Közel kilencmillió karácsonyi SMS és MMS a Vodafone-nál

forrás Prim Online, 2011. december 28. 14:44

A Vodafone Magyarország ügyfelei a karácsonyi ünnepek három napja alatt közel kilenc millió SMS-t és MMS-t küldtek, valamint több mint nyolc millió telefonhívást kezdeményeztek.

A legnagyobb forgalmat – ahogy hosszú évek óta hagyományosan mindig – most is december 24-e hozta, amikor több mint hatmillió karácsonyi üzenetet írtak meg a Vodafone ügyfelei. Az SMS-ek mennyisége azonban még így is mintegy tíz százalékkal kevesebb volt a tavalyinál, amelynek oka az,hogy az emberek mindinkább a közösségi hálózatok, és ezáltal részben a mobilinternet segítségével juttatják el ünnepi üdvözleteiket szeretteikhez, barátaikhoz. Ezért is fejleszti oly nagy intenzitással hálózatát a Vodafone, amelynek révén 2012 közepére várhatóan a lakosság 99%-a tud szélessávú mobilnet-hálózaton keresztül jókívánságokat küldözgetni, internetezni.

Szinte teljes mértékben megújult hálózatán a mobilszolgáltató várhatóan a karácsonyihoz hasonló módon, azaz problémamentesen fog helytállni a szilveszteri SMS-áradat idején is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50