Nagy teljesítményű multifunkciós üzleti nyomtatócsalád az Epsontól

forrás Prim Online, 2011. december 2. 09:50

Az Epson bemutatja az AcuLaser CX37DN családot, amely A4-es színes kétoldalas nyomtatást kínál. Ez a család a színes és fekete-fehér másolási és szkennelési funkciókat fax funkcióval ötvözi, így a kategória egyik legjobb készülékét kínálja a közepes és nagy méretű munkacsoportok számára.

A CX37DN család négy készüléket tartalmaz, ezek: CX37DN, CX37DTN, CX37DNF és CX37DTNF. Ez a család kiváló oldalankénti költséget garantál, és alacsony kezdeti befektetést igényel. Megbízhatóságuknak köszönhetően ezek a kategória egyik legjobb készülékei, melyek egyúttal annyira kompaktak, hogy bármilyen üzleti környezetbe telepíthetők.

Mindegyik készülék alapfelszereltségben tartalmazza az automata lapadagolót, a külön megvásárolható papírtálca pedig lehetővé teszi a munkacsoportok
számára, hogy a nagyobb papírtárolási kapacitás révén tovább növeljék termelékenységüket és időt takarítsanak meg – ez a kiegészítő tálca a CX37DTN és a CX37DTNF típusok alaptartozéka.

Az Epson lézeres család nagy teljesítménye azt jelenti, hogy a felhasználók élvezhetik a gyors, akár 24 oldal/perces nyomtatási sebességet és az akár 120 000 oldalas havi terhelhetőséget, ugyanakkor az AcuBrite festékkazetta-technológiának köszönhetően könnyedén elérhetik a professzionális minőséget.

Az AcuLaser CX37DN családot arra tervezték, hogy be lehessen építeni a bonyolult IT-környezetekbe is, ezért PCL6 és PS3 emulációra képes, támogatja az IPv6 és 802.1x technológiákat, ezenfelül gigabites Ethernet-csatlakozóval is rendelkezik. Az IT-vezetők tovább növelhetik a család teljesítményét azzal, hogy külön megvásárolható HDD-t és memóriát szerelnek készülékeikbe.

A CX37DNF és a CX37DTNF típus novembertől érhető el 989 €-s, illetve 1169 €-s (áfa nélkül) ajánlott kiskereskedelmi áron, míg a CX37DN és a CX37DTN típus decembertől kapható 859 €-s, illetve 1045 €-s (áfa nélkül) ajánlott kiskereskedelmi áron.

Fő jellemzők:


·         Nagy teljesítményű színes lézeres család A4-es nyomtatással, szkenneléssel és másolással

·         A CX37DNF és a CX37DTNF típus faxfunkciót is tartalmaz

·         Kompakt kivitel

·         Kiváló tartósság 120 000 oldalas maximális havi terhelhetőséggel

·         AcuBrite festékkazetta-technológia a professzionális minőségű eredményekért

·         Gyors automatikus két- és egyoldalas színes és fekete-fehér nyomtatás akár 24 o/p-es sebességen

·         Automata lapadagoló

·         Kiegészítő memóriával és merevlemezzel maximalizálható teljesítmény

·         Külön megvásárolható papírtálca (a CX37DTN és a CX37DTNF alapfelszereltségben tartalmazzák)

·         Amikor a színes festékkazetta kifogy, a nyomtatást fekete-fehérben fejezi be

·         A PCL6 és PS3 emulációnak, az IPv6 és 802.1x támogatásnak, valamint a gigabites Ethernet-csatlakozónak köszönhetően bonyolult IT-környezetbe is beépíthető

·         Optimalizált oldalankénti költség a dupla festékkazettának köszönhetően

·         Az ENERGY STAR-minősítés garantálja az alacsony áramfogyasztást és környezeti terhelést

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Gamereknek szánja új készülékét az LG

Az LG népszerű tévé-termékcsaládjának legújabb kiadása, a C2-es sorozat az OLED-készülékek közt egyedülálló, 42 colos modellel bővült. Az új készülék kiváló választás lehet a gamerek számára, mivel mérete és funkciói kifejezetten ideálissá teszik konzolos és PC-s játékokhoz. A tévé többek közt például lehetővé teszi a Dolby Vision által támogatott játékot is 4K felbontásban, 120 Hz-en.

2022. május 24. 18:25

Az AOC piacra dobja vadonatúj játékmonitorát

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető, gaming monitorokat* – és IT-tartozékokat forgalmazó márkája – bejelenti a 68,58 cm-es (27 hüvelykes) AGON PRO AG274QZM rendkívül gyors, QHD felbontással és lélegzetelállító MiniLED IPS-panellel rendelkező 240 Hz-es gaming monitort. 576 dimming zónával rendelkező MiniLED háttérvilágításának köszönhetően az AG274QZM gyönyörűen passzol az IPS panel által biztosított markáns és színhű látványhoz. 

2022. május 17. 17:00

Az LG az újra élőben megrendezett ISE kiállításon mutatta be új kijelzőtechnológiáit

Az LG Electronics (LG) két évnyi kihagyás után 2022-ben újra az Integrated Systems Europe (ISE) kiállításon, Barcelonában mutatta be úttörő, üzleti használatra tervezett kijelzőtechnológiáit. A vállalat bemutatott újdonságai — az átlátszó OLED-megoldásoktól a Micro LED kijelzőkön át a LED-es üzleti megjelenítőkig — a digitális képmegjelenítést olyan hasznos üzleti felhasználási lehetőségekkel kombinálják, amelyek segítenek magasabb szintre emelni a pandémia utáni kommunikációt.

2022. május 15. 14:21

Miért jó egy használt monitor irodai felhasználásra?

Egy használt monitor irodai felhasználásra kiválóan alkalmas. Olyan készülékekről van szó, melyek költséghatékony megoldást jelentenek pl. KKV-k számára vagy egyéni vállalkozóknak. Kiválóan alkalmasak hosszú távú felhasználásra. Nézzik is meg, hogy miért!

2022. május 13. 16:02

A Philips monitors innovatív portfóliót mutat be az ISE 2022 kiállításon

A Philips monitors, valamint a Philips Professional Display Solutions örömmel erősíti meg részvételét az idei 2022. május 10-13. között megtartásra kerülő ISE 2022 kiállításon Barcelonában, a világ legnagyobb AV és rendszerintegrációs szakemberek számára rendezett kiállításán. 

2022. május 6. 14:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20