Három Sony Ericsson újdonság a Vodafone-nál

forrás Prim Online, 2011. december 13. 09:02

Már elérhető a Vodafone üzleteiben a Sony Ericsson három új csúcskészüléke, a karcsú Arc S, a stílusos Ray és a játékos kedvűeknek szánt Play.

A lenyűgöző megjelenésű és bámulatos sebességgel bíró Sony Ericsson Arc S, az Arc utódja, két lényeges pontban is eltér a japán-svéd gyártó előző modelljétől. Az egyik legfontosabb újítás, hogy már az Xperia Arc-ban megjelent a 8,1 MP-es Exmor R for mobile érzékelővel ellátott kamerával, mostantol 3D-s képek, sőt panoráma videofelvétel is rögzíthető, ami egy HDMI csatlakozóval egy 3D-s TV-hez kötve a házimozi élményét nyújtja használóinak. A másik jelentős különbség az egymagos, 1,4 GHz-es processzor, ami 25, illetve 20%-al növeli a kamera és a böngésző sebességét.

 


A készülék 4,2 hüvelykes , 854x480 képpont felbontású Reality Display kijelzőjén a LED-es háttérvilágításnak és a Mobile BRAVIA Engine technológiának köszönhetően a képek kontrasztosak, a színek pedig telítettek. Az egyedi, mindössze 8,7 mm vékony, ergonomikus forma miatt tökéletesen tenyérbe illő készülék elődjéhez hasonlóan 512 MB memóriával és beépített navigációval rendelkezik, tárhelye pedig microSD kártyával bővíthető. A készülék már 12 havi részletre Matrix 7 tarifával 36990 forinttól elvihető, ahol a havi törlesztőrészlet mindössze 2750 forint.

A Sony Ericsson Ray-t kimondottan a finom részleteket kedvelők fogják értékelni. A mindössze 9,4 mm vékony, kifejezetten elegáns aluminiumvázas készülék azonban nem csak stílusos, de okos is. Az Arc S-hez hasonlóan szintén 8,1 megapixeles kamerával és Exmor R for mobile érzékelővel ellátott kamerával bárki ragyogó képeket készíthet, még rossz fényviszonyok mellett is. A karcmentes, 3,3 hüvelykes, szintén Mobile BRAVIA Engine technológiájú Reality Display kijelzős készülék pedig egyedülálló élményt nyújt mindenki számára. Az Android 2.3-as Gingerbread operációs rendszerrel és 1 GHz-es processzorral felvértezett Ray 4GB-os memóriakártyával érhető el a Vodafone-nál, ami micro SD kártyával egészen 32GB-ig bővíthető.

 


A Ray gyors, azonnal reagál minden érintésre, így az előoldalon található VGA-felbontású kamerával történő videocsevegés is zökkenőmentesen zajlik, a 430 óra készenléti idő révén pedig szinte korlátlanul élvezheti a felhasználó a zenehallgatást és videolejátszást.
A Sony Ericsson újdonsága 10000 Ft havidíjú Matrix 5 tarifával már 9990 forintos kezdőrészlettel elvihető. A tarifacsomag két éves tarifahűséggel értendő, melyhez havi 1 GB adatforgalom és 500 perc vagy SMS jár díjmentesen.   

A Sony Ericsson az örök gyermekekre is gondolt, akik még a telefonjukon is a játékot helyezik előtérbe. Az Xperia Play nem csak teljes értékű okostelefon a legújabb Android Gingerbread operációs rendszerrel, multitouch kijelzővel és Google-szolgálatásokkal, hanem egy tökéletes mobil játékeszköz is PlayStation kontrollerrel, nagy teljesítményű grafikus gyorsítóval és sztereo hangzással. Az exkluzív, játékra tervezett gombok tökéletes irányítást biztosítanak anélkül, hogy az ujjakkal el kéne takarni a kijelzőt. Természetesen a játékos kedvűeknek szánt telefonon előre telepített játékok között is lehet válogatni, de rengeteg Xperia Play-re optimalizált játék is letölthető az Android Marketen.
Az 5,1 megapixeles autofókuszos kamera mellett a készülék 512 MB belső memóriával és 8GB-os memóriakártyával van felszerelve, mely nagyobb méretű microSD kártyával 32GB-ig bővíthető. Az 1 GHz-es processzorral felszerelt telefon a Vodafone-nál 10000 forint havidíjú Matrix 5 tarifával 19990 kezdő és 4500 forintos havi törlesztőrészlettel vásárolható meg.

 

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megszavazta az Est Media rendkívüli közgyűlése a Delta-tranzakciót

A részvényesek felhatalmazásával folytatódhat a tranzakció, amellyel a magyar informatikai holding, a Delta Csoport megjelenik a Budapesti Értéktőzsdén, az Est Media Nyrt. rendkívüli közgyűlése ugyanis közel 90 százalékos többséggel megszavazta a Delta Systems Kft. nyáron bejelentett akvizícióját. A közgyűlés határozata értelmében a tranzakció zárásával, amelynek határideje december 20., a tőzsdei társaság neve Delta Technologies Nyrt.-re változik, utalva a vállalat saját innovatív termék- és szolgáltatásfejlesztésre, akvizíciókra és nemzetközi terjeszkedésre utaló stratégiájára.

2019. október 2. 15:51

Ez már a huszadik Internet Hungary - talán ez lesz a legjátékosabb

Alig több, mint két hét múlva kezdődik a huszadik - jubileumi - Internet Hungary konferencia Siófokon a Hotel Azúrban, ahová a rendezők több mint 2500 résztvevőt várnak, hogy azután hét teremben két napon át több, mint 300 nagynevű előadó oszthassa meg tudását, tapasztalatait vagy akár - mint például Jordán Tamás színművész - játékkal kapcsolatos élményeit. Mert ez a konferencia (sok egyéb mellett) a játékról, játékosságról szól, amit az üzleti életben - kicsit szárazabban - gamification-nek neveznek.

2019. szeptember 14. 09:04

Mit tehetünk a zsarolók ellen?

Magyarországon is rohamosan terjed a felhasználók adatainak pénzköveteléssel kísért titkosítása, amelynek kiemelt célpontja az üzleti szféra. Míg minden második kis- és középvállalkozás célkeresztje egy újabb zsarolóvírusnak, addig a Fortune 500 listáján sorakozó amerikai cégóriások közel 87%-át érte már hasonló jellegű támadás. A kártevők pedig akár egy álláspályázatra beküldött ártatlan önéletrajzon keresztül is beszivároghatnak. Szerencsére azonban van megoldás!

 

2019. szeptember 9. 10:56

Megérkezett a Google új szolgáltatása a magyar piacra

Az internetes vásárlások sikerét az határozza meg mind a vevők, mind a kereskedők számára, hogy milyen rövid úton lehet az érdeklődésből eljutni a sikeres vásárlásig. A vevők számára az a legfontosabb, hogy a termékről, a webshopról és az árról minél kevesebb kattintással minél biztosabb információt kapjanak. Hasonlóképpen a kereskedők számára is az a megtérülő taktika, ha minél kevesebb kattintással, konkrét vásárlási szándékkal érkező felhasználókat az oldalukra tudnak csábítani. 

2019. augusztus 28. 16:00

Egy tajvani lakásból indult, óriásvállalat lett

A Zyxel tegnap ünnepelte fennállásának 30. évét, melyre különleges eseményekkel készül a tajvani hálózati kommunikációs eszközöket gyártó vállalat. Az ünneplésben, amit a „Go 30, Beyond Possibility” név alatt rendeznek, minden Unizyx alkalmazott részt vesz, termék promóciók illetve közösségi média kampányok indulnak el a világ minden táján.

2019. augusztus 22. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás