Egy év alatt 50 ezer készülékbiztosítás a T-Mobile-nál

forrás Prim Online, 2011. szeptember 26. 11:13

Az okostelefonok növekvő népszerűségének köszönhetően egyre nagyobb az igény a T-Mobile ügyfelei körében az értékes készülékek biztosítására. Ezt bizonyítja, hogy a bevezetés óta eltelt egy év alatt 50 ezer készülékre kötöttek biztosítást, ami rekordnak számít a közép-kelet európai régióban.

A technológiai szempontból egyre kifinomultabb, többfunkciós, értékes mobilkommunikációs eszközök súlyos sérülése, megrongálódása vagy ellopása esetén nagy terhet ró az ügyfélre a készülék pótlása. Ezen próbál enyhíteni a T-Mobile és az ACE European Group T-Mobile előfizetők számára kialakított közös szolgáltatása.
A T-Mobile egy éve, a hazai piacon elsőként tette ügyfelei részére elérhetővé ezt a szolgáltatást, amelynek keretében ma már nemcsak mobiltelefonokra, hanem táblagépekre is lehet biztosítást kötni. A szolgáltatás szükségességét és népszerűségét mutatja, hogy a bevezetés óta 50 ezer ügyfél igényelt biztosítást újonnan vásárolt készüléke mellé, és a szolgáltatás számos esetben nyújtott már segítséget. A mobilszolgáltató arra törekszik, hogy mindenki megtalálhassa a számára legkedvezőbb lehetőséget, ezért két különböző konstrukciót kínál: az alap csomag, a készülékek véletlenszerű károsodására és rongálódására, míg az extra csomag az előbbiek mellett lopás esetére is fedezetet nyújt a szerződésben foglalt feltételekkel. Mindkét biztosítási csomag esetében a készülék értékétől függ a biztosítás havidíja és a kár esetén fizetendő önrész is – utóbbiból a vállalat Platina szintű ügyfelei  20%, Arany szintű ügyfelei pedig 10%, kedvezményt kapnak.
Minél komplexebb kiszolgálásuk érdekében a T-Mobile a készülékbiztosítás mellett családi baleset- és utasbiztosítást is elérhetővé tesz ügyfelei számára, ezzel a legszélesebb körű biztosítási portfóliót mondhatja magáénak a magyarországi mobilszolgáltatók közül.
A biztosítási szolgáltatások megrendelhetők a T-Pont üzletekben és partnereknél, telefonon, vagy a www.t-mobile.hu honlapon.
 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Apple TV+ tartalmait vizsgálta a Médiatanács

A helytelen korhatár-besoroláson túl a korhatár-minősítés sem volt jól látható helyen feltüntetve az Apple TV+ műsorkínálatot tartalmazó felületén – állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület bejelentés nyomán egy sorozatepizódot is vizsgált, illetve bírságot szabott ki a Körmend FM szolgáltatójára a szerződéses vállalások nem megfelelő teljesítése miatt.

2023. június 8. 20:27

Új switchekkel pörög fel a megfigyelési piac

A biztonsági kamera technológiák fejlődését követően a PoE switchek is fontos szerepet játszanak a megfigyelő rendszerek telepítésében. A switch kialakítás területén piacvezető Zyxel kifejezetten erre az igényre válaszolva alkotta meg a GS1350 PoW switch sorozatát. A portok változatos számának és a magas teljesítmény tartaléknak köszönhetően eszközeikkel akár úgy is könnyedén működtethetők a biztonsági kamera hálózatok, hogy egyszerre minden port csatlakoztatva van.

2023. június 8. 18:55

Sikeresen átköltöztek a DIGIMobil ügyfelei a Vodafone hálózatára

2023. június 1-től a DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 ügyfelei a Vodafone Magyarország belföldi mobilhálózatát használják, így az előfizetők jelentősen nagyobb, csaknem országos lefedettséget élvezhetnek – mindehhez a DIGI 2023. december 31-ig garantálja a korábbi előfizetésekben szereplő kedvező, 4 forint/perces tarifát. Az érintett ügyfeleknek nem kell kicserélniük SIM-kártyájukat az új hálózatra való átálláshoz, azonban az adatroaming bekapcsolására, illetve egyes készülékeken a manuális hálózatválasztásra is szükség lehet.

2023. június 8. 17:08

Gazdaságos megoldás egyszerűsíti az áruszállítást

Ahhoz, hogy egy termék eljusson A-ból B pontba, az esetek nagyon nagy százalékában egy dologra biztosan szükség van: ez az úgynevezett sztreccsfólia. A raklapcsomagolás gazdaságosabb és kedveltebb fóliatípusát lehetővé tette egy magyar cég úgy, hogy az nemcsak gazdaságosabb lett a piacon kapható termékeknél, de környezetbarát is, hiszen a vékonyabb fólia használatával kevesebb hulladék keletkezik. Az AMCO Csomagolástechnikai és Konzultációs Kft. innovációja az áruszállítást nagyságrendekkel könnyítheti meg a közeljövőben.

2023. június 8. 15:40

Értékké válik a személyes adat a vásárlók számára

Az online megoldások térnyerése tudatosabbá tette a vásárlókat, akik ma már legszívesebben csak akkor adnák meg a személyes adataikat, ha valódi kedvezményeket kapnak cserébe – derül ki az EY 21.000 fogyasztó körében végzett nemzetközi felméréséből. 

2023. június 8. 14:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39