Fujitsu megoldás intézmények belső adatainak konszolidálására

forrás Prim Online, 2011. október 6. 10:46

A Fujitsu bemutatta az állami szervezetek belső információit konszolidáló, eddig több mint 1000 helyszínen telepített „IPKNOWLEDGE” megoldás független intézmények igényei szerint átalakított, új változatát.

Az új megoldás központilag kezel számos, az állami feladatot ellátó független intézmények belső működésére jellemző információt, a számviteli, HR, bérszámfejtési, általános adminisztrációs, dokumentumkezelési és utazási elszámolással összefüggő adatokat is beleértve. A különféle feladatok személyzeti változások, strukturális reformok, költségvetés-készítés és rendszerátalakítás idején történő összehangolása mellett a megoldás rendelkezik egy olyan elektronikus engedélyezési jellemzővel is, amellyel minden feladat egyetlen képernyőről engedélyezhető, ami javítja a működés hatékonyságát. Ezenkívül minden feladat azonos, könnyen kezelhető felületen jelenik meg, így egységesebbé válik és egyszerűsödik a működés.

Az új megoldással az intézmények konszolidálhatják a hardver- és szoftverbeszerzés, az üzemeltetés és a karbantartás költségeit és ebből eredően kb. 30%-os költségmegtakarítást érhetnek el ahhoz képest, mintha minden feladatra külön rendszert használnának.

A Fujitsu 2011 októberében vezeti be „az állami feladatot ellátó független intézményeknek szánt IPKNOWLEDGE számviteli rendszert”. Az új számviteli rendszer a fent ismertetett megoldás részeként kezeli a számviteli feladatokat.
 

Kulcsszavak: adatfeldolgozás Fujitsu

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-ban tovább zöldíti gépjárműflottáját a vállalat

A fenntarthatóság és környezettudatosság jegyében idén újabb 122 belsőégésű motorral ellátott autóját cseréli le plug-in hibrid és 100%-ban elektromos gépjárművekre a Vodafone Magyarország. A vállalat 2021 szeptemberében kezdte meg a közel 400 autóból álló járműparkjának cseréjét, ezáltal is közelebb kerülve azon vállalásához, hogy 2025-re teljes gépjárműflottája elektromos autóból álljon. A most bejelentett intézkedéssel a Vodafone gépjárműinek közel 80%-a lesz zöld rendszámos és környezetbarát.

2023. január 30. 13:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46