GTS adatcenter szolgáltatás az UniCredit részére

forrás Prim Online, 2012. január 3. 10:33

A GTS Central Europe (GTS) több mint 60 m2 területű adatközponttal bővíti az UniCredit Bank számára nyújtott szolgáltatásai körét Csehországban. Az UniCredit csoport, amely az egyik legfontosabb bank a csehországi piacon, már évek óta igénybe veszi a GTS szolgáltatását másodlagos adatközpontjaiként. A bankcsoport most úgy döntött, hogy elsődleges adatközpontját is a GTS-re bízza, ezért újabb szerződést köt a jelenlegi csehországi adatközpont szolgáltatójával.

Csehországban az egész UniCredit csoport új központba költözött, ezért át kellett helyezni az elsődleges adatközpontot is. A másodlagos adatközpont már korábban a GTS épületeiben kapott helyet, míg az elsődleges központ az átköltözésig a bank területén maradt, és a UGIS (UniCredit Global Information Services), az UniCredit bank leányvállalata üzemeltette. A bank úgy döntött, hogy a csoport költözése miatt az elsődleges adatközpont üzemeltetését is a GTS–re bízza.

A GTS által ajánlott, több mint 60 négyzetméteres adatközpont a prágai CE Colo épületben található. A CE Colo a GTS csoport leányvállalata, amely elsősorban szolgáltató-semleges adatközpont szolgáltatásokat nyújt a közép-kelet európai régióban.
A GTS jelenleg 14 állomást üzemeltet több mint 13 ezer négyezetméter ügyféltérrel, 28 megawattos áramkapacitással öt európai országban (Csehország, Magyarország, Lengyelország, Románia és Szlovákia).

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az MMSZ csatlakozott a nemzeti marketingszövetségek hálózatához

A European Marketing Confederation (EMC) örömmel jelentette be, hogy a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) 11. tagként csatlakozott a nemzeti marketingszövetségek kohéziós európai hálózatához.

2023. október 4. 12:47

Munkaerő-megtartás: díjat kapott az ALDI informatikai cége

Az ALDI International IT Services Kft. (AIIS) az ALDI SÜD vállalatcsoport számára nyújt informatikai támogatást Magyarországról. A közel 700 főt foglalkoztató cég dinamikusan bővült az elmúlt öt év során. Az új munkahelyek létrehozása mellett az AIIS kiemelt figyelmet fordít a munkaerő megtartására annak érdekében, hogy az ALDI SÜD leányvállalatai világszerte magas színvonalon tudják kiszolgálni a vásárlókat. Az egyébként is alacsony fluktuációs rátát a vállalat a felére csökkentette, a munkaerő megtartásáért végzett munkájáért az AIIS a HR-Revolution Díjátadón szolgáltatás kategóriában a legjobbaknak járó elismerést kapta.

2023. október 4. 11:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38