Havidíjas, felhő alapú, nagyvállalati szintű IT-szolgáltatás KKV-knak

forrás Prim Online, 2011. november 8. 15:12

A NAVIGATOR Informatikai Zrt. három új, kifejezetten a kis- és középvállalkozások számára fejlesztett felhőalapú szolgáltatáscsomaggal bővítette termékpalettáját. A havidíjas informatikai szolgáltatás az interneten keresztül nyújt üzleti folyamatokat támogató irodai alkalmazásokat, levelezést és Office programokat, mindig a legfrissebb licencekkel. A NAVIGATOR új szolgáltatásaival a kis- és középvállalkozások is nagyvállalati szintű informatikai támogatáshoz juthatnak, és 3 év alatt az informatikai költségek akár 36 százalékát is megtakaríthatják.

Nagyvállalati informatika kisvállalatokra szabva
A NAVIGATOR szakemberei szerint a felhőalapú megoldások elterjedése ma már hazánkban is meghatározó trend, míg a KKV szegmensben az igazi áttörés a szélessávú mobilinternet elterjedésével, 1-2 év múlva várható. Jelenleg ugyanis a magyar vállalatok és intézmények csupán töredéke él a felhőszolgáltatások nyújtotta lehetőséggel, míg a nyugat-európai országokban már széles körben elterjedt a megoldás. Azok a kis- és középvállalkozások, amelyek az elkövetkező 1 évben költséges beruházások helyett havidíjas informatikai szolgáltatásokra fordítják forrásaikat, egyértelmű versenyelőnyhöz juthatnak. A NAVIGATOR az új szolgáltatás bevezetésével a kezdeti időszakban, 2012 végéig 1.000 új felhasználót szeretne kiszolgálni, és az első egy évben is mintegy 100 millió forintos bevételre számít, miközben az áttörés csupán 1-2 év múlva várható.

Korlátlan rugalmasság, biztonság és támogatás
A NAVIGATOR új szolgáltatása a népszerű Google Apps és a Microsoft 365 felhőalapú online alkalmazáscsomagokon túl nagyfokú biztonságot és támogatást kínál, miközben akár 2.950 forint/hó/felhasználó havidíjért a szoftverekből is mindig a legfrissebb verzió érhető el. Az alapszolgáltatás a webes táblázatkezelőn és a szövegszerkesztőn túl alkalmas fájlok tárolására, csoportmunkára, azonnali chates kommunikációra, biztonságos internetes telefonálásra és olyan kiegészítő alkalmazásokat is tartalmaz, mint a naptár vagy a videokonferencia. Szolgáltatási csomagtól függően a vállalkozások saját alkalmazásaikat – a legmagasabb szintű szolgáltatás keretében pedig a teljes informatikai rendszert – is virtualizálhatják.

Nem szükséges szervert vásárolni, licence díjakat fizetni és az üzemeltetés érdekében külön szakembert foglalkoztatni, miközben a szolgáltatás bármikor, bárhonnan és bármilyen eszközről elérhető. A NAVIGATOR a szolgáltatás keretében garantált rendelkezésre állást, magas szintű védelmet és folyamatos – akár helyszíni – támogatást biztosít a felhasználók számára. A havidíjas konstrukciónak köszönhetően az informatikai költségek csökkenthetővé és tervezhetővé válnak, a szolgáltatóval kötött szerződés pedig határozatlan idejű, így a vállalkozásoknak nem kell évekre elkötelezniük magukat. A három különböző összeállítású csomag révén a vállalatoknak akár 36 százalékkal kevesebbet kell informatikai kiadásokra fordítaniuk, amely havi szinten akár 130 ezer forint megtakarítást is jelenthet.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Közösségi finanszírozással segítené az iskolákat a Redmenta

Befektetésért indult a Cápák Közöttbe a digitális oktatás úttörőjeként ismert Redmenta, cápatörténelmi ajánlatot kaptak. Most a közösség erejét hívják segítségül, hogy megoldásukat minél több iskolába elvihessék országszerte. 

2023. március 27. 15:40

A növekedés új szakaszába lépett a Huawei hirdetési platformja, a Petal Ads

Huawei hirdetési platformja, a Petal Ads is csatlakozott a több mint 800 tagot számláló, a teljes mobilhirdetési ökoszisztémát összefogó nemzetközi szakmai szervezethez, a Mobil Marketing Szövetséghez (Mobile Marketing Association – MMA). A tagság többek között a platform új növekedési szakaszát is fémjelzi; a Petal Ads 2020-as indulása óta kilencszeresére növelte hirdetői hálózatát, jelenleg naponta közel 4 milliárd hirdetési kérelmet szolgál ki, ami várhatóan akár további 400 százalékkal is növekedhet idén.

2023. március 27. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08