A Microsoft a legvonzóbb munkahely

forrás Prim Online, 2011. november 7. 13:13

A Microsoft lett a világ legjobb multinacionális munkaadója a Great Place to Work, globális kutató és tanácsadó cég 2011-es felmérése szerint. A Fortune magazinnal együttműködésben, alapos kutatássorozat alapján első alkalommal elkészített listán a Microsoft olyan nagy cégeket utasított maga mögé, mint a SAS, a NetApp, a Google vagy a FedEx.

A Microsoft lett a legvonzóbb munkaadó a Best Companies to Work For felmérés alapján összeállított World's Best Multinational Workplaces List, azaz a világ legjobb multinacionális vállalatainak listáján. A neves rangsorba csak olyan vállalatok kerülhetnek be, amelyek már legalább 5 nemzeti Great Place to Work listán szerepeltek, világszerte legalább 5 000 alkalmazottat foglalkoztatnak, s munkavállalóiknak legalább 40 százaléka az anyaországon kívül dolgozik.
 
Az intézet első alkalommal 1997-ben végezte el a Best Companies to Work For felmérést az Egyesült Államokban a Fortune magazinnal, Brazilíában pedig az Exame magazinnal karöltve. Ma már a világ 45 országában több ezer cég dolgozóinak és menedzsereinek véleményét mérik fel. A Best Companies to Work For a világ legnagyobb munkahelyi elégedettséget mérő kutatása.

A Microsoft nem csupán az Egyesült Államokban, hanem leányvállalatainál is igyekszik meghonosítani a legjobb munkahelyként minősített vállalati kultúrát. Eme törekvést hazánkban több alkalommal is elismerték: a Microsoft Magyarország 2003-ban, 2006-ban és 2008-ban elnyerte a „Legjobb Munkahely” címet, 2010-ben pedig az MNKSZ pályázatán a “Legjobb Női Munkahely 2009” címet érdemelte ki.

Kulcsszavak: +céginfo Microsoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38