Már PayPalt is elfogad a Malév

forrás Prim Online, 2012. január 9. 12:02

Ezentúl minden magyar és külföldi Malév vásárló fizetheti repülőútját a PayPal rendszerén keresztül is a www.malev.com oldalon. Az online vásárlások egyszerűen, három kattintással elintézhetők anélkül, hogy szükség lenne a bankkártya adatainak, vagy egyéb pénzügyi információknak ismételt megadására.

A Malév ezzel csatlakozott a PayPal biztonságos, nemzetközi rendszeréhez, amelynek jelenleg világszerte 103 millió aktív felhasználója van 190 piacon és 25 pénznemben. Az előző év folyamán a PayPal folyamatosan bővítette együttműködéseinek hálózatát a világ számos légitársaságával, aminek köszönhetően immár több mint 9 millió online tranzakciót hajtottak végre a felhasználók. Az internet az évek során az utazási foglalások első számú kiszolgálójává vált, mivel gyorsabb, biztonságosabb és kiszámíthatóbb fizetési lehetőséget kínál a vásárlóknak, mint a számla utólagos rendezése. A Malév szintén felismerte az online foglalások növekvő trendjét – a 12. Légi IT Trendkutatás  szerint az utazási szolgáltatók a weboldalukon keresztül értékesített jegyeladásokban 2010-ben 26%-os növekedéssel, 2013-ra pedig 38%-os növekedéssel számolnak.

A PayPal egy biztonságos és egyszerűen használható fizetési megoldás, a nemzetközi online pénzforgalom meghatározó szereplője. A Malév checkout opcióként kínálja a PayPallel történő fizetést a Magyarországról, Romániából, Bulgáriából, Finnországból, Görögországból és Szlovákiából induló utazóknak. A PayPalt közel 30 nemzetközi légitársaság fogadja el jelenleg a világ 75 országában, számos nyelven. A 10 legnagyobb légitársaságából 9-nél lehetséges a PayPal fizetés.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58