GameTeve: új videós játékmagazin az interneten

MTI Sajtóadatbank, 2011. december 11. 08:12

GameTeve néven egy olyan új játékmagazin portál született az interneten, amely teljes egészében videós anyagokat használ fel a játékos és hardveres tesztekhez, riportokhoz, interjúkhoz, előzetesekhez, rendszeres hírműsorokhoz, továbbá más anyagokhoz is.

    A GameTeve kiagyalója és megalkotója, Ragács András szerint a GameTeve (www.gameteve.hu) a videoanyagok tényleg egyedi tartalmat jelentenek majd. A honlap tartalmával nem egy szűk réteget céloz meg, hanem a szórakoztató médiumok iránt érdeklődőket nagyjából 10-60 éves korig.
    Persze videós formátumban minden olyan anyag megtalálható majd az oldalon, amely előfordul a hagyományos internetes vagy nyomtatott játékmagazinos oldalakon is: tesztek, előzetesek, riportok, interjúk és sok más egyéb. Emellett olyan egyedi tartalommal is szolgál majd a honlap, mint a vásárlási tanácsadó, amely például abban próbál tanácsot adni, hogy a karácsonyi bevásárlások idején milyen játékkonzolt tegyünk le a fa alá.
    A YouTube-ra is felkerült videók profi vágástechnikával készülnek és látványos képi és hangeffektusokat, gyors átvezetéseket, klipszerű látványelemeket is tartalmaznak. Az alkotók célja az volt, hogy az anyagok egyszerre legyenek szórakoztatóak és tartalmasak is, így erősen bíznak abban, hogy ezáltal sikeresen elhódíthatják más hasonló oldalak olvasói bázisát, vagy akár a műfajban eddig járatlanok is kedvet kaphatnak a számítógépes és videojátékok világához - tájékoztatták a honlap készítői az MTI-t.

Kulcsszavak: média videó website játék

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59