Google+ Oldalak - Kedvenc márkáink, üzleteink, művészeink a Google+ -on!

forrás Prim Online, 2011. november 8. 09:05

Elindult a Google+ Oldalak (Pages). Így a Google+ használói már nem csak barátaikkal, családtagjaikkal, vagy távoli ismerőseikkel léphetnek kapcsolatba – vagy dönthetnek csak „követésük” mellett, a megfelelő „körökbe” sorolva őket – hanem megtalálhatják kedvenc üzleteiket, kávézóikat, szolgáltatóikat, a számukra fontos kezdeményezéseket és szervezeteket is.

Mindennek működésmódja pedig a Google+ -on megszokotthoz hasonlóan a valós élethez közelít, így a rajongók akár videocseveghetnek is rajongásuk tárgyával, legyen éppen az zenekar, vagy egy ruhamárka stylist csapata, míg az oldalak létrehozói követőiket kisebb körökbe rendezhetik, így biztosak lehetnek benne, hogy mindenkihez azt az információt juttatják el, ami az adott rajongók számára aktuálisan a legfontosabb.

A Google pedig a kedvenc, hasznos és a felhasználó számára jelentőséggel bíró oldalak megtalálásában több módon is segít. Azon túl, hogy a Google keresőben megjelennek az Oldalak is a keresési eredmények között, létrehozták a Közvetlen Kapcsolat nevű kísérleti funkciót, mely még gyorsabbá és könnyebbé teszi a keresett oldal megtalálását, hiszen mindössze egy + jelet kell tenni a keresett márkanév, szó elé, így közvetlenül a Google+ -on található oldalak közül érkeznek az eredmények.

Számos oldal elérhető már a Google+ -ban, így például a népszerű játék, az Angry Birds, világhírű divatmárkák, a Burberry, és a H&M, hírekről gondoskodik többek közt a Fox News, a sport szerelmesei már követhetik pl. a Barcelona Football Club –ot, a zenerajongóknak pedig érdemes lehet megnézni a Coldplay Google+ oldalát.

Kulcsszavak: onlineszolg Google

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38