Open Enterprise Server 11: az összes szükséges szolgáltatás egy platformon

forrás Prim Online, 2011. december 6. 19:40

A Novell bejelentette, hogy a mai naptól elérhető a BrainShare konferencián bemutatott Open Enterprise Server 11, amely a Linux platformok között az egyik legfejlettebbnek tekinthető SUSE Linux Enterprise Server 11 alatt biztosít minden olyan vállalati szintű hálózati-, nyomtatási- és fájlszolgáltatást, amelyeket a szervezetek napi működésükhöz igényelnek.

A Novell Open Enterprise Server 11 a SUSE Linux Enterprise Server 11-et egészíti ki fejlett hálózati, biztonsági és rendszerfelügyeleti szolgáltatásokkal, lehetőséget biztosítva arra, hogy a cégek a Linux-rendszereket csoportmunka és hálózati infrastruktúraként is használják. Rendszerbe integrált telepítési és frissítési komponenseinek segítségével az informatikai hálózat egyszerűen továbbfejleszthető az aktuális igényeknek leginkább megfelelő, a nyílt és zárt forráskódú megoldásokat egyaránt tartalmazó és támogató infrastruktúra irányába.

Az Open Enterprise Server 11 továbbfejlesztett virtualizációs lehetőségeket kínál a legújabb VMware termékek, illetve XEN hypervisorok támogatásával. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően gyorsabban és könnyebben érkeznek a hibajavítások és frissítések, megkönnyítve ezzel a felügyeletet, az energia-megtakarításhoz pedig különféle energiatakarékos üzemmódok járulnak hozzá az adatközpontokban. Gyorsult az I/O és fájl elérési sebesség is, illetve a megoldás átfogó tárolás-menedzsment képességeket kínál az NSS és Posix fájlrendszerekkel használható Novell Linux Volume Manager révén.

Az új Novell Linux Volume Manager 8 terabájtos partíciók létrehozását teszi lehetővé, illetve a segítségével NSS partíciók is kialakíthatók a rendszerpartíciókat tartalmazó lemezeken. Az Open Enterprise Server 11 támogatja a Linux platformhoz készült legfrissebb külső alkalmazásokat és hardvereket, és egy, az újdonságok gyors telepítését támogató új alapot tartalmaz. A megoldás támogatja a Macintosh DHX2 authentikációt, és zavartalanul frissíthető az Open Enterprise Server 2 és NetWare 6.5 rendszerekről.

Kulcsszavak: hálózat Linux Novell

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új digitális megoldásokkal segíti a gazdálkodókat az i-Cell és az AgroVIR együttműködése

Azonnali információkhoz juttatja a mezőgazdasági vállalkozókat az i-Cell és az AgroVIR. Az i-Cell elsőként csatlakozott az AgroVIR Connect elnevezésű digitális adatgyűjtő platformjához. 

2020. július 5. 14:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás