A Vodafone Magyarország a legjobb munkahely a távközlési szektorban

forrás Prim Online, 2011. november 18. 13:10

A hazai telekommunikációs cégek közül egyedüliként a Vodafone Magyarország szerepel az Aon Hewitt Legjobb Munkahely felmérésének idei díjazottjai között. Az 1000 fő feletti vállalatok kategóriájában 3. helyezést ért el a cég.

A Világgazdaság - Aon Hewitt Legjobb Munkahely felmérés – amelyben 2011-ben összesen 100 vállalat több mint 23 000 munkatársa és 503 felsővezetője vett részt – az eddigi hagyományoktól eltérően idén már nemcsak a dolgozók elkötelezettségének mértékét tekintette az egyik legfontosabb szempontnak a vállalatok értékelésében, hanem a hiteles és emberközpontú vezetést, a teljesítményközpontúságot, a vonzó munkáltatói arculatot és a fenntartható fejlődést is. A megújult felmérés célja többek között az volt, hogy minél változatosabb és összetettebb szempontok alapján állítsák fel a cégek rangsorát.

A Vodafone Magyarország – a ranglista egyetlen telekommunikációs vállalataként – sikerének kulcsát dolgozóiban látja. Rendkívül fontosnak tartják, hogy kollégáik azonosulni tudjanak a vállalati stratégiával, hiszen ezáltal saját, egyedi célkitűzésiekkel is hozzá tudnak járulni a közös sikerekhez. A munkatársak nap mint nap tapasztalják, hogy a Vodafone odafigyel dolgozóira, és arra, hogy ne csak ügyfeleinek, de nekik is a legjobbat nyújtsa. Számos alkalom nyílik az év során arra, hogy elmondhassák véleményüket, így mindannyian tehetnek azért, hogy a vállalat igazán jó munkahely legyen.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Informatikai Innovációs Díjban részesült a MÁV-START és a MÁV Szolgáltató Központ

A 31. Magyar Innovációs Nagydíjon informatikai innovációs díjjal jutalmazták a MÁV-START-ot és a MÁV Szolgáltató Központot a START Europa nemzetközi jegyértékesítési rendszer digitális átalakításáért. Az elismerést Mosóczi László, a MÁV-START vezérigazgatója és Garamvölgyi Erzsébet, a MÁV Szolgáltató Központ stratégiai projektvezetője vette át ma az Országházban, az Innováció 2023 rendezvény keretén belül tartott átadási ünnepségen.

2023. március 27. 18:39

Nyíregyházán nyit új irodát a Work Force

Folytatja hazai terjeszkedését Észak-Kelet Magyarországon a Work Force, a munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel foglalkozó vállalat Nyíregyházán nyitja meg legújabb, kilencedik irodáját. Az új központ létrehozását indokolta, hogy a társaság már megállapodást kötött a városban működő egyik jelentős foglalkoztatóval, és további partnerségeket tervez a régióban működő cégekkel a jövőben, hogy akár több száz munkavállalóval is segítse a térség munkaerőpiaci helyzetét.

2023. március 27. 17:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08