GameTeve: új videós játékmagazin az interneten

MTI Sajtóadatbank, 2011. december 11. 08:12

GameTeve néven egy olyan új játékmagazin portál született az interneten, amely teljes egészében videós anyagokat használ fel a játékos és hardveres tesztekhez, riportokhoz, interjúkhoz, előzetesekhez, rendszeres hírműsorokhoz, továbbá más anyagokhoz is.

    A GameTeve kiagyalója és megalkotója, Ragács András szerint a GameTeve (www.gameteve.hu) a videoanyagok tényleg egyedi tartalmat jelentenek majd. A honlap tartalmával nem egy szűk réteget céloz meg, hanem a szórakoztató médiumok iránt érdeklődőket nagyjából 10-60 éves korig.
    Persze videós formátumban minden olyan anyag megtalálható majd az oldalon, amely előfordul a hagyományos internetes vagy nyomtatott játékmagazinos oldalakon is: tesztek, előzetesek, riportok, interjúk és sok más egyéb. Emellett olyan egyedi tartalommal is szolgál majd a honlap, mint a vásárlási tanácsadó, amely például abban próbál tanácsot adni, hogy a karácsonyi bevásárlások idején milyen játékkonzolt tegyünk le a fa alá.
    A YouTube-ra is felkerült videók profi vágástechnikával készülnek és látványos képi és hangeffektusokat, gyors átvezetéseket, klipszerű látványelemeket is tartalmaznak. Az alkotók célja az volt, hogy az anyagok egyszerre legyenek szórakoztatóak és tartalmasak is, így erősen bíznak abban, hogy ezáltal sikeresen elhódíthatják más hasonló oldalak olvasói bázisát, vagy akár a műfajban eddig járatlanok is kedvet kaphatnak a számítógépes és videojátékok világához - tájékoztatták a honlap készítői az MTI-t.

Kulcsszavak: média videó website játék

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Civileket a Szigetre

Az idei évben is jelentkezhetnek a Szigetre azon civil szervezetek, melyek tevékenysége kapcsolódik a fesztivál Love Revolution filozófiájához és az erre épülő programok tematikájához. Az augusztus 5-11-ig tartó fesztiválra várják a szervezők a fiatalokat foglalkoztató témákban dolgozó, interaktív, többnyelvű programokkal szolgáló szervezetek jelentkezését. A civil Szigeten résztvevő szervezetek a saját tevékenységük megismertetésén túl a civilek közéleti szerepvállalásának fontosságára is felhívják a figyelmet.

2020. február 18. 19:15

Elkészült az ország legfrissebb randitérképe

Az elmúlt évben a teljes magyar lakosság közel 4%-a használt különböző internetes tárkereső szolgáltatásokat, akár weboldal, akár mobilalkalmazás formájában. Ez azt jelenti, hogy az egyedülállók harmada-negyede próbált meg társat találni az internet segítségével.

2020. február 14. 09:24

A magyar élvonal a VOLTon

A Telekom VOLT – az erős nemzetközi felhozatal mellett – hagyományosan a hazai élvonalban lévő zenekarok és előadók legnagyobb seregszemléje, a most bejelentett nevekkel együtt - csak a két nagyszínpadon - több mint 50 kedvenc lép majd fel a július 1-4-ig tartó soproni fesztiválon.

2020. február 6. 16:34

Unibet – online fogadás a minőség és a biztonság szolgálatában

A nagymúltú bukméker iroda, az Unibet több mint 20 éve van jelen a piacon, ezzel az egyik legrégebbi szerencsejáték szolgáltatónak számít. A fogadóiroda magas kezdőbónuszokkal, színes kínálattal és széleskörű funkcionalitással igyekszik kielégíteni a felhasználók elvárásait és igényeit.

2020. január 29. 20:51

Bet365 – két évtizede a sportfogadás szolgálatában

Közel 20 éves a Bet365 brit bukméker oldal, amely a különféle sportfogadásokon felül kaszinós játékokat is kínál a fogadni vágyó felhasználók számára.

2020. január 23. 20:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03
online sportfogadás