Felhőalapú dokumentumkezelés a Canontól

forrás Prim Online, 2011. december 12. 11:00

A Canon bejelentette a ThereforeTM Online megoldást, a vállalat információkezelő szoftverének felhőalapú változatát. A ThereforeTM Online újfajta módszert kínál a szervezetek számára a dokumentumok és információk biztonságos kezeléséhez, nem igényel informatikai befektetést vagy felügyeletet, ráadásul teljes mértékben skálázható megoldás.

A hosztolt, interneten keresztül elérhető, havidíjas ThereforeTM Online nem igényli az informatikai infrastruktúra bővítését, és támogatja a rugalmas üzleti modelleket. Így az ügyfeleknek nem kell nagy kezdeti informatikai kiadásokkal számolniuk, ráadásul csökkenthetik a tőkebefektetést, és világosan meghatározhatják a teljes üzemeltetési költséget. A ThereforeTM Online biztosítja az üzletmenet
folyamatosságát, mivel az ügyfelek adatairól valós időben készül biztonsági másolat. A kialakítás során a Canon a Verizon vállalati felhőalapú megoldását választotta a ThereforeTM Online alkalmazás üzemeltetésére, amely a Verizon egyik nagy teljesítményű SAS 70 Type II minősítésű1 központjában fut.

A megoldás az informatikai részleg terheltségét is csökkenti, hiszen a felügyelet teljes egészében a Canon és a Therefore Corporation kezében van: az adatok biztonsági mentése automatikus, és az összes szoftverfrissítést felügyelik. A ThereforeTM Online biztonságos és szabályozott hozzáférést nyújt a dokumentumokhoz, és megbízható auditálási nyomkövetést tesz lehetővé, így segít a szervezeteknek megfelelni a jogi és a különleges szabályozási követelményeknek is.

ThereforeTM Online 2012 első negyedévében kerül bevezetésre Magyarországon.

Kulcsszavak: felhő alapú IT Canon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08