James Franco e-könyvvel debütál regényíróként

MTI Sajtóadatbank, 2012. január 5. 18:34

E-könyvként hozza forgalomba az Amazon jövőre James Franco első regényét. A 127 óra Oscar-jelölt színésze nyomtatásban megjelent novellái langyos fogadtatása után döntött a digitális kiadás mellett.

Az Actors Anonymous című regény valójában olyan fikciós történet, amely Franco színészi életéről szól - írta a The Daily Telegraph online kiadása csütörtökön.
 
A filmsztár Palo Alto című novelláskötete, amely 2010 októberében került a boltokba, megosztotta a kritikusokat. A telegraph.co.uk szakírója sem kímélte, de akadtak elnézőbb kritikusok is, akik szerint ígéretes irodalmi bemutatkozás volt, bár nem ütötte meg a Milk vagy a 127 óra című filmekben nyújtott alakításainak színvonalát.
 
Franco eklektikus érdeklődése közismert: a színészet mellett nem csak ír, de dokumentumfilmet is rendezett, multimédiás, táncszínházi előadások és képzőművészeti kiállítások létrehozásában vett részt és közben továbbra is több amerikai egyetemen tanul.
 
Mint a Telegraph megjegyezte, a Francóval kötött kizárólagos szerződés újabb jele annak, hogy az Amazon az e-könyv kiadás felé veszi az irányt.
Kulcsszavak: Amazon e-book

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39