Az 50 legjobb iPhone alkalmazás – közösség

Vértes Judit, 2011. szeptember 10. 09:25

A játékokon és különböző hasznos alkalmazásokon kívül természetesen már a közösségi oldalak is elérhetők az iPhone készülékünkkel. Sorozatunk befejező részében, melyben a Time szerkesztői által legjobbnak ítélt alkalmazásokat mutattuk be utazás, életmód, zene és fényképezés valamint szórakozás témakörökben, most a legjobb közösségi oldalak következnek.

A Facebook iPhone alkalmazása mindent tud, amit szeretünk vagy utálunk a közösségi portálon. Mivel az oldal iPhone-on keresztül is elérhető, így folyamatosan kaphatunk visszajelzést barátaink üzeneteiről, posztjairól, kommentjeiről, s mi magunk is azonnal megoszthatjuk legfrissebb élményeinket.

A Twitter lehetővé teszi, hogy az iPhone-nal készített képeket egyből megoszthassuk követőinkkel, amellett, hogy továbbra is követhetjük a legfrissebb üzeneteket, híreket.
 
A Google kereső iPhone verziója sokszor segítségünkre lehet. Az alkalmazás hangfelismerőt és képfelismerőt is tartalmaz, így elég bemondanunk, amit keresünk, vagy megmutatni az épület képét, amiről szeretnénk többet megtudni. Minden, amit az internet tud, elérhető a zsebünkből.
 
A három óriásnál talán kevésbé ismert az AIM iPhone alkalmazás, aminek segítségével egyszerűen kapcsolatba léphetünk Facebook és Goolge ismerőseinkkel. Könnyedén chatelhetünk velük, és ingyen sms-t is küldhetünk.
 
A WiFi-vel és 3G kapcsolattal is működő Skype lehetővé teszi, hogy ingyen beszéljünk a többi Skype felhasználóval, akár videó-beszélgetéssel is. Ha ehhez hozzávesszünk a kedvezményes nemzetközi hívásdíjakat, üzenetküldő funkciókat és a hangminőséget, minden szempontból jó kommunikációs csatornát találunk.
 
A Foursquare közösségi alkalmazás összeköti a virtuális világot a valósággal. Az iPhone alkalmazás segítségével beüthetjük a helyet, ahol épp ebédelni fogunk, a többiek tanácsokat, tippeket adhatnak, vagy ha valaki a közelben van, jelezheti, hogy csatlakozna hozzánk, de ha gyakran járunk egy helyre akár kedvezményeket is kaphatunk. 5 millió regisztrált felhasználóval eddig ez a legnagyobb helyalapú közösségi alkalmazás.
 
Már régóta nincs szükség névjegykártyára. De most már arra se kell várnunk, amíg partnerünk bepötyögi telefonszámunkat a készülékébe. A Bump alkalmazást letöltve nem kell mást tenni, mint hozzáérinteni készülékünket a másik készülékhez, és az általunk megszerkesztett virtuális névjegykártya megjelenik az illető névjegyzékében.

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A befektetésarányos megtérülés kobotok esetén

Amikor a gyártósoron mérlegelik a UR kobotokkal végzett raklapozási megoldásokat, a beruházási megtérülések kiszámítása elengedhetetlen, mivel így megtudhatja, hogy szükséges-e a befektetés vagy sem. Azoknak, akik a Universal Robots együttműködő robotjaival szeretnék a raklapozási feladatokat elvégezni, összegyűjtöttük az összes kulcsfontosságú információt, amelyekre a megtérülés kiszámításhoz szükségük lehet. 

2020. augusztus 7. 18:20

Az Allianz digitális megoldásai gyors és hatékony ügyintézést kínálnak

A hazai biztosítói piacon az Allianz Hungária az elsők között vezette be azokat a digitális technológiákat, amelyek egyszerűbbé, kényelmessebbé, gyorsabbá, és nem utolsó sorban papírmentessé teszik az ügyintézést, valamint az értékesítési folyamatokat. A vállalat ügyfeleinek ma már mintegy hatvan százaléka online intézi  biztosítási ügyeit, és egyre többen választják az online biztosításkötés lehetőségét. Az Allianz utas-, lakás- és gépjármű-biztosításait követően, néhány hónapja az életbiztosítások szerződéskötési folyamatai is teljes mértékben digitálissá – ezáltal érintés- és papírmentessé – váltak.

2020. augusztus 7. 15:43

„Pocketdoki” - forradalmi újítás a diagnosztikában és az orvos-beteg kommunikációban

Az INNObyte Informatikai Zrt. olyan komplex egészségügyi digitális mérőeszközt és felhőalapú applikációt fejleszt, mely segítségével lehetővé válik a népbetegségek hatékonyabb kiszűrése, valamint a betegút szervezés új formája. Az alkalmazás egyedi és eddig példa nélküli újdonsága az egészségügyi paraméterek újszerű kommunikációja: digitális asszisztens segítségével lehetővé válik a „távlelet” közvetítése olyan felhasználók számára is, akik helyzetüknél fogva nem tudnak okoseszközöket használni.  A fejlesztés a GINOP-2.1.2-8.1.4-16 támogatási konstrukció segítségével valósul meg. A projekt teljes költségvetése 347,3 millió forint, melyből 191,01 millió forint a támogatás.

2020. augusztus 7. 13:51

Chatbot funkcióval bővül az ÉletMentő applikáció és Siófokon indul az 5G

A Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat ÉletMentő applikációja újabb funkcióval bővül. A chatbot gyorsabb és hatékonyabb segítséget nyújt a felhasználóknak, emellett kérdezz-felelek formában az elsősegélynyújtást is támogatja. 

2020. augusztus 7. 12:28

A macskák titkos élete

A Da Vinci TV, a családi ismeretterjesztő csatorna felnőtt nézői számára is rendszeresen kínál edutainment jellegű tartalmat. A vasárnap induló sorozat ezúttal a világ egyik legkedveltebb háziállatáról fed fel érdekes tényeket. Miért nyávognak a macskák az emberre, és egymásra miért nem? Miért vadásznak akkor is, ha jól vannak lakva? Macskatitkok premier augusztus 9-én a Da Vinci csatornán.

2020. augusztus 7. 10:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53
online sportfogadás