FIFA 12: kezdőrúgás kizárólag az Xperia PLAY okostelefonon

forrás Prim Online, 2011. december 1. 18:04

Az EA SPORTS FIFA 12, a világ egyik legnépszerűbb sport-videojátékának legújabb kiadása ma jelenik meg Android platformon, kizárólag a Sony Ericsson  gamer okostelefonján, az Xperia PLAY készüléken.


Az EA mobile a Sony Ericssonnal közösen mutatja be az Android platform vezető futballjátékának új verzióját. A FIFA 12 az egyik leghitelesebb mobiltelefonos sportélményt nyújtja. A játékosok olyan futball-szupersztárokat irányíthatnak, mint Wayne Rooney és Kaká. A FIFA 12-vel bajnokságokat, kupákat, gyors mérkőzéseket és napi kihívásokat is játszhatunk.
Az Androidra fejlesztett játék a PlayStation Certified kontrollerrel rendelkező Xperia PLAY készüléken jelenik meg először. A FIFA 12 emellett a szélesebb Xperia termékcsalád tagjain – így a cég elismert Xperia arc S, Xperia arc, Xperia ray, Xperia neo és Xperia pro okostelefonjain – is elérhető lesz.

A rajongók dinamikusabb játékmenetre, autentikus kommentárokra, a világ csúcsligáinak csapataira, naprakész játékoslistákra és teljesen új visszajátszási megoldásokra és stadionokra számíthatnak, amelyek mind fokozzák a FIFA-élményt.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59