A Telenornál már indul a karácsonyi akció

forrás Prim Online, 2011. november 9. 10:20

Idén is hamarabb kezdődik a karácsony a Telenornál. Az ünnepi akcióban a számlás és kártyás előfizetők egyaránt kedvezménnyel cserélhetik le régi készülékeiket internetképes eszközökre, a kínálatban pedig bemutatkozik az új kategóriát teremtő Samsung Galaxy Note.

Az ünnepi kínálat legnagyobb újdonsága a mobiltelefon és a tablet között egyedi kategóriát teremtő Samsung Galaxy Note, amely a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenor kínálatban kapható november 8-tól. A HD Super AMOLED kijelzővel rendelkező telefon egy készülékben egyesíti a táblagépek és az okostelefonok legfontosabb tulajdonságait. A kétmagos, 1,4 GHz-es processzorral és két kamerával felszerelt készülék különlegessége, hogy egyedi érintőképernyőjén speciális ceruzával jegyzetek, rajzok is készíthetők. Az S Pen segítségével ráadásul a készülék 8 megapixeles kamerájával készített képek és filmek is könnyebben szerkeszthetők. A Samsung Galaxy Note-ot új Okostarifa 1000 előfizetéssel, 9980 forintos kezdőrészlettel kínálja a szolgáltató.

A karácsonyi akció keretében a Telenor számlás és kártyás ügyfelei egyaránt kedvezménnyel vásárolhatnak új mobiltelefont.

Azok a számlás előfizetők, akik beviszik régi mobilkészüléküket a szolgáltató valamelyik üzletébe akár 0 forintért is választhatnak új telefont. Az akciós kínálatban öt készülék található, melyek új Telenor lakossági számlás előfizetéssel, 2 éves hűséggel és 2 éves tarifamegtartás mellett vagy a kisvállalkozóknak ajánlott Menedzser tarifacsomag szerződéssel vásárolhatók meg. Az ünnepi kínálatban található telefonok mindegyike 5000 forint kedvezménnyel vihető haza:

    A karácsonyi paletta egyik újdonsága a kifejezetten zenekedvelőknek készült Sony Ericsson Live with Walkman. A beépített sztereó hangszóróknak és az  xLOUD hangerőnövelőnek köszönhetően akár a legnagyobb zajban is torzulás nélkül lehet zenét hallgatni. A készülék Okostarifa 360 előfizetéssel már 990 forintért kapható.
    A Samsung Galaxy mini az okostelefonnal még csak most ismerkedők számára ideális ajándék. A rendkívül felhasználóbarát, kisméretű androidos készülék 0 forintért vásárolható meg Okostarifa 180 előfizetéssel.
    A Telenor első sajátmárkás androidos okostelefonja, a Telenor OneTouch, a szintén androidos, karcsú és áramvonalas LG Optimus One, valamint a beszédhanggal is vezérelhető Nokia C5-03 pedig már 990 forintért elérhető Okostarifa 180 előfizetéssel. 

A Telenor kártyás ügyfeleire is gondol: azok, akik készülékvásárláskor feltöltik egyenlegüket, a telefon árából a feltöltés mértékétől függően akár 4000 Ft kedvezményt kapnak. Így az akció keretében már 11 990 forintért lehet új telefont vásárolni, a kártyára feltöltött összeg pedig természetesen felhasználható. A kínálatban három internetképes készülék – a Telenor OneTouch, a Nokia C2-01, valamint a Samsung Star II – található, amelyeket Praktikum, Praktikum Ász vagy Praktikum +Net tarifával lehet megvásárolni.

Azok számára, akik szeretnék a nagysebességű hálózat nyújtotta előnyöket még jobban kihasználni és a multimédia tartalmakat nagyobb képernyőn élvezni, a Telenor vonzó áron, részletfizetési lehetőség mellett ajánl Hipernet-képes eszközöket. A most bemutatkozó Samsung Galaxy Note mellett a karácsonyi kollekcióban szerepel a gyártó extrém vékony, HD felbontású kijelzővel rendelkező táblagépe, a Samsung Galaxy Tab 10.1 is, melyen a filmnézés és az internetezés egyaránt különleges élményt nyújt. A Samsung tabletjét új Hipernet 21 előfizetéssel, 19 990 forintos kezdőrészlettel lehet hazavinni. Akik pedig laptopra vágynak, azoknak az Intel Core i3-as processzorral, 500 GB-os merevlemezzel és 15,6 hüvelyk képátlójú HD kijelzővel ellátott Dell Inspiron 15R az ideális választás, melyet Hipernet-képes modemmel 19 900 forintos kezdőrészlettel, Hipernet 42 előfizetéssel lehet megvásárolni a karácsonyi akció ideje alatt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05