GTS adatcenter szolgáltatás az UniCredit részére

forrás Prim Online, 2012. január 3. 10:33

A GTS Central Europe (GTS) több mint 60 m2 területű adatközponttal bővíti az UniCredit Bank számára nyújtott szolgáltatásai körét Csehországban. Az UniCredit csoport, amely az egyik legfontosabb bank a csehországi piacon, már évek óta igénybe veszi a GTS szolgáltatását másodlagos adatközpontjaiként. A bankcsoport most úgy döntött, hogy elsődleges adatközpontját is a GTS-re bízza, ezért újabb szerződést köt a jelenlegi csehországi adatközpont szolgáltatójával.

Csehországban az egész UniCredit csoport új központba költözött, ezért át kellett helyezni az elsődleges adatközpontot is. A másodlagos adatközpont már korábban a GTS épületeiben kapott helyet, míg az elsődleges központ az átköltözésig a bank területén maradt, és a UGIS (UniCredit Global Information Services), az UniCredit bank leányvállalata üzemeltette. A bank úgy döntött, hogy a csoport költözése miatt az elsődleges adatközpont üzemeltetését is a GTS–re bízza.

A GTS által ajánlott, több mint 60 négyzetméteres adatközpont a prágai CE Colo épületben található. A CE Colo a GTS csoport leányvállalata, amely elsősorban szolgáltató-semleges adatközpont szolgáltatásokat nyújt a közép-kelet európai régióban.
A GTS jelenleg 14 állomást üzemeltet több mint 13 ezer négyezetméter ügyféltérrel, 28 megawattos áramkapacitással öt európai országban (Csehország, Magyarország, Lengyelország, Románia és Szlovákia).

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A UPS és a CVS együttműködést kötött a drónkiszállítási megoldások fejlesztésére

A UPS leányvállalata a UPS Flight Forward Inc. és Amerika egyik legnagyobb gyógyszertárlánca, a CVS Pharmacy, Inc. bejelentették, hogy közösen újabb drónkiszállítási megoldások kidolgozásába fognak, mellyel az eddig jellemző B2B modellek mellett közvetlenül az ügyfelek kiszolgálására is koncentrálnak majd. 

2019. november 14. 13:05

Saját fejlesztésű takarítórobotot mutatott be a B+N Referencia Zrt.

ROBIN-t a B+N Referencia Zrt. saját kutatás-fejlesztési részlege önerőből fejlesztette és 2 év alatt lehetővé tette, hogy idén 20 takarítórobot kezdje el a munkát a vállalat által takarított kiemelt intézményekben, így többek között a Honvédkórház Róbert Károly körúti és Podmaniczky utcai komplexumaiban, a Groupama Arénában és a Budapest Airport területén. 

2019. november 14. 11:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás