mobilEST: teljes programkalauz mobilra

forrás Prim Online, 2011. december 21. 14:28

Januárban megérkezik a felhasználók telefonjára az Est Lapok programkalauza, a mobilEST, amelyben a teljes budapesti és országos programlista böngészhető és kereshető lesz. Az alkalmazást az EST MEDIA és a Vodafone Magyarország közösen, hosszú távú stratégiai együttműködésben vezeti be a piacra: a mobilEST mindenkinek ingyenes lesz, de a Vodafone-előfizetők többletszolgáltatásokat és exkluzív tartalmakat kapnak.

A felhasználók akár a teljes, országos Est programadatbázist is böngészhetik, vagy tetszés szerinti ajánlót állíthatnak össze az érdeklődési körüknek megfelelő programokból azokban a városokban, amelyekben élnek és megfordulnak. A mobilEST először androidos és iPhone-os verzióban jelenik meg, de hamarosan más operációs rendszereken és táblagépekhez igazított felülettel is elérhető lesz.

Az alkalmazás mindenki számára ingyenesen elérhető lesz, a Vodafone előfizetői ugyanakkor extra szolgáltatásokhoz és exkluzív tartalmakhoz is hozzáférhetnek. A mobilEST jelzi az egyre bővülő Vodafone Keddel kedvezményesen elérhető rendezvényeket, üzleteket és helyszíneket, és szorosan integrálják az alkalmazásba a Vodafone több millió számot tartalmazó Zenetár szolgáltatását is. Az EST MEDIA a mobilEST-tel a nyomtatott programkalauzok és azok online változata mellett egy újabb, mindenkor "kéznél levő" csatornán juttathatja majd el a hasznos és releváns tartalmait a közönséghez, illetve újabb hatékony felületeket tud kínálni az aktív és az átlagosnál többet költő fogyasztókat megszólítani kívánó hirdetők számára.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48