Intelligens iGO navigáció Becker készülékeken

forrás Prim Online, 2011. szeptember 27. 09:03

A United Navigation bemutatta legújabb intelligens navigációs eszközeit, az iGO My way motorra épülő Becker modelleket. Az új, intuitív funkciókat felsorakoztató és a legfrissebb térképeket biztosító, 5 hüvelykes Active 50 és Ready 50 csúcsminőségű műholdas navigációt kínál.

Megérkezett Magyarországra a a berlini IFA kiállításon bemutatott két vadonatúj PND-modell: a Becker Active 50 és a Becker Ready 50.
A terméksorozat legkiemelkedőbb újdonsága az intuitív Becker SituationScan funkció, amely az útvonal követése és a pillanatnyi vezetési feltételek alapján hasznos információkkal szolgál a felhasználó számára. A háttérben működő Becker SituationScan folyamatosan elemzi a vezetés aktuális feltételeit, és szükség esetén alternatív útvonalat ajánl:
- Exit Assistant: ha a vezető váratlanul letér az autópályáról, a Becker SituationScan azonnal elemzi a tervezett útvonal elhagyását kiváltó helyzetet, és tippeket ad pl. a közeli éttermekre és benzinkutakra vonatkozóan.
- Detour Assistant: A vezető egy gombnyomással kikerülheti a váratlan útlezárásokat vagy közlekedési eseményeket – lakott településen és az autópályán egyaránt.
- Parking Assistant: Parkolóhelyet keres az úti cél közelében? Semmi gond: a Becker SituationScan már mutatja is a megfelelő lehetőségeket.

Becker Active 50 – intelligens útitárs a mindennapokban

A fényes fekete és metálezüst színű, vadonatúj felhasználói felülettel rendelkező Becker Active 50 intelligens és felhasználóbarát szoftvere 44 európai ország térképét foglalja magába.

A készülékbe épített, új típusú HQ TMC-vevő rugalmas antennájának és a csatornák közötti gyors váltásoknak köszönhetően rendkívül hamar visszakeresi a legújabb közlekedési információkat. A Becker OneShot Speech Dialogue System funkció használatával az Active 50 felhasználói hangutasítások alapján is megadhatják az útvonal úti célját.

Becker Ready 50 – megbízhatóság és egyszerű használat
A Becker Ready 50 ideális választás mindazok számára, akik csak most ismerkednek a navigációval, vagy alkalmi felhasználóként is ragaszkodnak a minőségi készülékekhez. Nagytestvéréhez hasonlóan, a 12,7 cm átmérőjű kijelzővel kapható Ready 50 szolgáltatásai nemcsak Európa 44 országának térképét, de a Becker innovatív SituationScan funkcióját is magukba foglalják. A fekete/mokka színű készülékek olyan, már bizonyított funkciókat is kínálnak, mint a text-to-speech (beszédszintetizátorral előállított) hangnavigáció, a 3D-s látványosságokkal kiegészített 3D-s felület, valamint a 3D-s kereszteződés nézettel ötvözött sávinformáció. A Becker Ready 50 szokásos funkciói közé tartozik még az időalapú útvonaltervezés, amely az adott napszakban nagy valószínűséggel előforduló közlekedési dugók azonosításával segít elkerülni a kérdéses helyeket.

Regisztráljon az interneten, és értesüljön a termékekkel kapcsolatos hírekről, újdonságokról
Az Active 50 vagy a Ready 50 készülék használatba vételét követő 30 napon belül regisztráló felhasználók ingyen tölthetik le a legfrissebb térképek frissítéseit, és feliratkozhatnak a kedvezményes áron kínált Európa térképfrissítésekre. A lehetőség kihasználásával a rendelkezésre álló legfrissebb térképekkel birtokában a felhasználókat még az új útkiosztások, körforgalmak vagy az újonnan kialakított lakóterületek sem hozhatják kellemetlen helyzetbe.

Kulcsszavak: Becker iGO navigáció GPS

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nikon siker az EISA Awards-on

A Nikon négy terméke is sikeres volt az EISA Awards 2022-2023 rendezvényen. A Nikon vezető tükör nélküli fényképezőgépe, a Z 9, lenyűgözte a zsűrit, és elnyerte a „Camera of the year“ címet. A NIKKOR objektívek szintén diadalmaskodtak: a NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S a „Telephoto Lens” díjat, a NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S a „Professional Telephoto Lens” díjat hozta el, a NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S pedig a „Macro Lens” kategóriában nyert.

2022. augusztus 16. 17:00

Új gyerek okosórával jelentkezik a norvég Xplora

Az Xplora, az 5 és 12 év közötti gyermekek számára készült okosórák világelső gyártója piacra dobta legújabb készülékét, az új XGO3-at. A még gyorsabb, pontosabb és strapabíróbb okosórák már a hazai piacon, a Media Markt üzleteiben is elérhetőek.

2022. augusztus 16. 15:10

Titkos fegyver a rezsicsökkentésben: a LED izzó

Az energiaválság réme itt lebeg a fejünk felett, a rezsi csökkentése pedig várhatóan sok családra ró extra terheket. A megoldás egyértelműen a spórolásban rejlik, ám a drasztikus megoldások helyett sokszor érdemes kicsiben gondolkozni – olvasható a ledfiller.hu-n.

2022. augusztus 16. 12:46

Új trendek a contact centerek világában

A contact centerek összes kommunikációs csatornáját egyidejűleg lefedő, mesterséges intelligenciára épülő magyar innováció támogatja a jövőben az ügyfélszolgálatok munkáját.

2022. augusztus 16. 11:24

A háromfázisú villanymotorok kiválasztásának szempontjai

Mi mindent javasolt figyelembe venni olyankor, amikor háromfázisú villanymotor kiválasztása a cél? Milyen tényezők játszhatnak fontos szerepet annak érdekében, hogy az eszköz maradéktalanul beváltsa a reményeket?

2022. augusztus 16. 10:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40