Kulisszatitkok: 2012-ben minden Apple-termék megújul

Vértes János Andor, 2011. november 3. 13:15

A Digitimes című tajvani hírforrás szerint az Apple azt tervezi, hogy 2012-ben minden termékéből új verzióval rukkol elő, beleértve az iPad-et, az iMac-et, az iPhone-t és a MacBook Airt is. A beszállítói forrásokra támaszkodó szerző - egyebek mellett - abból vonja le következtetéseit, hogy az Apple még decemberben véglegesíti a kulcsfontosságú részegységekre és alkatrészekre vonatkozó megrendeléseit.

A Digitimes szerint kétféle iPad prototípushoz kér a gyártóktól kijelzőt és LED-et, amelyek kódneve jelenleg J1 és J2. A TPK Holdings már 2011 novemberében megkezdi az Apple számára készülő érintőpanelek gyártását, a Wintek decembertől szállítja az előbbihez hasonló termékeit. Ugyanakkor a források nem tartják valószínűnek, hogy az új iPhone vagy az új iMac 2012 második féléve előtt a boltokba kerüljön.

Az iPad3 is csak 2012 harmadik negyedévében várható, de egy új iPad-modell nagy eséllyel megjelenhet 2012 márciusában, de ezt nem tekinti az Apple a jelenlegi iPad újabb generációjának, inkább az Amazon Fire-jére adandó válasznak szánják, ezért nyilvánvaló, hogy az árral próbálnak versenyezni bizonyos szolgáltatások rovására.

 

Kulcsszavak: macbook air iPhone iPad Apple

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

A Deutsche Telekom a Mobile World Congress (MWC) idei eseményén az emberközpontú technológiát helyezi a középpontba. A "Giving Technology a Heartbeat" mottó alatt a vállalat 2023. február 27-től Barcelonában mutatja be a hálózatok és a digitális világ izgalmas innovációit.

2023. február 28. 12:48

Megszervezik Magyarország első leginnovatívabb fejlesztői versenyét

A Hack3 hackathon rendezvény egy izgalmas esemény a technológiai szakértők és a kreatív gondolkodású emberek számára. A rendezvényt február 24. és 26. között tartják, amely során a résztvevők közösen dolgoznak új technológiai megoldások kialakításán. A versenyzőknek lehetőségük van bemutatni kész megoldásaikat a zsűri előtt, és a legjobbak értékes nyereményeket nyerhetnek. A megbízó cégek pedig rövid idő alatt tudnak az általuk lefejleszteni kívánt termékhez közel kerülni. 

2023. február 19. 13:20

A Google vezérigazgatója jelentette be a Google Bard indulását

A cég hivatalos blogoldalán közzétett nyilatkozat szerint a Google Bard egyelőre felhasználók válogatott csoportjának lesz elérhető, de heteken belül a széles nyilvánosság számára is megnyílik majd.

2023. február 7. 12:34

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

21. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre 227 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 68 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a Virágbéke lett.

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

Az LG Electronics (LG) a Life’s Good díjjal olyan globális innovátorokat támogat, amelyek vállalják, hogy segítenek jobb életkörülményeket teremteni mindenki számára. A verseny fődíját a dél-koreai Dot Inc. kapta.

2023. január 26. 14:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08