Hollywoodi mozisikerek a Vidanettől - akár mobilon is

HBO GO internetes videotár elsőként a régióban

forrás Prim Online, 2011. november 17. 12:46

A Vidanet szolgáltatási területén elsőként teszi elérhetővé az HBO GO internetes videotárat. Az online rendszer segítségével a filmrajongók a tévéműsortól függetlenül bármikor nézhetik kedvenc filmjeiket, sorozataikat, november közepétől ráadásul már mobil eszközökön is.

Az HBO mozicsatorna internetes videotára, az HBO GO 2011. november 1-jétől érhető el a Vidanet ügyfelei számára. A szolgáltatás segítségével a filmrajongók a nap 24 órájában, a hét bármely napján nézhetik kedvenc filmjeiket, sorozataikat, így nincsenek a tévéműsorhoz kötve. A kínálatban a hollywoodi mozisikerek mellett megtalálhatóak a csatorna saját gyártású magyar és nemzetközi sorozatai, emellett dokumentumfilmek és koncertfilmek színesítik a választékot. A felhasználók például megnézhetik Al Pacino Golden Globe- és Emmy-díjas filmjét, a Dr. Halált, együtt nevethetnek a Valentin nap szereplőivel, és nyomon követhetik a népszerű sorozat, a Maffiózók történéseit.  A filmtár hetente frissülő kínálatában egyszerre átlagosan 130 órányi műsor érhető el.
 
HBO Super Max Pakhoz ingyen
 
A Vidanet az internetes videotárat az HBO Super Max Pak részeként díjmentesen kínálja előfizetőinek. „Folyamatosan törekszünk arra, hogy ügyfeleinknek minél színesebb műsorkínálatot állítsunk össze, ezért már az HBO GO magyarországi bevezetésekor megkezdtük a tárgyalásokat az HBO Magyarországgal a szolgáltatásról. Ennek köszönhetően november 1-jétől a régióban elsőként a mi előfizetőink online is követhetik kedvenc sorozataikat és filmjeiket” – mondta el Sátor Csaba, a Vidanet vezérigazgatója. A szolgáltatás igénybevételéhez vidanetes kábeltévé-előfizetés, valamint – online filmtárról lévén szó – szélessávú internetkapcsolat vagy mobilinternet szükséges, hamarosan utóbbi is elérhetővé válik a Vidanet kínálatában.

Mobil mozi
 
Az HBO GO november 11-étől már mobil eszközökön, mobiltelefonon és táblagépen is elérhető, így a filmrajongók mindenhova magukkal vihetik kedvenceiket. A szolgáltatás támogatja az iOS 4.x, az iOS 5.x, az Android 2.x és a Windows Phone 7.5 platformokat is.  Az adaptív streaming technológiának köszönhetően, amely figyelembe veszi az adott hálózati kondíciókat, a felhasználók az elérhető legjobb minőségben (lehetőség szerint DVD minőségben) élvezhetik a műsoroka
Kulcsszavak: ViDaNet HBO mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08