el az ASUS mérnökei a lehető legjobb, 0 dB-es, csendes grafikus kártyákat. A DirectCU Silent megoldást korábban a GT 430, GT 440, GTS 450 és HD 6670 modelleken alkalmazták, mostantól pedig a HD 6770 is belép ebbe a családba. Az anyagok gondos kidolgozása és az intelligens öntés eredményeképp a DirectCU Silent kártyák hűtőbordái 95 százalékkal nagyobb felülettel bírnak, és mintegy 16 százalékkal hűvösebb működést eredményeznek, mint a hagyományos passzív hűtésű kártyák. Az eredmény: stabilabb teljesítmény és még tartósabb termékek. 

Super Alloy Power a termék élettartamának és teljesítményének javításához

Az ASUS házon belül kifejlesztett, egyedi ötvözetét alkalmazó Super Alloy Power technológia a tápellátásban résztvevő alkatrészeket a hőnek jobban ellenálló, tartós anyaggal tölti ki. A Super Alloy Power alkatrészek 15 százalékkal jobb teljesítményt, bőségesebb túlhajtási potenciált és az általános grafikus kártyáknál két és félszer tartósabb termékeket eredményeznek.

Hűvös és stabil teljesítmény játékokhoz is

A DirectX 11-kompatibilis ASUS HD 6770 DirectCU Silent kártyákban 800 stream processzor és 40 textúrázó egység, valamint 1 GB GDDR5 videomemória található. Ez több mint elég a nagyfelbontású játékokhoz úgy is, hogy a részletek és effektek közepes vagy még magasabb szintre vannak állítva – ami csendes kártyákkal eddig elérhetetlen volt. Éppen ezért a HD 6770 DirectCU Silent remek választás azok számára, akik csendes környezetre vágynak, ugyanakkor mégsem kívánják feláldozni a multimédia és játékok minőségét.

Kulcsszavak: grafikus kártya Asus

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

SAP-vel pörgetik fel a körforgásos gazdaságot is

2023 júliusától teljesen átalakul a magyarországi hulladékgazdálkodási rendszer. A MOL illetékes leányvállalata az SAP rendszerét választotta a komplex szervezési, irányítási és elszámolási feladatok informatikai támogatására.

2023. június 9. 20:01

Négy tipp a kiberbiztos nyaralásért

Felmérések szerint a Földön élő minden emberre legalább 3 hamis személyazonosság jut a kiberbűnözői piacon, mégis mintha továbbra is félvállról vennénk a fenyegetést a hétköznapokban, különösen a lazább nyári időszakban. Hamarosan elözönlik az üzenőfalakat a szebbnél szebb helyen nyaraló, tökéletes és boldog családok fotói, hadd irigykedjenek az ismerősök, ez a vágy azonban gyakran vezet oda, hogy meggondolatlanul osztjuk meg személyes adatok tömkelegét, melyet nem csupán a barátaink és a családunk, de a digitális világ rosszfiúi is láthatnak.

2023. június 9. 17:22

Már itthon is előrendelhető az LG okosmonitorja

Munkára és szórakozásra is kiválóan alkalmas okosmonitort dob piacra az LG Magyarországon. A 32SQ780S modell ideális választás lehet mindazoknak, akik többfunkciós eszközt keresnek. A kijelző kényelmesen beállítható az asztalon, rendkívül jó kontrasztarányt kínál és számos okosfunkcióval bír, így a munkavégzés és tanulás mellett ideális filmnézésre vagy akár játékra is.

2023. június 9. 15:22

Új switchekkel pörög fel a megfigyelési piac

A biztonsági kamera technológiák fejlődését követően a PoE switchek is fontos szerepet játszanak a megfigyelő rendszerek telepítésében. A switch kialakítás területén piacvezető Zyxel kifejezetten erre az igényre válaszolva alkotta meg a GS1350 PoW switch sorozatát. A portok változatos számának és a magas teljesítmény tartaléknak köszönhetően eszközeikkel akár úgy is könnyedén működtethetők a biztonsági kamera hálózatok, hogy egyszerre minden port csatlakoztatva van.

2023. június 8. 18:55

Felgyorsítja stratégiai átalakulását a Maersk

Jelentős előrelépést ért el digitális átalakulásában a dán Maersk. A világ legnagyobb tengeri szállítmányozó vállalata az SAP Business Technology Platform segítségével gyorsítja fel stratégiai fejlődését, automatizálja üzleti folyamatait, növeli hatékonyságát, teszi egyszerűbbé a technológia használatát, és növeli a felhasználói élményt.

2023. június 2. 11:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39