Egy év alatt 50 ezer készülékbiztosítás a T-Mobile-nál

forrás Prim Online, 2011. szeptember 26. 11:13

Az okostelefonok növekvő népszerűségének köszönhetően egyre nagyobb az igény a T-Mobile ügyfelei körében az értékes készülékek biztosítására. Ezt bizonyítja, hogy a bevezetés óta eltelt egy év alatt 50 ezer készülékre kötöttek biztosítást, ami rekordnak számít a közép-kelet európai régióban.

A technológiai szempontból egyre kifinomultabb, többfunkciós, értékes mobilkommunikációs eszközök súlyos sérülése, megrongálódása vagy ellopása esetén nagy terhet ró az ügyfélre a készülék pótlása. Ezen próbál enyhíteni a T-Mobile és az ACE European Group T-Mobile előfizetők számára kialakított közös szolgáltatása.
A T-Mobile egy éve, a hazai piacon elsőként tette ügyfelei részére elérhetővé ezt a szolgáltatást, amelynek keretében ma már nemcsak mobiltelefonokra, hanem táblagépekre is lehet biztosítást kötni. A szolgáltatás szükségességét és népszerűségét mutatja, hogy a bevezetés óta 50 ezer ügyfél igényelt biztosítást újonnan vásárolt készüléke mellé, és a szolgáltatás számos esetben nyújtott már segítséget. A mobilszolgáltató arra törekszik, hogy mindenki megtalálhassa a számára legkedvezőbb lehetőséget, ezért két különböző konstrukciót kínál: az alap csomag, a készülékek véletlenszerű károsodására és rongálódására, míg az extra csomag az előbbiek mellett lopás esetére is fedezetet nyújt a szerződésben foglalt feltételekkel. Mindkét biztosítási csomag esetében a készülék értékétől függ a biztosítás havidíja és a kár esetén fizetendő önrész is – utóbbiból a vállalat Platina szintű ügyfelei  20%, Arany szintű ügyfelei pedig 10%, kedvezményt kapnak.
Minél komplexebb kiszolgálásuk érdekében a T-Mobile a készülékbiztosítás mellett családi baleset- és utasbiztosítást is elérhetővé tesz ügyfelei számára, ezzel a legszélesebb körű biztosítási portfóliót mondhatja magáénak a magyarországi mobilszolgáltatók közül.
A biztosítási szolgáltatások megrendelhetők a T-Pont üzletekben és partnereknél, telefonon, vagy a www.t-mobile.hu honlapon.
 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Törökország – Egyesült Arab Emírségek. Üzleti Fórum a két közel-keleti óriással

A Közel-Kelet két meghatározó üzleti központja Törökország és az Egyesült Arab Emírségek (UAE). Szerepük a világgazdaságban is felértékelődött. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Törökország – Egyesült Arab Emírségek. Üzleti Fórum a két közel-keleti óriással” című konferenciáján török, arab és magyar előadóink megmutatják, hogy miért érdemes ezeken a piacokon megjelenni.

2023. szeptember 29. 20:17

Ahol jelen és jövő találkozik

Októberben második alkalommal szervezi meg a hazai járműipar egyik kiemelkedő eseményét, a TECHTOGETHER+-t az autopro.hu csapata, ahol jelen és jövő találkozik. A rendezvény keretében megtartott járműipari konferencián hazánk meghatározó iparvállalatainak top menedzserei adnak elő, az innovatív ipari trendekre fókuszáló szakmai találkozón pedig az itthon tevékenykedő kulcsszereplőkkel találkozhatnak az érdeklődők. A rendezvény harmadik pillérjeként hazánk legtehetségesebb egyetemistái mérik össze tudásukat a mérnökhallgatói verseny keretében. 

2023. szeptember 29. 17:20

A Széchenyi István Egyetem debütált a Times Higher Education világranglistáján is

Története során először került fel az egyik legnagyobb presztízsű világranglistára a győri Széchenyi István Egyetem, ami azt jelenti, hogy a világ egyetemeinek legjobb öt százalékába tartozik. Az eredmény óriási siker, a Times Higher Education rangsorának készítői ugyanis a felsőoktatási intézmények tudományos teljesítményét a legszigorúbb sztenderdek alapján mérik.

2023. szeptember 29. 15:49

E-kereskedelmi útmutató: Hogyan növelhetjük a konverziót és az eladásokat az üzenetküldő alkalmazásokkal?

Bár az üzenetküldést általában hétköznapi, kötetlen beszélgetésekhez társítják, mára a marketing és a kereskedelem szempontjából is nagyszerű csatornává vált.

2023. szeptember 29. 14:21

Tiltólistás időrabló vagy egyre inkább hasznos edukációs eszköz a platform?

A TikTok népszerűsége az oldal 2017-es indulása óta töretlen. Egy friss felmérés szerint a 4 és 18 év közötti gyerekek naponta átlagosan 91 percet töltenek el rajta. A tiktokozó diákok több, mint 60%-a szerint a rövid videók segítenek a tanulásban és a házi feladat elkészítésében is, tehát edukációs céllal is pörgetik a feed-et, nem csak a szórakozás miatt.

2023. szeptember 29. 12:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38