A bankkártyás fizetés most félezer forintot ér a T-Home és T-Mobile távszámlásainak

forrás Prim Online, 2012. január 3. 16:42

Azok a távszámla rendszerhez csatlakozott Telekom ügyfelek, akik most MasterCard® vagy Maestro® bankkártyájukkal, illetve MasterCard Mobile alkalmazással fizetik T-Home és/vagy T-Mobile számláikat, 500 Ft egyszeri kedvezményt kapnak.

Az ajánlat 2012. január 2-től visszavonásig érvényes azon lakossági ügyfelekre vonatkozóan, akik az akció időtartama alatt sikeres T-Home és/vagy T-Mobile számlafizetési tranzakciót végeznek a Távszámla felületen (www.tavszamla.huwww.tavszamla.hu) MasterCard vagy Maestro bankkártyával, illetve MasterCard Mobile alkalmazással.    A bruttó 500 Ft kedvezményt a tranzakciót követő első vagy második számla végösszegéből vonják le, az esetleges maradványösszeget a következő számlában írják jóvá. A kedvezmény folyószámlánként egy számlára vehető igénybe, és egy ügyfél csak egyszer jogosult az igénybevételére. A kedvezmény alapja a számla végösszege.

Az elektronikus számlamegjelenítési és fizetési szolgáltatással, azaz a Távszámlával akár otthonról, saját időbeosztáshoz igazodva, internetes felületen, néhány kattintással tekinthetők meg és egyenlíthetők ki meghatározott távközlési és közüzemi számlák. A szolgáltatást igénybe vevők amellett, hogy egyszerű, gyors és kényelmes ügyintézési formát választanak, a környezetüket is óvják, hiszen a papír alapú számlázás helyett elektronikus úton férhetnek hozzá számláikhoz. A Távszámla szolgáltatásra történő regisztráció és a szolgáltatás igénybevétele díjmentes (internet előfizetés szükséges hozzá).   

A további részletek és feltételek a www.tavszamla.hu oldalon olvashatók.

Kulcsszavak: +céginfo Magyar Telekom

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38