A Dell 24 hüvelykes újdonsága, az U2412M monitor

forrás Prim Online, 2011. szeptember 13. 10:27

Az IPS technológiának, a 2000000:1 dinamikus kontrasztaránynak és a 8 ezredmásodperces válaszidőnek köszönhetően az új Dell U2412M tökéletes képminőséget biztosít. A “szöveg mód” funkció (Text mode) elsősorban azoknak nyújthat segítséget, akik nagy mennyiségű szöveges dokumentummal dolgoznak, mivel a funkciónak köszönhetően automatikusan megnő a kijelző kontrasztaránya a szöveges dokumentumok közti kereséshez, tallózáshoz.

A monitor számos ergonómiai kiegészítéssel is bír, így például szabadon állítható magasság és hajlíthatóság, emellett 90 fokban függőlegesen elfordítható.

„Az U2412M tervezésénél egy többféleképpen igényre szabható monitor állt az elképzelésünk középpontjában.” – mondta Sam Burd, a Dell fogyasztói és kkv szegmens alelnöke. “A magas minőségi követelményeknek köszönhetően a felhasználónak nincs más dolga, mint az adott feladatra koncentrálni, az egyéb beállítások, mint például a fényerő vagy a szöveg olvashatósága automatikusan igazodik a kijelzőn megjelenő tartalomhoz.”

A Dell U2412M legfontosabb jellemzői:
o    Képátló: 24 hüvelyk/60,96 cm
o    Képarány: 16:10
o    Látószög: 178°/178°
o    Kontraszt: 1 000:1
o    Paneltípus: IPS
o    Háttérvilágítás: LED
o    Maximális képfelbontás: 1920x1200
o    Interface: VGA, USB, DVI-D (HDCP), DisplayPort

A monitor 4 USB 2.0 csatlakozóval érkezik, energiafogyasztása pedig megfelel az előírt követelményeknek (ENERGY STAR, EPEAT Gold, TCO Certified Displays 5.2 és CECP standard)

Az U2412M október elejétől kapható hazánkban.

Kulcsszavak: Dell monitor

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ATV-t és két helyi rádiót is megbírságolt a Médiatanács

Jogszerűtlenül kivitelezett termékmegjelenítésért bírságolta meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa az ATV-t a Napló című műsor egyik riportja miatt. A testület ezen kívül egy karcagi és szolnoki helyi rádió műsorainak vizsgálata során hiányosságot tárt fel, ezért bírságot rótt ki a szolgáltatójukra, emellett a szolnoki rádió burkolt reklámot is közzétett. 

2023. február 3. 20:24

Top 10 trend 2023-ban a bankszektorban

A már jól ismert folyamatok és a legújabb innovációk együttesen alakítják át a bankok működését. Az elmúlt 17 év alacsony kamatlábai megdöntötték az iparág alapvető egyenletét – miszerint a betétek mozgatják a hitelezést. Ebben az időszakban a pénz nagyon keveset ért a bankok számára – gyakorlatilag ingyen volt –, így elsősorban olyan termékekre fókuszáltak, amelyek továbbra is díjbevételt termeltek. Ezzel egyidejűleg megjelentek a fintech innovátorok is, akik a pénzügyi megtérülés helyett a volumenre koncentráltak. 

2023. február 3. 18:42

Tíz hónap alatt egymillió forintot kapnak a gólya ösztöndíjasok a Széchenyi István Egyetemen

Egyszeri százezerről havi százezer forintra nő a Gólya ösztöndíj összege a győri Széchenyi István Egyetemen a következő tanévben. A jelentős támogatást tíz hónapra nyerhetik el azok a tehetséges elsőéves hallgatók, akik hazánk 109 kedvezményezettnek minősülő járásának valamelyikéből érkeznek az intézménybe tanulni.

2023. február 3. 17:01

Nehéz felmérni a vállalatok zöld törekvéseinek valós értékét

A piaci szereplők számára egyre fontosabbá válik, hogy elérjék a párizsi éghajlatvédelmi egyezmény szerint 2050-re kitűzött nettó nulla kibocsátást. Ennek megfelelően a vállalatok mind gyakrabban kommunikálnak a szénsemlegesség eléréséhez kapcsolódó terveikről, vállalásaikat viszont gyakran kevés releváns adat birtokában teszik. A zéró kibocsátással kapcsolatos költéseik mértékét nehezen látják át, a cél eléréséhez szükséges beruházásokra pedig a legtöbb cégnek közel sincs elegendő erőforrása. A bizonytalan gazdasági környezet és az emiatt gyakoribbá váló rövid távú döntések pedig további akadályokat jelentenek a vállalatoknak a hosszú távú eredmény elérésében – derül ki a Baker McKenzie friss, 1000 vezető bevonásával készült nemzetközi felméréséből.

2023. február 3. 15:33

Megérkezett az első Apple Premium Partner üzlet Magyarországra

Az iSTYLE első Apple Premium Partner üzlete várja vásárlóit a budapesti Árkád bevásárlóközpontban. A közép-kelet-európai régió második Apple Premium Partner márkaboltja az ikonikus Apple Store vásárlási élményét hozza el, és az ügyfélkiszolgálás teljesen új szintjét képviseli. Az új koncepció alapján megújult üzlet a korábbinál nagyobb területen és számos újdonsággal várja az Apple rajongókat.

2023. február 3. 14:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46